| am prins un admin codat :) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: am prins un admin codat :) Dum Mar 14, 2010 8:37 pm | |
| sall sunt SomebodY ... eram pe aim_dgl ... sii ... tataie dadea numai head .... mam pus spec ... i`am facut demo .... si pot sa zic k are aim pe fatza .... si`a dat seama k ii fac demo ... si si`a schimbat nicu in aL sau cL ceva de genu ... avea un L infine .... si`a schimbat nick si mi`a dat kick .... :) e bine k l`am prins frumso in demo :) ... ;) puteti sa descarcati demoul de aici .... http://www.girlshare.ro/949461.7 ..... ReSpEcT ! :) |
|
| |
crZZ Newbie
Numarul mesajelor : 181 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Dum Mar 14, 2010 8:39 pm | |
| da aL era, personal pare silent aim :) si nu e 1 reclamatie | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Dum Mar 14, 2010 8:47 pm | |
| aL a avut silent aim si pe CS cu putin timp sa aibe admin pe pro:)cel putin era unul cu nickul aL | |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Dum Mar 14, 2010 8:50 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Dum Mar 14, 2010 9:44 pm | |
| probabil ca nu ai harta pmc ... :) ... aim_Dlg ... ceva de genu :) .. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Dum Mar 14, 2010 9:48 pm | |
| kiddo e aimul lam luat azi...pana sa fiu admin pe pro nici nu stiam k exista sv cs vrancea etc... ce sa zic mam prins ma prins si cu asta basta...nu are rost sa mint... e pt peima oara cand iau un cod,si am vrust sa vad cum e... eu cred k somebody e cnv cunoscut sau un fost admin k dak era un oricare player nu facea reclamatie...dak unu dintre voi ar juca pe alt sv si ar prinde un admin codat gta i face reclamatie? si crZZ cate reclamati am avut eu d knd esti u admin?(1) si pe aia am lamurito.... si pana sa fi u admin am mai avut eu vreo reclamatie? cer la owner si god sa nu imi dea ban... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Dum Mar 14, 2010 9:53 pm | |
| cum sa nu iti dea ban ma ???? ai jukt cu cod .... si eu sunt nou pe server ... nu am fost admin nu nimic dar .. URASC CODATII !!! ;) !! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Dum Mar 14, 2010 9:55 pm | |
| asa ceva nu e de iertat ;) ... sa joci cu aim .... .mai ai si admin ... ce fel de admin ejti u ma ??? faci srv de ras ... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Dum Mar 14, 2010 10:11 pm | |
| cu ce am facut ma sv d ras?ca am jucat o data cu aim?...
tu acuma te gandesi k mai prins pe mn cu aim si sa vada ceilalti admini k esti"bun" si sa te faca admin
dak nu face asta cerere d admin vb vine "eu imi tai..." |
|
| |
-Maru- Newbie
Numarul mesajelor : 89 Data de inscriere : 14/11/2009 Varsta : 33 Localizare : bucuresti, militari
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Dum Mar 14, 2010 10:13 pm | |
| eu am mai spus ca asa zisul MODERATOR aL joaca codat si nu am fost luat in seama poate pe viitor o sa inspir mai mult incredere si o sa fiu si eu un pic mai mult luat in seama de catre admini | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Dum Mar 14, 2010 11:05 pm | |
| nu vreau sa ma mai cert cui nimeni sau sa mai umplu foruml de topicuri...
pt ban ip-ul meu este:92.80.255.216
mia facut placere sa joc pe sv...
cei mai minunati oameni cu care am colaborat aWp k tot din cauza unora(...) cL care ma ajutat foarte mult mW,betkill,nac o_zy,miki.
oricum d cand a intrat crZZ p**lii maru si luci sa dus darq sv...nu mai era cum era inainte...
Salutari la toata lumea si lasati cacati (cr,Lu,Ma)sa joace in continuare pe sv ca ei au admin si nici nu se deranjeaza sa faca poze sau cv folositor ... i convine cu codurile care le are el... hai pa |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Dum Mar 14, 2010 11:22 pm | |
| si inca cv... puteam sa nu recunosc k am aim k se vede clar ca am tras pe langa miruna d 3 sau 4 ori si puteam sa zik "buln,k dak aveam aim i dadeam direct in cap" si SomebodY nu ma fa pe prostu k esti nou pe sv k esti Maru... atat am avut de spus si nu o sa mai zic nimik de acum in colo... |
|
| |
hEdoR Newbie
Numarul mesajelor : 194 Data de inscriere : 04/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti;X
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Lun Mar 15, 2010 5:57 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Lun Mar 15, 2010 6:17 am | |
| :)) .... nu sunt ma nici un maru :)) stai klm .. si oricum nu vreu admin .... au intrat admini pe mine si m`au intrebat ... hai nu vrei sa iti dau admin ??? si le`am zis k nu vreu :) ...... asa ca... ciocu mic si joc de glezne :D :)) |
|
| |
-Maru- Newbie
Numarul mesajelor : 89 Data de inscriere : 14/11/2009 Varsta : 33 Localizare : bucuresti, militari
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Lun Mar 15, 2010 8:25 am | |
| Cacat esti tu ma mancameai pl de codat spre deosebire de tine noi nu jukm codati nebunule din coceni si nu e aimu luat de azi sau cum ai zis tu team prins de cel putin 3 ori si nu numai aim..+wall...asa ca ciocu mai mic! | |
|
| |
LuCyAnO Newbie
Numarul mesajelor : 93 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 32 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Lun Mar 15, 2010 8:28 am | |
| bai taran obosit, daten plm k team vazut cu wall si aim d 7000 ori. dc sa sctricat srv d knd am aparut noi, k nu mai poti tu, zeu, bestkill sa jukti codati, luameai pl in gura de sarac. dai drumu in plm, eu knd t vad k srv nu t las sa joci. PA !!! | |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) Lun Mar 15, 2010 10:19 am | |
| aL ai adminul sters si ban ! luci si maru pastrati un limbaj decent pe forum !! Somebody e un player adus de mn pe serv nu o sa aibe admin ptr ca nu vrea , gg ptr asta oricum ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: am prins un admin codat :) | |
| |
|
| |
| am prins un admin codat :) | |
|