Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

x( x( x(

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
LuCyAnO
Newbie

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 18/12/2009
Varsta : 32
Localizare : bucuresti

x( x( x( Empty
MesajSubiect: x( x( x(   x( x( x( EmptyMier Ian 27, 2010 8:31 pm

Ba frate, de cate ori intru pe server, alcatazab imi da BAN !!! Degeaba, nam facut nimic rau pe server, nam injurat, nam facut aboslut nimic... :| . Mai are rost sa ma chinui sa joc pe server sau o las balta... ? Cu toate k ziceti k nam facut nimic, eu chiar am incercat sa ajut serverul... am adus si eu cativa jucatori aici... unul din ei, a fost cam obraznic, asa e, dar nu am eu nici o vina, eu doar am incercat sa fac ca serverul sa fie mai populat... Astept doar raspunsurile adminilor mari (tino, cL, miki si NIMO). Luci de la 3
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

x( x( x( Empty
MesajSubiect: luci de la 3   x( x( x( EmptyMier Ian 27, 2010 9:03 pm

copile u sti mai bn ce ai facut...nu trb sa iti mai spunem noi acuma...u dupa ce ei ban dc mai intri pe sv dak noi nu te vrem?

u vrei k noi sa te tinem mereu in kick si ban de kte ori te prindem pe sv?sa sti k nu ne e greu sa facem asta...

o facem pana ce nu mai intri pe sv...u crezi k pe sv inta playerii k tn?intra playeri kre vor sa joace nu sa injure si sa isi bata joc de alti...asa k x( x( x( 471947 x( x( x( 471947 x( x( x( 471947 x( x( x( 471947 x( x( x( 471947 x( x( x( 471947 .eu de kte ori te mai prin pe sv sa sti k ai ban de la mn...si u crezi k rezoli cv k ai facut cerere?

traim si vom vedea x( x( x( 471947 x( x( x( 471947 x( x( x( 471947
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyMier Ian 27, 2010 9:06 pm

imi cer suze k am scris (cerere) vroiam sa zic reclamatie... x( x( x( 522368 x( x( x( 522368 x( x( x( 819622
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyMier Ian 27, 2010 9:27 pm

aL, am spus sa nu vb voi... si ia spune tu CE AM FACUT EU PE SERVER ?!?! de cand lam jignit pe zeul atunci nu imi amintesc sa mai fi facut nimic... poate imi reimprospatezi tu memoria.... ce zici?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyMier Ian 27, 2010 9:46 pm

nu am ce discuta cu oameni k tn..eram cu alt nume si u injurai d park era sv tau...mia mai spus multi cum faci u knd nu e admin pe sv.....

dak zici k sa nu vb noi astia cu "gradele mai mici" cum zici u, dc ma mai intrebi pt mn?

fratilor:aWp,cL,dead,tino,miki,NIMO,alcatazab,santi,sacalul,faceti ce vreti dar eu pe asta d kte ori il prin pe sv ia ban d la mn.....dak voi stiti cum ma injuat pe mn la alti.....dar am tacut din gura , da vad k nu se potoleste...dar acuma am spus totul....nu mai spun kum ma injurat k nu are rost acuma dar am zis sa fio om cu el k lam vazut baiat de treaba dar el cf?

sa ti mite asta knd te prin pe sv ban ai..knd mio zici cL tino NIMO niki sa nu iti mai dau ban atuncea te las in pace.dar u nu o sa mai intri pe sv knd or zice ei... x( x( x( 471947 x( x( x( 471947 x( x( x( 471947 x( x( x( 157822 x( x( x( 157822
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyMier Ian 27, 2010 10:08 pm

ba stiu k nu ma mai vrei p srv... k incerci sa t bagi pt alcatazab k poate cn stie... mai cresti si u in grad.... dar macar spune lucruri adevarate, si dak poti dovedestele... k asa si eu pot spune despre tine sau despre oricine altcineva k intra si injura si nus ce pe server.... si incearca si u sa scrii incat sa inteleg si eu tot ce vrei sa spui k ai un scris... zici k ai scris codat... si sa presupunem k te injuram... nu imi dadeai ban dak era ? :)) sau team injurat si ai zis "ma injurat luci... nare nik" ??? intai gandeste ce vrei sa spui.... k nu stii cum so mai dai cum so mai intorci din cate vad...
Sus In jos
dEad;x<3 alivE;x
Newbie
dEad;x<3 alivE;x

Numarul mesajelor : 52
Data de inscriere : 14/01/2010
Varsta : 33
Localizare : BucHaReSt

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyJoi Ian 28, 2010 3:03 am

Adio adIO daca !!! x( x( x( 692265 x( x( x( 692265 x( x( x( 692265 x( x( x( 554984 x( x( x( 554984 x( x( x( 554984 si eu daca te vad ei ban pana nu te comportii cum trebuie You Have Banned !! x( x( x( 522368 x( x( x( 522368 x( x( x( 522368 x( x( x( 326305 x( x( x( 326305 x( x( x( 41488
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyJoi Ian 28, 2010 9:52 am

ee sa numi spui k si tu mai vazut injurand si nus ce facand... :)) =))... k pe tn nu team vazut niciodata p server ... :|
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyJoi Ian 28, 2010 2:08 pm

Luci dak ii ziceai lu tino, miki , nimo sau cL ce iai zis lu pmc sau alcatazab cum vrei u , pe mess cred ca nici pe forum nu mai aveai cont . Mai ai si tupeu sa faci reclamatie, in loc de reclamatie asa de bun simt ca stii ca ai gresit sa taci si poate chiar sa iti ceri si scuze .
Hai sa te intreb ceva :Daca ai luat gag si kick atunci pe serv dc nu ai facut reclamatie atunci ca ai luat pe nedrept ??? Faci acum cnd ai vazut ca sa pus pe tine pmc si nu te mai lasa pe serv ca nu stii sa vb incepi sa injuri ca la usa cortului si dupa tot u faci reclamatie ???
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyJoi Ian 28, 2010 4:20 pm

sakalule, nam zis k nu lam injurat, lam injurat pe mess, sami dea ignore. dar ce treaba are serverul ? dc iau ban pe server ? nu inteleg !!! nam mai facut reclamatie k nu mai puteam de nervi, si oricum nu patea nik kiar dak faceam reclamatie... nu spun k acuma ma astept sa patesaca ceva... vreau doar sa joc pe server... dupa parerea mea, atata timp kt nam facut nik pe server... nus ce rost au spusele tale si ale celorlalti kre inceara sa se bage pt el si ii dau dreptate... si cum spui tu :"Luci dak ii ziceai lu tino, miki , nimo sau cL ce iai zis lu pmc sau alcatazab cum vrei u , pe mess cred ca nici pe forum nu mai aveai cont". spre deosebire de altii, din ce am vazut eu ei cu adminele stiu sasi faca doar datoria... nu sufera de admine, cu toate k au owner... si kiar dak au probleme acasa sau oriunde altundeva, nu intra pe server sa se descarce pe jucatori... nu!?
Sus In jos
-Maru-
Newbie

Numarul mesajelor : 89
Data de inscriere : 14/11/2009
Localizare : bucuresti, militari

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyJoi Ian 28, 2010 5:38 pm

aLLLLLLLLLL tu ce te bagi ma draq??=))
vb cu luci cu copile si e cu 2 ani mai mare ca tine...
esti pe dinafara topicului ma tu
tu crezi ca stii tot ce se intampla pe sv dar de fapt nu stii nik..
Sus In jos
-Maru-
Newbie

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyJoi Ian 28, 2010 5:40 pm

si app aL vezi mai usor cu kick/gag da?
ca nu scrie in regulamentul sv ca nam voie sa vb pe sv k?
exista chat asa ca am voie sa vb atat timp cat nu deranjez si nu jignesc pe nimeni
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyJoi Ian 28, 2010 6:24 pm

Mi sa cerut parerea si vi-o impartasesc si voua x( x( x( 656595 :

- am inteles ca alcatazab a fost injurat destul de urat pe mess, intradevar mesuu nu are nicio treba cu serveru
- aL tu ai fost injurat de luci cand foloseai alt nume te cred dar vam rugat sa faceti printuri ceva pt a da peste nas
- intradevar daca eu as fi injurat pe mess de catre un jucator de pe server ar fi avut ban pe server si pe forum
- multi jucatori sau plans din cauza ta lucii si esti cam in minoritate sincer

Eu unul sunt decaord sa fi lasat sa joci pe server pt ca spui tu ca iti place serverul si ai incercat sa aduci si lume si vrei sa te integrezi, dar pt asta trebuie sa fie decaord si ceilalti admini pt ca pe serverul asta incercam sa fim o comunitate si sa ne respectam unii pe altii.

Daca si ceilalti sunt deacord sa iti de o alta sansa eu nu am nimik impotriva dincontra eu sper sa fie destul de maturi adminii care au fost injurati de catre tine si sa treaca peste.

BFT
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyJoi Ian 28, 2010 8:08 pm

multumesc mult cL pentru sprijinul acordat si iti promit ca daca voi fi lasat in continuare sa joc pe server ma voi schimba... si nu iti promit doar tie... insa nu prea cred k voi mai fi lasat sa joc doarece sunt unii care atat asteptau... asa e cL, sau plans multi... doar din toti acestia dreptate nu au decat 1/2(din punctul meu de vedere, normal...). si mie miar placea k pe server sa ne intelegem cu totii... k nu cred k e cineva kre poate spun k am jignit degeaba... sau ma rog... trebuie sa fii cel putin nebun la propriu sa faci asta. da, kiar imi place serverul... altfel nu mai faceam atata "tam-tam" sa pot juca in continuare, ci ma dadeam pur si simplu de-oparte... sper sa ne revedem cu bine pe server !!! gL & hF
Sus In jos
-Maru-
Newbie

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyVin Ian 29, 2010 10:40 am

ia bagat cateva vb cL de la emotionat tot pe luci =)):))
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyVin Ian 29, 2010 12:22 pm

Eu chiar sunt sincer.

Daca si luci e sincer sunt convins ca nu se va mai lua nimeni de el, de ce trebuie sa existe 1/2 care sa aiba dreptate cu ce te multumeste pe tine sa iei familia unui sau altuia la misto? nu are rost parerea mea, eu zic sa intrii in continuoare iar la prima abatere cu proba din partea unui admin (adica ai injurat sau coade) iti dau eu personal ban pe steam. Dar cum am spus eu sunt convins ca nu voi fi nevoit sa fac acest lucru pt ca nu vei mai injura corect? Daca pmc vrea niste scz din partea ta eu zic sa i le acorzi ca la cate iai spus pe acolo pe mess ii va fi greu sa treaca peste, poate nu neaparat scz cat promisiunea ca nu se va mai intampla. BFT

Ne vedem pe server.
Sus In jos
pMc
Member
pMc

Numarul mesajelor : 424
Data de inscriere : 03/09/2009
Varsta : 37

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyVin Ian 29, 2010 12:31 pm

Nam nevoie de scz cL ca nu e primul care imi ia fam in ...... , dar ma jur ca pe viitor dak il mai prind ca injura pe cineva pe serv sau comenteaza decciziile adminilor ii rup steam-ul in 2 si o sa joace pe serv cnd am sami vad eu ceafa ;) poate sa bage si non-steam ca tot nu mai joaca !!!
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( EmptyVin Ian 29, 2010 1:56 pm

De acord cu tot ce ai spus cL... :). pMc... nu se va mai repeta, promit!!!

x( x( x( 471947 x( x( x( 471947 x( x( x( 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

x( x( x( Empty
MesajSubiect: Re: x( x( x(   x( x( x( Empty

Sus In jos

x( x( x(
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente