| Stie Cineva? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Stie Cineva? Vin Ian 22, 2010 9:44 pm | |
| De Ce pe server la mine...la admini nu merg comenzile din chat...de exemplu: /resetscore, /admins...daca stiti dati reply...ms |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Stie Cineva? Sam Ian 23, 2010 8:38 am | |
| trebuie sa dezactivezi pluginul admin slash | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Stie Cineva? Sam Ian 30, 2010 12:46 pm | |
| - versusu a scris:
- trebuie sa dezactivezi pluginul admin slash
admin slash e alt plugin , cu admin slash ai comenzi /ban /kick /slay /slap verifica daca ai pus bine pluginurile admin_check si resetscore , revin eu cu edit cu pluginurile admin_check si resetscore Download: Admin CheckReset ScoreGL & HF |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Stie Cineva? Sam Ian 30, 2010 12:47 pm | |
| we kids da vrei sa ne dam capuri in gura? daca ii spus ca e de la admin slash apai de la el e pluginul admin slash inlocuiesti amx_ cu / asa ca intai invata apoi da sfaturi | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Stie Cineva? Sam Ian 30, 2010 12:52 pm | |
| - versusu a scris:
- we kids da vrei sa ne dam capuri in gura?
daca ii spus ca e de la admin slash apai de la el e pluginul admin slash inlocuiesti amx_ cu / asa ca intai invata apoi da sfaturi prietene nu te intreci tu cu mine in pluginuri si tutoriale ,tu nu intelegi probema aici admin_slash este un plugin care usureaza munca adminului adica poti da ban din chat /ban nume dar baiatul asta are problema cu pluginu admin_check , adica nui arata admini cand tasteaza in chat /admin , nu are nici o treaba cu admin_slash @daca vrei sa ne intrecem in pluginuri da add la id soltan_antonio si ne intrecem acolo |
|
| |
| Subiect: Re: Stie Cineva? Sam Ian 30, 2010 12:54 pm | |
| in primu rand nu suntem prieteni in al doilea rand nu ma fa sa te fac idiot u vezi macar ce problema are omu asta? doar la admini nu ii merg comenzile astea | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Stie Cineva? Sam Ian 30, 2010 12:58 pm | |
| - versusu a scris:
- in primu rand nu suntem prieteni
in al doilea rand nu ma fa sa te fac idiot u vezi macar ce problema are omu asta? doar la admini nu ii merg comenzile astea - Cod:
-
De Ce pe server la mine...la admini nu merg comenzile din chat...de exemplu: /resetscore, /admins...daca stiti dati reply...ms omg ce om .... doamne ... nu vezi ma ce zice? NU II MERG COMENZILE /ADMINS ; /RESETSCORE ... NU ARE TREABA CU /BAN !!!!!!!!!!!!!!!! hai ca o dam in off topic s-a dea un moderator TC @versus dute si mai citeste pe Aici |
|
| |
| Subiect: Re: Stie Cineva? Sam Ian 30, 2010 1:05 pm | |
| we du-te ca u esti idiot iti dau ban pe forum doamne maica domnului u ai vazut ce addonsuri au baietii astia? ai vazut ce pluginuri is astea? stii ce face admin slash care il are el? normal u dai /resetscore dar cand ai admin /resetscore se transforma in amx_resetscore...de asta nu merge | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Stie Cineva? Sam Ian 30, 2010 1:08 pm | |
| atunci spunei s-a se exprime corect ... admin_slash ala standard are doar 4 comenzi slap slay ban kick ... daca a modificat el pluginu admin slash e cu totul alta treaba ... data viitaore s-a se exprime corect |
|
| |
| Subiect: Re: Stie Cineva? Sam Ian 30, 2010 1:09 pm | |
| in fn hai ca ma enervez degeaba | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Stie Cineva? Sam Ian 30, 2010 1:15 pm | |
| - versusu a scris:
- in fn
hai ca ma enervez degeaba data viitoare s-a ne explice mai bine situatia, el a precizat doar /resetscore si /admins care sunt 2 pluginuri diferite, nu aveai cum sa-ti dai seama ca are treaba cu admin_slash din moment ce el a modificat admin_slash , a adaugat mai multe comenzi care s-a le poata utiliza adminii din chat ... daca preciza ca a adaugat si comanda amx_resetscore in admin_slash era cu totul altceva. |
|
| |
| Subiect: Re: Stie Cineva? Sam Ian 30, 2010 1:19 pm | |
| au doamne grea e viata pe pamant ti-am spus ca admin slash inlocuieste / cu amx_ poti da si /gag intelege odata ca imi pierd rabdarea eu am inteles din prima ce a vrut si l-am rezolvat aq nu stiu dc iei toate topicurile si iti bagi nasu | |
|
| |
mTz^jr. Junior Member
Numarul mesajelor : 395 Data de inscriere : 13/07/2009 Varsta : 38 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Stie Cineva? Sam Ian 30, 2010 2:13 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Stie Cineva? Sam Ian 30, 2010 2:43 pm | |
| Rog un moderator s-a dea TC ... ca se face prea mult spam |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Stie Cineva? Sam Ian 30, 2010 2:55 pm | |
| daca dorea dadea vers singur TC anyway...categoria suport nu e de hartza :) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Stie Cineva? | |
| |
|
| |
| Stie Cineva? | |
|