| Reguli de buna purtare valabile intr-o relatie | |
|
+9dLS^ Camorra versusu kiddo mTz^jr. excellence iTR__ cris IceGirl 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
crZZ Newbie
Numarul mesajelor : 181 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reguli de buna purtare valabile intr-o relatie Vin Apr 23, 2010 6:23 am | |
| [/quote]2.FEMEILE IN POLITICA VOR SUCCESURI[/quote] orice om vrea succesuri, nu doar femeile. tu spre exemplu preferi o viata patetica in spatele unui calculator sa mananci seminte si sa bei bere pana devii un porc ? sau preferi o viata in care sa realizezi ceva, sa-ti construiesti o casa, o familie, sa ai un viitor bazat pe ceva?
INCA O DOVADA CA NU STITI NIMIC :)) POATE SUNT PREA MISOGIN IMI CER SCUZE SUCCESURI NU EXISTA SUCCES = SUCCESE succesuri a fost lansat de elena basescu alta politiciana vai ... vai steaua ei... (in caz ca nu stiai) iar tasu (basescu senior`:) ) foarte ofensat sa dus la ministerul culturii,invatamantului etc si `ncearca sa bage "succesuri" in dex....
casa am, familie am , servici am. altceva ce`mi mai trebuie? am si caine daca vrei sa stii o cheama jessie`:)) CINE MA NASCUT? : MAMA DAR DACA NU ERA TATA , CUM MA NASTEA PE MINE MAMA ? DACA NU ERA TATA? CINE`MI DADEA MIE SA MANANC PANA MA FACEAM MARE ?:)) hai sa fim seriosi.... 1 vs 1 ?hmm`s nu mere srv`u de war ca te jucam doar ca sa ma distrezi` :) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Stavros Jr. Senior Member
Numarul mesajelor : 620 Data de inscriere : 25/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Acasa _!_
| Subiect: Re: Reguli de buna purtare valabile intr-o relatie Vin Apr 23, 2010 9:41 am | |
| | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Reguli de buna purtare valabile intr-o relatie Vin Apr 23, 2010 10:10 am | |
| Sincer...daca topicul nu era la sectiunea fun ,ice imi dadea impresia ca e contra barbatilor(desii nu m-am lamurit inca). Dintre toate astea ,cea mai corecta fraza mi-sa parut cea a lui camorra :"barbatul este capul,femeia este gatul,barbatul nu e nimic fara femeie,iar femeia nu e nimic fara barbat"...asa ca nu va mai bateti voi atata capul ca sunt 1001 avantaje si dezavantaje de partea fiecaruia. Cat despre meci pot admina eu pe uin sv de war.Contactati-ma prin PM,steam sau mess ,stabilim data si ora si se rezolva | |
|
| |
Camorra Junior Member
Numarul mesajelor : 303 Data de inscriere : 20/01/2010 Varsta : 30 Localizare : Torino
| Subiect: ... Vin Apr 23, 2010 12:53 pm | |
| | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Reguli de buna purtare valabile intr-o relatie Vin Apr 23, 2010 1:00 pm | |
| cum zice cammora ca barbat fara femeie si invers nu se poate dar exista un "dar"...barbatul are intotdeauna un +1 | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Reguli de buna purtare valabile intr-o relatie Vin Apr 23, 2010 1:54 pm | |
| tu nu te lasi nu? | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Reguli de buna purtare valabile intr-o relatie Vin Apr 23, 2010 2:46 pm | |
| | |
|
| |
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Reguli de buna purtare valabile intr-o relatie Sam Apr 24, 2010 12:30 pm | |
| :)))
Pro: "In spatele unui barbat puternic sta o femeie puternica" Contra: In special pentru cei care lucreaza. Nu ati intalnit niciodata ca o femeie sa va depaseasca fara sa faca mare lucru? Voi sa transpirati pe hartii acolo, hartogaraie, frecat creieru pana iese fum si sa vina una sa primeasca un post mai inalt ca tine? Nu e nimic in neregula, sunt si fete talentate/destepte.. dar cand o intrebi ceva din domeniu si habar nu are sa raspunda??? Deci... a ajuns sus din cauza unui barbat[cel mai probabil un prost]... Dar stateam si ma gandeam zilele trecute... Daca acel barbat ar fi fost gay? :|[nu ma refer la cineva aparte in exemplul dat, este o generalizare pentru ca este un caz frecvent intalnit.] Nu am nimic cu femeile, cred ca sunt aici pentru a ne completa[ca altfel nu erau si ieseam cu o bucata de scandura la plimbare/film/suc/bla bla].
Pentru cele care sunt cuminti, in banca lor si gandesc, ma inclin in fata lor[indiferent de cum arata]. Pe restu, care au caracteristici opuse fata de cele enumerate anterior, nu dau 2 bani.[stiu ca este la divertisment, dar chiar simteam nevoia sa expun 2-3 idei despre acest subiect, chiar daca poate sunt putin dur].
Off: Cred ca si femeia si barbatul ar putea scrie o carte despre opusul sau[femeia despre barbat si invers], asa ca nimeni nu este perfect[chiar daca in fiecare zi "barfim" unii despre altii] si nimeni nu ar trebui sa se considere mai presus[la urma urmei cu totii suntem egali in fata Divinitatii] | |
|
| |
IceGirl Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 761 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 34 Localizare : brasov
| Subiect: Re: Reguli de buna purtare valabile intr-o relatie Dum Apr 25, 2010 6:49 am | |
| darius, asta intr-adevr a fost un raspuns foarte bun. intr-adevar unele/unii ajung in posturi inalte (poate chiar de conducere) nu doar prin faptul ca stiu si cunosc acea meserie, si nici macar cu ce se mananca. ajung in posturi prin cunostiinte/relatii/profitari. exemplele pot fi de ambele parti | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reguli de buna purtare valabile intr-o relatie | |
| |
|
| |
| Reguli de buna purtare valabile intr-o relatie | |
|