cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: redirecte Joi Mar 18, 2010 5:45 pm | |
| cu toate ca am avut un deces in familie am deschis pc si m-am uitat de curiozitate sa vad care mai tine redirect spre stupoarea mea din cati admini suntem pe server mai mult de 10 pe zi nu sunt cei care tin redirecte(asta cu tot cu cei care au slot) deci vers care nu tine remove ori tinem cateva ore bune ori deloc...........ajutati serverul ca daca wersusu pleaca...va spun(chiar il rog).....zauper taie in carne vie | |
|
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: redirecte Joi Mar 18, 2010 6:49 pm | |
| Bă cris...să fie ceva răutate în topicul tău???
Poate că cineva nu poate să țină non-stop,nu știu de ce atragi tu atenția și nu unul dinte ownari..?! | |
|
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: redirecte Joi Mar 18, 2010 6:58 pm | |
| nu te lua de el pt ca are dreptate eu nu mai atrag atentia pt ca nu imi mai bat capul daca tii redirect juma de ora aq juma de ora mai incolo o redirectezi pe mama... ori tii ori nu mai tii si gata | |
|
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: redirecte Joi Mar 18, 2010 6:59 pm | |
| nu e rautate hasles dar hai sa ajutam serverul......nu sa fie asa de ochii lumii uite-te si tu din cati admini suntem sa vezi cati tin si cat timp | |
|
Razvanelinho Junior Member
Numarul mesajelor : 392 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: redirecte Dum Mar 21, 2010 8:35 pm | |
| - cris a scris:
- nu e rautate hasles
dar hai sa ajutam serverul......nu sa fie asa de ochii lumii uite-te si tu din cati admini suntem sa vezi cati tin si cat timp Cum ajuti serverul? "Spurcandu`l " pe owner? Cu aceste topicuri gen " Zauper owner" sau "marele owner Zauper" faci toata comunitatea de cacao. Da` poate mai nou , asta inseamna sa ajuti. | |
|