Nick pe server: FragstAR ;x Varsta: 18 ani SteamID: on :) spawn_2006_no1 ID Yahoo messenger: godsend1331 Experienta amxmodx?: 1 an De cat Timp jucati pe server: 10 ore si putin Sunteti dispus sa tineti redirecte?: da Motivul pentru care doresti admin: stiu ca cer admin cam din scurt da` nu mai suport, vreau imunitate . stau sa ma ameninte morcow ca imi da ban fara poze ca ce ii trebuie lui poze, ies dupa server numai sa nu imi dea ban sa ma lase in pace . joc de ceva timp, sunt pe 2 in top si o sa joc in continuare . nu conteaza ce admin e, doar imunitate sa am .
astept si parereile celorlalti admini :)
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
Poti sa vb tu cat vrei ma, imi asum tot ce zic de el . E degeaba, nu are treaba cu cs, cu bunele maniere, cu adminu` . Nu face decat sa injure, nu isi face treaba, schimba harta doar cand vrea el .
Vizitato Vizitator
Subiect: pro ;)) Vin Iul 17, 2009 12:53 pm
pro ;)) (si merita)
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
trabant cand dai un reply nu trebuie sa scrii si la titlu acolo ceva....doar continutul mesajului... cand deschizi un topic nou atunci e obligatoriu sa scrii la titlu acolo fragstar admis astept pm cu nick si pass