| Cred ca eu o sa ma retrag :(: | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Cred ca eu o sa ma retrag :(: Sam Feb 13, 2010 8:28 am | |
| Mie mi-a ajuns...Atatea certuri si Atatea reclamatii inutile....Atata dushmanie si ura pe acest server cum nu s-a mai vazut.... In sfarsit Gashca celor 3 ( se stiu ei ) au reusit sa ii scoata adminul lui aWp|ZeuL ( fratiorul meu ) si cum el m-a adus pe acest server....mi se pare ca nu mai are rost sa mai jok pe el... Inainte era o super distractie vorbeam pe skype ( eu ZeuL,nac,sacalu + clanul RO ) , radeam era super funny. (Ca este doar un jok si trebuie sa ne relaxam si sa ne simtim bine)...dar akum nu mai este nimik.....si nu mai are rost....imi pare rau P.S Tot respectul pentru (nac,sacalu,foxy,bebeluSha si domnii admini mai mari) . Imi pare rau ca ati decis sa ii scoateti adminul lui ZeuL dar asta e viata. Va urez bafta in continuare |
|
| |
LuCyAnO Newbie
Numarul mesajelor : 93 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 32 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Cred ca eu o sa ma retrag :(: Sam Feb 13, 2010 1:43 pm | |
| adik sa intelegem k u jucai pe server doar pentru ca avea zeul admin mare, nu? acum nu mai puteti juca la fel, sa vorbiti pe skype, sa va distrati, sa fie funny? ca cel putin eu nu inteleg. voi, "clanul vostru" care l-ai amintit in postul tau jucati doar pentru ca avea zeul admin mare si facea el legea, la propriu, in favoarea voastra? sau .... cum ? :-?? chiar nu inteleg... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cred ca eu o sa ma retrag :(: Sam Feb 13, 2010 2:21 pm | |
| TERMINATIO IN SCANDALUL CU ZEUL ... DACA NU MAI VOR OAMENII SA JOACE PROBLEMA LOR NU ?! GATA INCHEIEM SUBIECTU AWP ZEU , ZEU CRED CA L VISATI SI NOAPTEA ... SA MOARA FRANTA ! HAI FOR THE HORDE !!! :)) |
|
| |
crZZ Newbie
Numarul mesajelor : 181 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Cred ca eu o sa ma retrag :(: Sam Feb 13, 2010 9:14 pm | |
| bestkill te credeam mai baietas da vad ca si tu esti ..... 1.Clanul celor 3 au umplut serveru in caz ca nu ai observat serveru e cam full mai mereu :) oamenii mei care ii aduc au inceput sa faca cerere pentru slot 2.Nu am "reusit" noi sa'i luam adminu lui awp|zeul , awp zeul si`a facut`o cu mana lui eu la `nceput eram tov ca sa zic asa cu el pana a incepu cum a inceput ca a aflat ca sunt tov cu maru 3.Am inceput sa ma satur eu de dastia ca voi cu : Gata plec m`am saturat.Bai baieti daca vreti sa plecati nu poate nimeni sa va tina cu forta exista jucatori care sa va inlocuiasca nimeni nu e de inlocuit cu toate ca`mi pare rau pt tine ca erai baiat bun. 4.Hai sa`ncercam sa fim mai uniti ca asa numa` mere :) | |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Cred ca eu o sa ma retrag :(: Sam Feb 13, 2010 10:36 pm | |
| Lu zeu nu ia luat nimeni adminul pur si simplu din greselile lui ia disparut adminul, si imi pare rau dar na fost numai decizia mea ...eu sper sa te razgandesti bestkill si sa continui alaturi de noi , il astept si pe zeu mai des pe serv chiar dak acum nu mai are admin ...!!! | |
|
| |
aWp|ZeuL Junior Member
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 38 Localizare : BuCuReSTi
| Subiect: Re: Cred ca eu o sa ma retrag :(: Sam Feb 13, 2010 11:25 pm | |
| crZZ ar fi cazul sa nu mai faci tu de ras acest " server " ( forum ) si pe cei ce au lansat acest server ar trebui sa termini cu aceste afirmatii normal k eu am adus mult mai multi jucatori decat tn si maru si luci la un loc pt k eu am facut si ink mai fac pt server " adik pt miki , cL , tino , nimo ,pmc , nac " ca sa stii si tu chiar dak nu mai am admin nu ma intereseaza dar o fac pt k este placerea mea ..... ca nu mai postez este probl mea ... ca nu vreau sa mai postez sa ziceti voi ca vreau adminul inapoi ..... pt stiinta ta eu pot juca si fara admin si foarte linistit " NO ADMIN NO PROBLEM " asa ca veziti de treaba ta si fiecare pot face ce vrea asa ca nu mai comenta tu sa faci pe desteptul ca ai adus si tu 3 jucatori care sunt si ei vai de ei nici sa vb nu stiu ... si in plus mai vb si urat .... asa ca NO COMENT YOU si joaca acolo linistit si posteaza redirecte k ai admin pe gratis " fara redirecte " pt k asta este singura rasplata pt acest server sa tii redirecte aprinse in timp de zi nu de noapte asa cum faci tu " faceai " ca nici macar atat nu mai faci
P.S : esti OFF Topic .... DeCi .... SPoR La TREABA Cu ReDiReCTeLe !!! | |
|
| |
cL Newbie
Numarul mesajelor : 190 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 45 Localizare : Buc
| Subiect: Re: Cred ca eu o sa ma retrag :(: Dum Feb 14, 2010 7:36 am | |
| Genul asta de oameni gen beskill sunt pt mine o categorie foarte aparte de care chiar nu am nevoie, atat spun ca sa nu spun vreo jignire, bft multa oriunde alegi sa joci | |
|
| |
crZZ Newbie
Numarul mesajelor : 181 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Cred ca eu o sa ma retrag :(: Dum Feb 14, 2010 11:46 am | |
| 3 jucatori ? intra la discutii libere ca i`a enumerat si intra si pe gametracker si vezi cat joaca oamenii cat despre redirecte am inteles ca serveru are nevoie si ziua si noaptea de jucatori nu vad problema eu cred ca tu te oftici ca numai ai admin si numai ai cum sa faci pe zmeul pe server asa ca te rog frumos nu te mai baga cu japca`n seama, eu incerc sa ajut serveru nu cum faceai tu sa dau ban la toti astia care dau mai bine ca mine sau daca zic maicata sa`i dau gag kick da? | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Cred ca eu o sa ma retrag :(: Dum Feb 14, 2010 3:05 pm | |
| incercati sa pastrati un limbaj decent | |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Cred ca eu o sa ma retrag :(: Dum Feb 14, 2010 3:14 pm | |
| Nai cu cine versusu , baiatul a postat ca se retrage si a iesit alta discutie am sa blochez aceasta discutia chiar am sa o sterg ... scz!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cred ca eu o sa ma retrag :(: | |
| |
|
| |
| Cred ca eu o sa ma retrag :(: | |
|