| nac e un termiant | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: nac e un termiant Lun Mar 22, 2010 11:32 am | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: nac e un termiant Lun Mar 22, 2010 11:43 am | |
| ba condor in primul rand nac nu e un terminat... al doilea rand admini ca nac sunt rari. nu joaca cs de 2 zile...
nac NU E UN TERMINAT e mai bun ca tine de 10.000 mii de ori asa k ciocu mic |
|
| |
LuCyAnO Newbie
Numarul mesajelor : 93 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 32 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: nac e un termiant Lun Mar 22, 2010 11:49 am | |
| aL tu ce plm te bagi ma codat belit? taci drq din gura k nu e treaba ta! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: aL Lun Mar 22, 2010 11:51 am | |
| Pupincuristule tu vrei admin inapoi dupa ce ai jucat cu cod ???? Sau ce faci aici? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: nac e un termiant Lun Mar 22, 2010 11:52 am | |
| Scuze ca-mi bag nasul dar daca nu vrei unban de ce nai postat asta la reclamatii |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: nac e un termiant Lun Mar 22, 2010 11:55 am | |
| nu vreau frate adminul inapoi k nu am dc... nu am zis nimik d poze am zis k nac nu e un terminat cum il faci u... |
|
| |
crZZ Newbie
Numarul mesajelor : 181 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: nac e un termiant Lun Mar 22, 2010 12:05 pm | |
| Bai nac nust tata ce`ai tu `n cap da pana mea nu pare sa fie prea mult. aL tu ce treaba mai ai cu pro? cu forumu cu toate astea? AI BAN AMICE sa`ti amintesc pt ce ? il stii tu pe nac de o viata sa stii ce fel de om e? lasa ca sunt altii care po sa zica asa ceva care`l cunosc nu tu 1 copil cacat de 16 17 ani , ai inteles? oricum eu m`am enervat pentru faza cu destroy PT CA E CALC MEU IN PM SI MIE MI'L F`TE navea de ce sa iti opreasca fratemiu pozele sa nu ti le dea CA AVEM 12 ANI DE CS`N SPATE FIECARE `N PANA MEA DACA NICI NOI NU STIM CS SI JUCAM CODATI.... numai zic nimic daca se mai repeta nici ca numa` intru pe server si gata jucati`va cu nubi` ca gata cum da 1 mai bine ban si aia e . | |
|
| |
cL Newbie
Numarul mesajelor : 190 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 45 Localizare : Buc
| Subiect: Re: nac e un termiant Mar Mar 23, 2010 9:49 am | |
| nac chiar nu este cum spuneti voi, ma sunat pe mine sa imi spuna ce sa intamplat dar nu am avut timp sa vb cu si am priceput cam putin, din ce mi-a spus este ca a fost injurat de condor si de aia ia dat ban, pe condor il stiu si eu si nu joaca codat si este super ok omu, la fel si nac, eu zic sa va calmati ca este doar o iesire aiurea din partea lui nac dar nu este rau intentionat sincer, treceti cu vederea pls si sunt convins ca nu se va mai intampla, ms | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: da... Mar Mar 23, 2010 12:22 pm | |
| cL acum sunt calm ...dar omu nu mi-a dat ban pt k l-am injurat...!!! El se enervase k il luam prin perete pe snow sa bagat spec si a facut poze,am incercat sa i le dau si nu le lua!!!! Imi tot zicea k le editez....si atunci mia sarit tandara si l-am injurat!!!! CLAR!!! Nu am luat steam acum 3-4 ani sa joc cu cod pe el.....nici macar nu ma tenteaza dar multa lume stie sa traga prin pereti si pt nac sa ii explic cum sta treaba! Dak zice k joak cs de mult pe fy_snow tragi pe diagonala la inceputul harti imposibil sa nu faci dmg , pe nuke fiind tero te urci pe casa si la a4a dunga tragi la fel imp.sa nu faci dmg,la dust2,x2 tragi intre cutii imp. sa nu faci dmg....si sunt multe alte trucuri care nu le mai etalez...si sunt multe care probabil nici eu nu le stiu!!! Dar asta nu e motiv sa dai ban,pur si simplu sa ofticat,recunosc k si eu am fost un pic nervos dar ban tot am luat degeaba+spank oricum ii raman dator! |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: nac e un termiant Mar Mar 23, 2010 12:28 pm | |
| stai ca p-aia cu intre cutii la 2x2 n-o stiu. Intre care cutii? | |
|
| |
cL Newbie
Numarul mesajelor : 190 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 45 Localizare : Buc
| Subiect: Re: nac e un termiant Mar Mar 23, 2010 1:27 pm | |
| Asta am spus si eu ca nu joci codat pt ca te stiu, nac nu este un mare jucator de cs ci doar un pasionat si deacord sa grabit cu banu, dar daca nu iti sarea si tie tandara si nu injurai cred ca nici el nu dadea ban pt ca il cunosc si pe el, sta cu mine in bloc si am crescut impreuna il stiu de o caruta de ani si el nu e asa cum ti-ai facut tu impresia despre el, ms de intelegere | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: bine:) Mar Mar 23, 2010 1:35 pm | |
| Pai atunci ce sa zic..........sterge post-u:D k nu e frumos...doar eram nervos!!! |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| |
| |
hEdoR Newbie
Numarul mesajelor : 194 Data de inscriere : 04/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti;X
| Subiect: Re: nac e un termiant Mar Mar 23, 2010 4:30 pm | |
| condor parca avea helper nu.? regula nr. 7 ;))
Este interzisa orice comanda impotriva altui admin,..etc
orice disputa se rezuma la admin_chat. sau amx..cume acolo.
Condor l-am vazut pe server..de multe ori si nu a jucat codat nici pe alt server. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: nac e un termiant | |
| |
|
| |
| nac e un termiant | |
|