| UNBan Iar pls ! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
XAERO Newbie
Numarul mesajelor : 11 Data de inscriere : 19/01/2010 Varsta : 36 Localizare : Ploiesti
| Subiect: UNBan Iar pls ! Sam Feb 20, 2010 12:15 am | |
| Nick: XAERO IP:95.76.198.94 Nickul adminului care te-a banat: erau o_zy si zeul pe sv deci cred ca o_zy Ora si Data: 2:06 / 20 Feb. Dovada: As vrea sa spun 2 chestii importante daca imi permiteti : 1. Sunt un strain pe sv vostru foarte putini ma cunosc , de aceea cred ca nu o sa imi dati dreptate , dar o sa va convingeti daca va bateti putin capul : a sesizat cineva ca domnul awp zeul pe vremea cand avea admin si -ma bana degeaba- juca destul de....slab... ? si culmea de cand la-ti retrogradat joaca asa de bine.... ( concluzia : imi arunc pcu pe geam daca baiatul asta are skill in el ) 2.Atata vreme cat il tineti pe server nu veti progresa niciodata . Nici nu apuca bine omu sa intre pe server si se si ia de el degeaba ( exemplu : alx ). Astept un raspuns la cerere Ms. ! | |
|
| |
crZZ Newbie
Numarul mesajelor : 181 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: UNBan Iar pls ! Sam Feb 20, 2010 12:33 am | |
| sincer incep sa ma satur si eu mai lasa`o drak de treaba xaero ia ban aiurea lucy ia ban aiurea si xaero va garantez eu ca nu are coduri ca doar il cunosc luci ia ban si el pt aim auzi..... bai baiati mai lasati`o`n masa de treaba si puneti mana pe mouse si`nvatati cs inainte sa dati ban fara dovezi fara prin CU DEMO NU`MI DEMONSTREZI NIMIC DECAT DACA RUPE ALA PERETII SI II SARE TINTA IN TOATE PARTILE ALTFEL PENTRU MINE E NULL AM INCEPUT SA MA SATUR DE CAT STAU SA TIP DEGEABA si o incep sa ma joc cu butii pe lan sau ma las de cs ca asa numai tine | |
|
| |
O_zy Junior Member
Numarul mesajelor : 236 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 35 Localizare : tg-jiu
| Subiect: Re: UNBan Iar pls ! Sam Feb 20, 2010 5:52 am | |
| Da nu inteleg frate el din 10 killuri 9 trebuia sa fie Head...dak stau sa ii fac demo dc nu mai joaca tot asa de bine??pfff...poate a fost greseala dar....nush ce sa zic...:| | |
|
| |
crZZ Newbie
Numarul mesajelor : 181 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: UNBan Iar pls ! Sam Feb 20, 2010 11:25 am | |
| o_zy mos intelege eu il stiu pe xaero de mult stiu ce poate atat el cat si luci maru si etc. nu are nici 1 coduri numai dati ban pe presupuse si cu demo ca degeaba faceti demo ! face`ti poze sau daca ii faci demo sa rupa peretii sa zboare tinta dastea atunci mai zic pana atunci... | |
|
| |
XAERO Newbie
Numarul mesajelor : 11 Data de inscriere : 19/01/2010 Varsta : 36 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: UNBan Iar pls ! Sam Feb 20, 2010 1:50 pm | |
| - O_zy a scris:
- dak stau sa ii fac demo dc nu mai joaca tot asa de bine??:|
Sa inteleg din asta ca mi-ai facut demo si din momentul ala nu mai jucam bine ? sau Iar iti dai cu presupusul ca asa o sa se intample ? Nu vreau sa ma dau mare counterist nu stiu daca nici de nivel mediu nu sunt dar , - O_zy a scris:
- Da nu inteleg frate el din 10 killuri 9 trebuia sa fie Head...:|
de ce cand te vad sa iti trag 15 gloante in leg , cand pot maxim 2 in cap ? mai ales ca dupa ora 12:00 noaptea mi se misca si mie mai bine si pot juca ceva...in rest am un lag nesimtit... Astept si eu un raspuns daca raman cu banul sau nu . Bafta ! | |
|
| |
O_zy Junior Member
Numarul mesajelor : 236 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 35 Localizare : tg-jiu
| Subiect: Re: UNBan Iar pls ! Sam Feb 20, 2010 5:59 pm | |
| crzz aimul nu inseamna neaparat sa sara tinta sau sa te invarti...exista coduri cate cand tragi nu se duce tinta ca cap ci doar gloantele...si multe alte coduri care iti dai greu seama de ele..in fine aici nu am dovada deci se poate scoate banul....scz pt deranj Bft | |
|
| |
cL Newbie
Numarul mesajelor : 190 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 45 Localizare : Buc
| Subiect: Re: UNBan Iar pls ! Dum Feb 21, 2010 2:13 pm | |
| | |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: UNBan Iar pls ! Dum Feb 21, 2010 2:42 pm | |
| Banul la-m scos eu de ieri !!! | |
|
| |
XAERO Newbie
| Subiect: Re: UNBan Iar pls ! Dum Feb 21, 2010 9:41 pm | |
| Azi am intrat si am vazut ca mi s-a scos banul . Multumesc | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: UNBan Iar pls ! | |
| |
|
| |
| UNBan Iar pls ! | |
|