| demo nebunie | |
|
+8GiuLe Hasles versusu slemy7 vodafone kiddo cris ^^SoRyN3L^^ 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
^^SoRyN3L^^ Junior Member
Numarul mesajelor : 376 Data de inscriere : 28/07/2009 Varsta : 31 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: demo nebunie Mar Feb 16, 2010 8:39 pm | |
| | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: demo nebunie Mar Feb 16, 2010 8:43 pm | |
| eu m-am uitat cu slow motion 0.3 cand il ia pe teroare prima oara da pe linga iar a doua oara de la 1 metru ii trage in piept si se duce head??????????????? cod..............parerea mea sa mai auzim | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: demo nebunie Mar Feb 16, 2010 8:47 pm | |
| Da,m-am uitat in 0.5.headul ala zic ca a fost pt ca era in miscare,dar headul cu awp prin zid putin cam suspect...desii poate fii bulan,mi-sa intamplat si mie :) Oricum de ce il acuz eu este no recoil,sau silent aim bine configurat sa nu dea hs(cand zic silent aim nu inseamna ca trb sa dea cap,poate sa fie aim dar cu aimul dezactivat ). | |
|
| |
vodafone Member
Numarul mesajelor : 450 Data de inscriere : 21/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Craiova Romania
| Subiect: Re: demo nebunie Mar Feb 16, 2010 8:47 pm | |
| we eu sincer zic ca nu are aim ,desi e ciudat la killul cu teroare ..!....si eu tot in slowmotion am vazut ,e mai bine asa .. | |
|
| |
slemy7 Newbie
Numarul mesajelor : 38 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 33 Localizare : Dubay
| Subiect: Re: demo nebunie Mar Feb 16, 2010 8:50 pm | |
| Eu am vazut wall, cand tragi printr-un perete (cel putin eu) pun tinta direct intr-un loc si trag, el a urmarit playerul prin perete. Bravo mascota! | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: demo nebunie Mar Feb 16, 2010 8:55 pm | |
| capul ala prin perete ar putea fi bulan sau l-a vazut un pic pe west prin unii pereti mai vezi mersul cu tinta in jos da suspiciuni de no recoil cred ca nu e cod...joaca bn...fiecare cu stilul lui...in fn ceea ce ma deranjeaza e ca aq cv timp i-a facut mascota poze si intr-o poza era cu zoom la awp si pe langa tinta din interior era un contur verde si scria undeva afp sau cv de genu care are poza aia e rugat sa o posteze nebunie ti-am cerut si atunci iti cer si acum vreau sa mi se vada la awp ca la tine | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: demo nebunie Mar Feb 16, 2010 9:27 pm | |
| Cum aţi spus şi voi...hs ăla cu awp-ul,e tare de tot. Mai e şi cum îl omoară pe rbY. La terro în bază,unul afk...în apropiere schimba arma cu lama şi se îndreaptă spre el,chiar dacă nu se vede atunci pe moment Nu îl acuz de cod,poate fii vorba şi de bulan. Despre poza asta este vorba | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: demo nebunie Mar Feb 16, 2010 9:28 pm | |
| | |
|
| |
vodafone Member
Numarul mesajelor : 450 Data de inscriere : 21/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Craiova Romania
| Subiect: Re: demo nebunie Mar Feb 16, 2010 9:40 pm | |
| ce e chestiuta aia verde? | |
|
| |
GiuLe Newbie
Numarul mesajelor : 114 Data de inscriere : 17/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Somewhere in HAWAI
| Subiect: Re: demo nebunie Mier Feb 17, 2010 10:24 am | |
| Aha ... Am vazut si eu demo'ul .. Si imi puteti explica ce tot dracu vedeti voi ? Adica ce vreti sa explicati ca ala e cod ? Deja incepeti sa fiti teleghidati .... | |
|
| |
nebunieeeEEEeee Member
Numarul mesajelor : 463 Data de inscriere : 15/11/2009 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: demo nebunie Mier Feb 17, 2010 11:34 am | |
| *vers ti-am spus si pe mess ca o incerc sa fac rost iar de skinul ala la awp cu tinta asa verde frumoasa...am cautat ceva dar nu am gasit...o sa mai caut pana il gasesc.. *si nush ce cod vedeti voi hs ala prin perete..hm..pai lam vzt si am tras la bulan pt asta trb *astept parerea lui zauper neaparat | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: demo nebunie Mier Feb 17, 2010 12:08 pm | |
| gg nebunie | |
|
| |
nebunieeeEEEeee Member
Numarul mesajelor : 463 Data de inscriere : 15/11/2009 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: demo nebunie Mier Feb 17, 2010 12:21 pm | |
| *Am revenit cu chestia legata cu tinta de la awp: Download: sniper scope sprSi inlocuiti in C\Program Files\Steam\steamapps\contul\counter-strike\cstrike\sprites | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: demo nebunie Mier Feb 17, 2010 12:42 pm | |
| ...parerea mea... Nu mi se pare ca are nimic. in afara de faptul ca da suparator de bine. da, m-am uitat si eu in slow motion... si am vazut ce vi se pare voua ciudat si mie nu mi se pare ciudat ci doar o combinatie de slow motion + lag + hitboxes In afara de asta ... unu' vede aim, unu' vede silent, unu' vede wall... asta nu ma face decat sa cred ca e un jucator bun, cu o intiutie buna, o cunoastere buna a jocului, o tinta buna, etc. (anticipatie, pozitionare, etc, etc, etc). Daca va uitati la prima runda din demo: a) il vede p-ala de la fereastra dinainte sa-l omoare dar nu se apuca sa traga in el imediat cum il vede ci atunci cand are pozitia pentru kill -> cunoastere a jocului, nu se expune aiurea, daca avea aim tragea din prima, il omora si se juca mai departe. b) tot in prima runda prin dreptul usii trece un tero. daca avea wall l-ar fi vazut si probabil l-ar fi si omorat. asa nici nu are timp sa reactioneze. c) la ultimul frag descarca un incarcator de m16 prin perete dupa ala. daca avea silent il omora cam la al 4-5 lea glont daca avea aim il nimerea de cand a trecut pe langa el (macar o data, chiar daca nu il omora) si il tinea pe loc. Si... atunci cand tragi prin perete poti sa tregi in punct fix sau sa misti tinta anticipand ca jucaturul celalalt se misca. Majoritatea jucatorilor buni incearca sa miste tinta dupa adversari. O parte din ei si reusesc. Se numeste anticipatie, se numeste intelegerea jocului. parerea mea: nu mai vanati fantome P.S. ala din poza e un sniper scope. daca vrei poti sa scrii si biblia pe sniper scope. dar este doar un fisier imagine... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: demo nebunie Mier Feb 17, 2010 1:56 pm | |
| HAHAHAHAH mi-a placut asta cu "da suparator de bine"..
gj nebunie cu demoul,mai ai un pic si dai ca mine :*
ps.nu stiu ce vedeti voi in ala .. e normal sa mergi cu tinta indreptata spre/prin cutie,doar nu iei curba cu tinta :|. ps2.mai bine va descarcati voi un cod in calculator,si bagati demoul lui nebunie cu codul de la voi din calcualtor ,ca asa vedeati mai bine daca se duce direct pe om. ps3.era marfa daca in topicul asta raspundeau aia care mai stiu cate ceva din jocul asta impresionant de greu.. |
|
| |
costelino Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 247 Data de inscriere : 09/05/2009 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: demo nebunie Mier Feb 17, 2010 5:59 pm | |
| am vazut demo si nu are nimic omu pana veniti cu dovezi clare si de necontestat poate juca f.bine.....mi se pare un jucator bun asta nu inseamna ca nu va fi supravegheat. inchide vers | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: demo nebunie | |
| |
|
| |
| demo nebunie | |
|