Vizitato Vizitator
| Subiect: Caine Mar Apr 06, 2010 11:11 pm | |
| Numele dvs. : sBn jucam in acel moment cu praf Numele adminului reclamat : Caine Motiv reclamatie (o mica explicatie) : ai de **** lui a intrat si a vazut ca injuram pe 2 Dovada (Se accepta doar Print la consola) : Sanctiunea :
cum frate sa intrii sa imi dai ban 1000 de min ca ii injuram pe aia ?? care la randul lor mau injurat pe mne ? pai bagameas **** in mata de admin but ai vazut macar cine a inceput ? muist prost..pe mne ma doare in **** de sv vostru dar macar de ai fi vazut cin a inceput bai bulangiule ca nu mai scapam de aia bai prafule ..dar tu esti caine intrii si dai direct ban...ai de **** ta de caine prost |
|
Snak3y Newbie
Numarul mesajelor : 69 Data de inscriere : 24/03/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Caine Mar Apr 06, 2010 11:26 pm | |
| - sbn a scris:
- Numele dvs. : sBn jucam in acel moment cu praf
Numele adminului reclamat : Caine Motiv reclamatie (o mica explicatie) : ai de **** lui a intrat si a vazut ca injuram pe 2 Dovada (Se accepta doar Print la consola) : Sanctiunea :
cum frate sa intrii sa imi dai ban 1000 de min ca ii injuram pe aia ?? care la randul lor mau injurat pe mne ? pai bagameas **** in mata de admin but ai vazut macar cine a inceput ? muist prost..pe mne ma doare in **** de sv vostru dar macar de ai fi vazut cin a inceput bai bulangiule ca nu mai scapam de aia bai prafule ..dar tu esti caine intrii si dai direct ban...ai de **** ta de caine prost parerea mea e ca trebuia permanent, nu doar pe o anumita perioada de timp... o ora cred ca ai continuat sa te-njuri cu aia.. si ei au primit ban parca, sunteti jenibili... o dadusera in d'alea gen "unde stai domne", "vin si te tai" minte multa va trebuie ca-n rest n-aveti nimic , salut ! | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Caine Mier Apr 07, 2010 4:11 am | |
| Idem Snakey |
|
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Caine Mier Apr 07, 2010 5:53 am | |
| sBn, la asemenea reclamatie nici nu meriti atentia. banul ramane acum 1000 de minute, la urmatorul cuvant gresit pe server SAU pe forum banul devine permanent. | |
|