| RECLAMATIE -MARU- | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
aWp|ZeuL Junior Member
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 38 Localizare : BuCuReSTi
| Subiect: RECLAMATIE -MARU- Joi Ian 14, 2010 3:16 pm | |
| deci baietii joc de mult pe srv dar pana la maru nu am pomenit aja cv :1 jucatori dubiosi pe srv uni chiar codati iar acest baiat pur si simplu nu face nik incerc sa ii sp dar tot eo sunt luat la misto si nu face nici un pic de poze ,suferind si de admin in accelasi timp !! el impreuna cu luci de la 3 si unca un tov de al lor cred vb urat ,injura etc .iam explicat cu frumoasu ca daca e admin sa isi faca si el trb pt linistea si desfasurarea buna a jocului dar nai ce sa ii faci .iam sp ca la tero se pune bmb dar a zis ca joaca cum vr . deci lasa sefii indreptatiti sa se ocupe de aceasta prob stiind ca nu e prima obs care ii se face .si daca eu am zis cv ce nu trb datimi ban voi .VA MULTUMESC MULT x javascript:emoticonp(' ') | |
|
| |
aWp|ZeuL Junior Member
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 38 Localizare : BuCuReSTi
| Subiect: Re: RECLAMATIE -MARU- Joi Ian 14, 2010 4:41 pm | |
| deci baietii joc de mult pe srv dar pana la maru nu am pomenit aja cv :1 jucatori dubiosi pe srv uni chiar codati iar acest baiat pur si simplu nu face nik incerc sa ii sp dar tot eo sunt luat la misto si nu face nici un pic de poze ,suferind si de admin in accelasi timp !! el impreuna cu luci de la 3 si unca un tov de al lor cred vb urat ,injura etc .iam explicat cu frumoasu ca daca e admin sa isi faca si el trb pt linistea si desfasurarea buna a jocului dar nai ce sa ii faci .iam sp ca la tero se pune bmb dar a zis ca joaca cum vr . deci lasa sefii indreptatiti sa se ocupe de aceasta prob stiind ca nu e prima obs care ii se face .si daca eu am zis cv ce nu trb datimi ban voi . VA MULTUMESC MULT ( mysterio ) imi cer scz k am facut de pe contul lui fratemiu dar nu am stiut sa intru pe contul meu ! Dar totusi dak este prieten cu Luci de la 3 are voie sa injure asa pe server ??? Se acepta doar print la consola !!! -------- http://www.postimage.org/image.php?v=gx1YDqjS ------------------------ !!! acum astept pararile celor indreptatiti sa ia decizia corecta !!! scz pt dublu post dar nu pusesem printul de la consola si am crezut k este mai bn asa dovedind !!! | |
|
| |
dEad;x<3 alivE;x Newbie
Numarul mesajelor : 52 Data de inscriere : 14/01/2010 Varsta : 33 Localizare : BucHaReSt
| Subiect: Re: RECLAMATIE -MARU- Vin Ian 15, 2010 6:14 am | |
| | |
|
| |
-Maru- Newbie
Numarul mesajelor : 89 Data de inscriere : 14/11/2009 Varsta : 33 Localizare : bucuresti, militari
| Subiect: Re: RECLAMATIE -MARU- Vin Ian 15, 2010 10:44 am | |
| asta da reclamatie zeule=)) singuru la care ma asteptam sa imi faca reclamatie esti tu :)) in fine. dupa ce ma luat la misto si incerca el unele glume cu mn iam dat kick asta a fost toata treaba pe sv si el e admin daca erau intradevar codati pe sv eu zic ca luam masuri dar daca se juk cursiv si el era singuru care strica admosfera pe sv cu glumele lui asta e partea a2a singura chestie e ca el are pica pe mn,dar el nu are nici o dovada ca am injurat eu cu luci de la 3,ca sunt codati pe sv si asa mai departe. Zeule pe viitor cand mai faci acuze la adresa mea fa si tu un screen macar nu arunca vb la misto!
te pup si eu :)) | |
|
| |
-Maru- Newbie
Numarul mesajelor : 89 Data de inscriere : 14/11/2009 Varsta : 33 Localizare : bucuresti, militari
| Subiect: Re: RECLAMATIE -MARU- Vin Ian 15, 2010 10:46 am | |
| Si incearca sa joci si tu cu numele de admin pe viitor. ms | |
|
| |
aWp|ZeuL Junior Member
| Subiect: Re: RECLAMATIE -MARU- Vin Ian 15, 2010 1:33 pm | |
| marule in primul rand nu eu am facut reclamatia dar tu esti prea incult sa vezi calumea si sa stii sa citesti in totalitate dar in fine in al doilea rand iti spun k esti prea prost pt ca nu se vede absolut nici un amx care sa ii dea gag lu luci knd vb cum vb pe server dar dak tu consideri k esti un admin calumea nu tre sa iti lasi tov tai sa vb cum vor ei pe server eu mi-am adus tov pe server , dak a vb urat le-am dat gag ( |3-D| CuM este tov cu mn din generala ia vb urat lui cL Si i-am dat ban ) dar tu nu trebuie sa iti respecti prietenia si sa faci compromisuri si sa iti lasi pe luci sa vb cum vrea el dar tu baietzasule invata comenzile pt admin si nu mai face tu pe desteptu cu mn k esti prea copil sa intelegi ce trebuie asa ca pa !!! | |
|
| |
cL Newbie
Numarul mesajelor : 190 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 45 Localizare : Buc
| Subiect: Re: RECLAMATIE -MARU- Vin Ian 15, 2010 2:50 pm | |
| In loc sa va consumati energia pt server voi o consumati stand sa va faultati unul pe altu maturizati-va si voi si mai faceti pe politistii intre voi si marule am mai auzit de la altii ca luci ala cine o fi ca vb foarte urat pe server eu daca il vad de acum vreodata doar ironizand pe cineva ii banez direct stemul chiar daca iti este sau nu amic | |
|
| |
-Maru- Newbie
| Subiect: Re: RECLAMATIE -MARU- Vin Ian 15, 2010 3:38 pm | |
| da zeule dc joci tu cu mysterio daca ai admin pe awp|zeul? nu te inteleg imi faci mie reclamatie si ma inveti cum sa adminez... duamne :) tu nu stii sa tii mousu bn in mana si faci reclamatii,ca maru nu face aia ca maru nu vede codatii ca maru nush ce... ai 23,24 de ani degeaba. | |
|
| |
aWp|ZeuL Junior Member
| Subiect: Re: RECLAMATIE -MARU- Vin Ian 15, 2010 3:43 pm | |
| Copile era mysterio si juca de la mn de acasa si dak ti-a facut reclamatie ti-a facut fara sa stie cum sa intre pe contul lui dar esti prea prost si prea incult sa iti fac atatea postreply pt k toti am vb cu tn adr nu prea stii sa vb ! asa ca veziti de treaba ta si nu mai face pe desteptul cu noi se vede clar k a injurat si iti promit k nu va mai intra pe server dak il prind eo k injura !!! pt k nu este prima data ! hai pa k esti praf !!!
In al doilea rand este martor miki pt k eu dormeam si el juca si a luat tel si la sunat pe miki ( atunci cand a intrat tu ai si iesit de pe server ) asa ca nu mai dau nici o explicatie k esti prea prost pt secolul asta hai dai drumu pe server tine redirecte si fati treaba pe care o ai de facut !!! | |
|
| |
dEad;x<3 alivE;x Newbie
Numarul mesajelor : 52 Data de inscriere : 14/01/2010 Varsta : 33 Localizare : BucHaReSt
| Subiect: Re: RECLAMATIE -MARU- Sam Ian 16, 2010 9:45 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: RECLAMATIE -MARU- | |
| |
|
| |
| RECLAMATIE -MARU- | |
|