Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Cât te iei după "deştepţi"eşti mai "deştept" ca ei Mier Feb 10, 2010 10:10 pm | |
| Domnul geutzzu...mă caută pe mess,rugându-mă să-i dau ban jucătorului fair enough! spunându-mi că joacă cu blind..Mai mult de atât..mi-a dat şi print Nu am mai stat să citesc bine printul,intru pe servăr şi-l banez...După ce îmi veni să ma uit atent pe print,omu` i-a dat UNBLIND,nu BLIND după care a făcut frag... Greşeala îmi aparţine...sper să vină cu o reclamaţie ceva să-i scoatem UnBanul... Sorry... | |
|
GiuLe Newbie
Numarul mesajelor : 114 Data de inscriere : 17/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Somewhere in HAWAI
| Subiect: Re: Cât te iei după "deştepţi"eşti mai "deştept" ca ei Mier Feb 10, 2010 10:12 pm | |
| Hahaha Bai..Hasles ce'ai facut ma ?! Ai muscat'o ? | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cât te iei după "deştepţi"eşti mai "deştept" ca ei Mier Feb 10, 2010 10:19 pm | |
| Se mai intampla :P cu toti gresim :P Data viitoare fi si u mai atent:D
________________________________________________________________________________ Vrei bani? Banii n-o sa cada degeaba din cer Vrei prieteni? Invata sa vorbesti sincer Vrei respect? Invata sa respecti, sa oferi Trebuie sa meriti tot ce ai, sa castigi, nu sa ceri! |
|
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Cât te iei după "deştepţi"eşti mai "deştept" ca ei Joi Feb 11, 2010 10:54 am | |
| buna asta......hasles......... se mai intampla frate........omul e sortit greseliii........ | |
|
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Cât te iei după "deştepţi"eşti mai "deştept" ca ei Joi Feb 11, 2010 11:26 am | |
| | |
|
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Cât te iei după "deştepţi"eşti mai "deştept" ca ei Joi Feb 11, 2010 4:47 pm | |
| bine ca ai recunoscut... bine eu sunt in afara subiectului,nici nu stiam ca asta are admin...ceea ce ma mira destul de mult,dar cat timp pune banul jos np. P.S:TI-A FACUT-O DATE-N BRANZA DE BASHINOS!!!! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cât te iei după "deştepţi"eşti mai "deştept" ca ei | |
| |
|