| CeReRe aDMiN !!! mysterio | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: CeReRe aDMiN !!! mysterio Mier Ian 13, 2010 8:54 pm | |
| Nick-ul cu care jucati pe server (doar 1 singur nume, nu 5): mysterio ID de Mess:Lepa_rapidistu ID steam(obligatoriu): Deocamdata Nu am Varsta: 18 De cat timp jucati pe server: 4 Luni Ce grad de admin doriti: Las La aPrecieRea Ownerilor Sunteti dispusi sa tineti redirect-uri(minim 10): da Credeti ca indepliniti toate conditiile pentru admin: da
Multumes Mult !!! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CeReRe aDMiN !!! mysterio Mier Ian 13, 2010 9:07 pm | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: CeReRe aDMiN Joi Ian 14, 2010 8:39 am | |
| Daca ti redirecte de la mn ai un........PRO! |
|
| |
dEad;x<3 alivE;x Newbie
Numarul mesajelor : 52 Data de inscriere : 14/01/2010 Varsta : 33 Localizare : BucHaReSt
| Subiect: Re: CeReRe aDMiN !!! mysterio Joi Ian 14, 2010 5:56 pm | |
| | |
|
| |
cL Newbie
Numarul mesajelor : 190 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 45 Localizare : Buc
| Subiect: Re: CeReRe aDMiN !!! mysterio Vin Ian 15, 2010 2:29 pm | |
| baga redirecte si iti fac, sa te vad postand | |
|
| |
tino Newbie
Numarul mesajelor : 199 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 47 Localizare : buc
| Subiect: Re: CeReRe aDMiN !!! mysterio Vin Ian 15, 2010 9:15 pm | |
| contra sau pro ??? Pro pt. copilu ' dar sa nu te vad fara redirecte... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CeReRe aDMiN !!! mysterio Vin Ian 15, 2010 9:55 pm | |
| Nu Promit !!! Doar ne cunoastem ( noi cei din fam pro.addicted ) |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: CeReRe aDMiN !!! mysterio Vin Ian 15, 2010 11:32 pm | |
| Mysterio sa iti eu tie ceva si lu Zeu ...
Redirectele le tine fiecare in parte , eu nam nevoie sami fai un post si dupa 1h diferenta la redirecte zeu alt post .
Mai bne spuneai de la inceput ca nai cum sa tii redirecte ca nu se poate era mai frumos nu sami postezi mie niste porcari acolo ...ma crezi de 15 ani ?? Poate uni nu se uita la detali eu da .
In concluzie ca sa nu zici ca sunt eu rau ai pro si de la mn dar nu mai fa dublu post cu zeu ca nu tine ..ok??
Nici mr.originality nu poate sau nui merg nu e o pb asta dar macar fii corect .
Sper ca ne-am inteles ptr moment .!!!! | |
|
| |
aWp|ZeuL Junior Member
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 38 Localizare : BuCuReSTi
| Subiect: Re: CeReRe aDMiN !!! mysterio Sam Ian 16, 2010 11:44 am | |
| imi pare rau alca dar problema este ca el tine pe laptop la nevastamea si eu tin pe calc si am un net de la rds si unu de cartier pt k cel de la rds este cu tot cu cablu tel si etc. dar eo cand am spus atunci la intalnirea noastra eo ti-am spus cum se va tine dar cred k nu ai fost atent nu ma deranjeaza ca imi tii morala poate ai vrut sa spui si tu ceea ce ai crezut tu dar eu te invit cand vrei tu sa le vezi k sunt tinute la calc diferite iti multumim si app : el tine cat timp sta la mn cat nu este nu tine redirecte asta este adevaratul sens al tinutului redirecte !!!
MuLTuMeSC De iNTeLeGeRe !!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CeReRe aDMiN !!! mysterio | |
| |
|
| |
| CeReRe aDMiN !!! mysterio | |
|