| adresata lui versusu | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
mascota Junior Member
Numarul mesajelor : 278 Data de inscriere : 30/09/2009 Varsta : 38 Localizare : bucuresti
| Subiect: adresata lui versusu Dum Ian 17, 2010 8:49 pm | |
| bai nene asa ceva nu se poate deci de cand sa schimbat regulamenul si eu nu stiu? Uitativa aici pentru ce a inceput totul : ,eu cred ca regulamentul interzice aducerea de injurii asupra altui admin ,acum rezvan ce a facut, daca eu am dat ban aluia a vorbit cu vers sa-i de admin lui bau ca apoi sa se dea mare ca are adminu mai mare ca al meu facand asta si razvan dar avand alt nume adica imi tot zicea ca are bau admin si este mai mare ca al meu bla bla bla si asa au continuat certurile si inca ceva : adica eu dau gag pe injurii si razvan il scoate,nu inteleg?Cred ca regulamenul nu este pentru toti. | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: adresata lui versusu Dum Ian 17, 2010 9:10 pm | |
| Băi....terminaţi cu copilăriile astea! Din câte am înţeles eu de la razvan..el şi-a căutat cearta cu tine că să fie sancţionat de Vers,că nu i-a acceptat cererea de admin...
Din punctul meu de vedere ai procedat corect...
Aşa că stai calm Mascky...nu e nimic personal! | |
|
| |
mTz^jr. Junior Member
Numarul mesajelor : 395 Data de inscriere : 13/07/2009 Varsta : 38 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: adresata lui versusu Dum Ian 17, 2010 9:12 pm | |
| Eu zic k macar admini sa se respecte pe srv..... k d playeri nu mai zic Am fost acolo cand mascota a fost injurat si eu zic k a facut k ia dat ban cateva min pt k paote asa se calmeaza...... dar am aflat k si bau asta este admin Eu zic sa se poarte k atare si sa nu mai jigneasca ceilalti admini | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: adresata lui versusu Dum Ian 17, 2010 9:18 pm | |
| Bau e admin?Nu prea am înţeles...Indiferent de cine e,eu cred că trebuie să fie sancţionat...Aşa "protejează" servăru????? | |
|
| |
mascota Junior Member
Numarul mesajelor : 278 Data de inscriere : 30/09/2009 Varsta : 38 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: adresata lui versusu Dum Ian 17, 2010 9:18 pm | |
| pentru toata lumea bau este DUDU cica fiind frate lui razvan astea fiind spuse de el | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: adresata lui versusu Dum Ian 17, 2010 9:20 pm | |
| Am inteles mai greu si eu....bau a primit admin dupa ce a fost banat;) Eram pe war cu voda si a venit sa intrebe cn poate da unban ca a dat mascota....la intrebarea dc...rasp "sufera " Eram pe sv(CS-ADD) si am prins putina o parte din cearta.Din ce am vazut bau se baga in seama cu mascota ca il acuzai unii de cheaturi (f3n etc)....si mascota ia dat kick...apoi a intervenit bau ca dc a dat kick si ca sufera :).Cat despre razvan mi'am zis opinia si in topicul lui....daca ia zis lui Vers pe mess remove nu inteleg dc a facut topic:).Finito! | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: adresata lui versusu Lun Ian 18, 2010 9:29 am | |
| a procedat bine mascota si va spun de ce de la un timp unii playeri mai vechi au inceput sa vb urat chiar si cu admin on pe server cum ii lasi un pic liberi cum li se imbogateste vocabularul dc?ca e prieten cu nodica si cu x y z.........exemplu mama dolores asta ori e tamp ori nu stiu ce are(se leaga de mame la toti...cred ca pe el l-a nascut vreo maimuta) acesta e un exemplu.......dar sunt mai multi .........se stiu ei care | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: adresata lui versusu Lun Ian 18, 2010 12:18 pm | |
| mascota are dreptate la partea cu gagul lui nell a fost cam idiot(gagul...nu tu) dar daca el nu accepta un asemenea limbaj nu pot sa ii dau in cap razvan ti-am explicat si pe mess...am vb si azi cu dudu la scoala...incetati cu certurile intre voi...incercati sa va intelegeti ca nu aveti nimic de dovedit mie...eu stiu cat poate fiecare... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: adresata lui versusu | |
| |
|
| |
| adresata lui versusu | |
|