Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O mica parere !!!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
pMc
Member
pMc

Numarul mesajelor : 424
Data de inscriere : 03/09/2009
Varsta : 37
Localizare : bucuresti

O mica parere !!! Empty
MesajSubiect: O mica parere !!!   O mica parere !!! EmptyJoi Feb 11, 2010 12:36 am

Am observat de multe ori ca dupa ce dam gag la uni jucatori ei dau retry , automat gagul se duce , asa ca propun ca cei care dau retry dupa ce au primit gag sa primeasca automat ban pe 30 de min din partea adminilui .
Astept si parerile voastre !!
Ms!!
Sus In jos
-Maru-
Newbie

Numarul mesajelor : 89
Data de inscriere : 14/11/2009
Varsta : 33
Localizare : bucuresti, militari

O mica parere !!! Empty
MesajSubiect: Re: O mica parere !!!   O mica parere !!! EmptyJoi Feb 11, 2010 7:15 am

Eu sunt deacord.
pt ca pe majoritatea servarelor care am jukt se lua aceeasi masura "Retry dupa lama = ban 30 min" sau gag in functie de comanda care o folosesti.
Sus In jos
O_zy
Junior Member

Numarul mesajelor : 236
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 35
Localizare : tg-jiu

O mica parere !!! Empty
MesajSubiect: Re: O mica parere !!!   O mica parere !!! EmptyJoi Feb 11, 2010 2:58 pm

Sunt cu totul de acord cu cea ce zice pMc ...oricum eu dau ban dupa ce a dat retry dupa llama/gag ;)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

O mica parere !!! Empty
MesajSubiect: Re: O mica parere !!!   O mica parere !!! EmptyJoi Feb 11, 2010 3:31 pm

de acord
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

O mica parere !!! Empty
MesajSubiect: Re: O mica parere !!!   O mica parere !!! EmptyJoi Feb 11, 2010 4:47 pm

eu m as juca cu el ca soarecele si pisica kick kick kick :))))
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

O mica parere !!! Empty
MesajSubiect: Re: O mica parere !!!   O mica parere !!! EmptyJoi Feb 11, 2010 5:54 pm

Deacord dar nu am comanda de BAN O mica parere !!! 639805 App fac o mika paranteza....am 2 zile de cand nu am postat redirecte O mica parere !!! 819622 nush ce sa intamplat ca am dat formatare la pc si nu mai merg redirectele O mica parere !!! 882945 O mica parere !!! 882945 Va multumesc O mica parere !!! 656595
Sus In jos
Continut sponsorizat

O mica parere !!! Empty
MesajSubiect: Re: O mica parere !!!   O mica parere !!! Empty

Sus In jos

O mica parere !!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» o parere
» o parere va rog...
» o parere va rog !
» o parere va rog !
» O parere :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente