| Demo+HLTV steam-valve | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Demo+HLTV steam-valve Joi Mar 18, 2010 1:39 pm | |
| Am citit topicul "bZr vs addict>", si kiddo scuza-ma ca te contrazic dar avand in vedere ca cei de la addict> au jucat 3 playeri steam oN si 2 valve, nu vad de ce nu ar trebui pus demo pe langa HLTV. Daca valverii au wall oN ? le spun la ceilalti pe unde venim noi nu? HLTV vede aim-ul SM atat! Eu unu zic sa punem demo si HLTV cand avem meciuri steam oN + valve | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Joi Mar 18, 2010 1:41 pm | |
| si eu ce am zis?daca el a interpretat cu totul altcv eu nu am nici o vina | |
|
| |
mTz^jr. Junior Member
Numarul mesajelor : 395 Data de inscriere : 13/07/2009 Varsta : 38 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Joi Mar 18, 2010 9:17 pm | |
| - Citat :
- Iata kiddo ce ai spus u :
"tot nu inteleg pt ce ti-a trb demoul...adica banuiesc si daca e ceea ce cred eu...e josnic:) poate ma insel,deci...? "
Dupa ce iti spune cineva chestia asta + "e josnic " ...... ma deranjat sa stii ... U crezi k eu stau sa studiez acum cum jucati voi pt k data viitoare cand vom juca cu voi sa fim pregatiti ??? asta e la ceea ce te-ai referit Iti spun o singura chestie ...momentan nu aveti nici o sansa sa ne bateti Si ink ceva nu ma-m atacat singur , ci ma deranjat ceea ce ai spus u . 1.mtz ai zis mai multe lucruri care m-au deranjat dar trecand peste sa revenim .Esti unul dintre putinii admini cu gatul pe umeri si capul pe gat.Am zis ca daca e ceea ce creed eu (ceea ce ai zis si tu ) e intradevar josnic.Asta nu inseamna ca te-am acuzat de aceea am pus si "poate ma insel,deci...".As fi vrut sa iei ultima fraza ceea ce este nu ceea ce ai inteles tu. 2.Bine mai avem de invatat,nu te contrazit,dar nu accept sa ni-se vorbeasca de sus .Nici voi nu sunteti pgl divizia a,ok?Faptul ca ne-ati batut a fost din pricina prostiei anumitor jucatori din bzr ,care au facut meciul fara macar sa anunte ,sa se antreneze,sa aibe habar de scheme de joc. 3,Cand ai zis ca numai ceri nimic clanului nostru...cum crezi ca a sunat asta?Te las sa te gandesti(incearca sa iti imaginezi ca as fii zis eu asta despre as). Eu am facut clanul impreuna cu hasles si just sperand sa fim in buna intelegere cu celelalte,in cazul de fata celalalt clan al comunitatii,nu sa ne dusmanim/batjocorim din cauza nivelului de joc.Suntem la inceput deci e normal...nu vad motivul pentru care ne luati de sus Hai HF si GL. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Joi Mar 18, 2010 9:21 pm | |
| We are starting over and over again. |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Joi Mar 18, 2010 9:31 pm | |
| Îmi cer scuze că intervin...EU văd această contrazicere total aiurea!Suntem colegi de comunitate,cât şi de admin,aşa că părerea mea ar trebui să avem alte relaţii (strict profesionale...unde te gândeai bătrâneeee!!??).
Stimate mTz
Subsemnatul Hasles Cocoşel,vă roagă insistent ca pe data de 20.03.2010,orele 20.00, să ne acorda şansa de-a ne arăta abilităţiile profesionale în-trele Counter-Strike-ului acumulate de la ultima noastră confruntare între clanuriile noastre. b[Z]r vs As
Rog ca tot staff-ul să-mi aducă un argument cu pro sau contra asupra decizei de mai sus
Semnătura
HaS
Mulţumesc! Data 18.03.2010 | |
|
| |
mTz^jr. Junior Member
Numarul mesajelor : 395 Data de inscriere : 13/07/2009 Varsta : 38 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Joi Mar 18, 2010 10:20 pm | |
| HAs ...cum eu lucrez d dupa-masa nu pot onora aceasta propunere d aceea las k coechiperii echipei mele sa decida dak vor onora aceasta propunere Si ink ceva stimate domn HaSles iti promit k nu ma mai vedea sa ma contrazic cu cineva din aceeasta comunitate sau in cel mai rau caz sa-l jignesc..... Imi cer scz pt toate comentarile facute la adresa echipei voastre ....imi cer scz dak am jignit pe cineva ....si scz kiddo pt comentariile mele care sincer nu isi aveau rostul . SUnteti la inceput stiu k mai aveti d invatat dar si noi lafel ...d aceea VA Urez bafta in continuare si sa aveti un drum lung plin d victorii BFt | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Vin Mar 19, 2010 8:01 am | |
| |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Vin Mar 19, 2010 8:35 am | |
| Dragă domnule mtz,sper că nu munceşti şi sâmbăta..!! Deci...aici nu este vorba de jigniri sau ceva de genu ăsta.Mie îmi convine că ne vizitezi,că-ţi exprimi părerea...eu din astea învaţ,nu din laude. Aşa că te rog,în calitate de coleg şi nu numai,te provoc la mai multe "urechelii" aplicate nouă bineînţeles | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Vin Mar 19, 2010 11:46 am | |
| Cer scuze...in loc sa dau quote la ce a zis mTz prima data am dat edit fara sa vreau si nu am bagat de seama... | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Vin Mar 19, 2010 11:53 am | |
| 20 e sambata adica maine nu pot juca | |
|
| |
mTz^jr. Junior Member
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Vin Mar 19, 2010 9:16 pm | |
| Se poate dumink ???? K sambata nu am timp deloc | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Sam Mar 20, 2010 6:26 am | |
| E bine şi duminica,dar pe seară pe la orele 20 | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Sam Mar 20, 2010 1:01 pm | |
| - Hasles a scris:
- Îmi cer scuze că intervin...EU văd această contrazicere total aiurea!Suntem colegi de comunitate,cât şi de admin,aşa că părerea mea ar trebui să avem alte relaţii (strict profesionale...unde te gândeai bătrâneeee!!??).
Stimate mTz
Subsemnatul Hasles Cocoşel,vă roagă insistent ca pe data de 20.03.2010,orele 20.00, să ne acorda şansa de-a ne arăta abilităţiile profesionale în-trele Counter-Strike-ului acumulate de la ultima noastră confruntare între clanuriile noastre. b[Z]r vs As
Rog ca tot staff-ul să-mi aducă un argument cu pro sau contra asupra decizei de mai sus
Semnătura
HaS
Mulţumesc! Data 18.03.2010 Doamne fereste cum sa faci asa ceva? ne-am luato cu 16-0 de la As, si de atunci clanul a capatat putina experienta si tu vrei sa provoci iar? pe ce te bazezi ca o sa batem? CONTRA !!! de o mie de ori eu cu rbY avem experienta dar restu? nebunie stie sa de-a cu arma dar nu are indeajunsa experieta, kiddo ii mai trebuie si lui, darius se lasa de cs, tu joci cu dgl in prima runda, ce echipa e asta? cum am mai zis CONTRA ! | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Sam Mar 20, 2010 3:34 pm | |
| A..îmi cer scuze că te-am deranjat.
Nu ştiu de ce te aprinzi asa,poţi să spui doar părerea pro sau contra şi atât,nu îşi au rostu comentariile! | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Sam Mar 20, 2010 4:01 pm | |
| Nu-i vorba de deranj, dar daca vrei sa o facem ca pentru un ultim meci cu ei, sunt PRO, doar daca ma lasi sa aleg eu jucatorii pentru meci | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve Sam Mar 20, 2010 4:08 pm | |
| Parcă e altfel acum a? Nu trebuie să ne agităm să ajungem la o concluzie.O să vorbesc cu cei din As şi când au timp facem o miuţă | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Demo+HLTV steam-valve | |
| |
|
| |
| Demo+HLTV steam-valve | |
|