Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

despre k1d ( Veteranul )

In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

despre k1d ( Veteranul ) Empty
MesajSubiect: despre k1d ( Veteranul )   despre k1d ( Veteranul ) EmptyMier Ian 13, 2010 3:37 pm

nu dati admin la k1d este veteranul joaca cu mai multe nume injura k la usa cortului iar de restu va veti lamuri.... despre k1d ( Veteranul ) 78263 despre k1d ( Veteranul ) 471947
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: despre k1d ( Veteranul )   despre k1d ( Veteranul ) EmptyMier Ian 13, 2010 4:16 pm

are deja admin dar daca l mananca .... si o sa mai injure ... stie ce pateste HF
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: despre k1d   despre k1d ( Veteranul ) EmptyMier Ian 13, 2010 5:41 pm

[g] tu nu te mai baga am injurat in trecut sau am facut ce am facut DAR ACUM NU MAI FAC(si respect cererile adminilor)........Iar tu veziti de treaba ta nu fa topicuri degeaba!!!......X(X(
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: despre k1d ( Veteranul )   despre k1d ( Veteranul ) Empty

Sus In jos

despre k1d ( Veteranul )
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» VeTeRaNuL
» Despre server
» despre redirecte
» Despre Mine
» parere despre cfg

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente