Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

UNBan pls

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
XAERO
Newbie
XAERO

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 19/01/2010
Varsta : 36
Localizare : Ploiesti

UNBan pls Empty
MesajSubiect: UNBan pls   UNBan pls EmptyMar Ian 19, 2010 12:56 am

Nick: XAERO
IP: 95.76.198.94
Nickul adminului care te-a banat: awp|zeul
Ora si Data: 2:38 - 19 Ian.
Dovada:
1. http://yfrog.com/0idov1j
2. http://yfrog.com/j3dov2j

Salut ! Sunt nou pe server. Se pare ca domnul admin are..cateva probleme...el stie...Maru ma cunoaste bine inca de pe vremea "Godlike" si stie ca nu sunt genul sa umblu cu wall , etc. Daca ati dori sa imi scoateti si mie banul as fii recunoscator UNBan pls 656595
Bafta .
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

UNBan pls Empty
MesajSubiect: Re: UNBan pls   UNBan pls EmptyMar Ian 19, 2010 2:04 am

in primul rand nush dc nu ai pus tu pozele tale de la cs !

in al doilea rand ce se vb pe mess nu este interesant (spun cam toti admini ) asta !!!

si eu ti-am dat pt k imi pareai prea codat mai ales sacalu acelasi lucru a spus dar eu dak am fost mai cu ( motz ) am scris mai repede banip xaero pt k aveai aim la sigur pe mn nu ma intereseaza ca esti tov cu -Maru- pe mn ma intereaseaza sa imi joci corect cum jucam toti ok ! si pozele le pun eu sa imi spuna si mie ce cred alti despre ele pt k sunt facute la intrarea in runda !!!

SaCaLu Te RoG Sa Le SPuI Si Tu Cu Un PoST RePLy cand au fost facute pozele !!!

PoZa 1 : -== /// http://www.postimage.org/image.php?v=TsvhEti /// ==-

PoZa 2 : -== /// http://www.postimage.org/image.php?v=gxdehc0 /// ==-

PoZa 3 : -== /// http://www.postimage.org/image.php?v=TsvhGYr /// ==-

Sacalu era si el pe server acelasi lucru l-am intrebat pe el cum de imi arat pe mn in loc sa imi arate pe el in prima pt k eu eram mort si i-am facut poza la inceputul rundei ???

Pentru asta a primit Ban !!! Dak considera cnv k nu are nimik sa spuna si ii voi scoate banul !!! Pentru ca ne tinea intruna in Head si la poza prima mi-a iesit asa !!!

Va MuLTuMesC De INTeLeGeRe !!!
Sus In jos
santi
Newbie
santi

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti

UNBan pls Empty
MesajSubiect: Re: UNBan pls   UNBan pls EmptyMar Ian 19, 2010 5:12 am

daca esti prieten cu -Maru- care-i problema, crezi ca el e mai breaz ca tine...iti spun eu ca nu, jucati cinstit si n-o sa va mai dea nimeni ban, aveti un tupeu fantastic
Sus In jos
XAERO
Newbie
XAERO

UNBan pls Empty
MesajSubiect: Re: UNBan pls   UNBan pls EmptyMar Ian 19, 2010 10:16 am

1. Maru mi-a recomandat serv. si ne stim de ceva timp din cs . NU am zis niciodata ca sunt tovaras cu maru si rezolv cu banu sau mai stiu eu ce , pur si simplu el e singuru care ma stie cum joc in prezent ! ( de pe serv asta )
2. Care tupeu man ? ii dau pozele , sunt curat, imi vorbeste urat si imi da ban :| asta da tupeu pe mine . Daca tot zici ca aveam aim , demo de ce nu mi-ai facut ? Pot sa te tin 20 de runde in hs ! asta inseamna ca am aim ?:|
3. Va rog sa va decideti daca imi scoate-ti banul sau nu pls !
Sus In jos
XAERO
Newbie
XAERO

UNBan pls Empty
MesajSubiect: Re: UNBan pls   UNBan pls EmptyMar Ian 19, 2010 10:33 am

http://www.fileshare.ro/2624747585.78

Acestea sunt pozele care mi le-ai facut in doua randuri . Ti-am zis pe mess cand ti-am dat primul set de poze ca doua erau in plus. Acelea cu meniul in stanga , imi mai apar screenuri in cstrike in timp ce joc.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

UNBan pls Empty
MesajSubiect: Re: UNBan pls   UNBan pls EmptyMar Ian 19, 2010 12:40 pm

Ti s a facut poze pentru ca preai codat si au fost facute la inceputu rundei dupa cum spune si zeu iar despre faptul ca ma intrebat de ce il arata pe el in loc de player e adevarat.
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

UNBan pls Empty
MesajSubiect: Re: UNBan pls   UNBan pls EmptyMar Ian 19, 2010 1:47 pm

banul este scos dar chestia urmatoare este ca ar treebui sa lasi ciocul mai mic pt k esti vinovat ( pozele devina )si tu si (jocul tau de 20 de runde hs ) mai bine lasi tupeul asta deoparte dak esti asa bun dc joci pe server-ele noastre si nu in pgl ( Meseriasule ) hai joaca si data viitoare nu ma faci pe mn incult sau ca am 19 ani ! Ca eu nu sunt procuror sau altcv eu vreau doar un simplu joc de distractie cum fac cu alti jucatori si intra unu ca tn ( luci si nu mai stiu cn care aveti ciocul mare ....stiu ei toate expicatiile de iertare)

joC CiNSTiT Si FaRa JiGNiRi Si ToTuL eSTe BiNe !!! HaVe FuN !!!

PlS CLoSeD !!! UNBan pls 471947
Sus In jos
-Maru-
Newbie

Numarul mesajelor : 89
Data de inscriere : 14/11/2009
Varsta : 33
Localizare : bucuresti, militari

UNBan pls Empty
MesajSubiect: Re: UNBan pls   UNBan pls EmptyMar Feb 09, 2010 10:40 am

Cum aduc cate un om pe sv cum il baneaza ZEU...tocmai ce vb cu tino...
zeule cred ca tu ai ceva cu capu frate sau faci asa intentionat...
daca baiatu tea trimis pozele nu tia vb urat era CleaR ,nu teai lasat tu pana nu a iesit ca tine si lai banat nu?
se vede hal de amin esti!
se pare ca tu nu vrei nici in ruptul capului ca acest sv sa fie full non stop si sa jukm cs pe el....in continuare iti plac reclamatiile si greselile banale.
ce tragere de inima sa mai avem noi juktori sa populam sv cand tu banezi ORICE ti se pare "TIE" suspect?
Sus In jos
Continut sponsorizat

UNBan pls Empty
MesajSubiect: Re: UNBan pls   UNBan pls Empty

Sus In jos

UNBan pls
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Unban iTR
» UNBAN ......sorry
» Unban
» Unban
» Unban

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente