Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Caine

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Caine Empty
MesajSubiect: Caine   Caine EmptyMar Apr 06, 2010 11:11 pm

Numele dvs. : sBn jucam in acel moment cu praf
Numele adminului reclamat : Caine
Motiv reclamatie (o mica explicatie) : ai de **** lui a intrat si a vazut ca injuram pe 2
Dovada (Se accepta doar Print la consola) :
Sanctiunea :

cum frate sa intrii sa imi dai ban 1000 de min ca ii injuram pe aia ?? care la randul lor mau injurat pe mne ? pai bagameas **** in mata de admin but ai vazut macar cine a inceput ? muist prost..pe mne ma doare in **** de sv vostru dar macar de ai fi vazut cin a inceput bai bulangiule ca nu mai scapam de aia bai prafule ..dar tu esti caine intrii si dai direct ban...ai de **** ta de caine prost
Sus In jos
Snak3y
Newbie
Snak3y

Numarul mesajelor : 69
Data de inscriere : 24/03/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

Caine Empty
MesajSubiect: Re: Caine   Caine EmptyMar Apr 06, 2010 11:26 pm

sbn a scris:
Numele dvs. : sBn jucam in acel moment cu praf
Numele adminului reclamat : Caine
Motiv reclamatie (o mica explicatie) : ai de **** lui a intrat si a vazut ca injuram pe 2
Dovada (Se accepta doar Print la consola) :
Sanctiunea :

cum frate sa intrii sa imi dai ban 1000 de min ca ii injuram pe aia ?? care la randul lor mau injurat pe mne ? pai bagameas **** in mata de admin but ai vazut macar cine a inceput ? muist prost..pe mne ma doare in **** de sv vostru dar macar de ai fi vazut cin a inceput bai bulangiule ca nu mai scapam de aia bai prafule ..dar tu esti caine intrii si dai direct ban...ai de **** ta de caine prost

parerea mea e ca trebuia permanent, nu doar pe o anumita perioada de timp... o ora cred ca ai continuat sa te-njuri cu aia.. si ei au primit ban parca, sunteti jenibili... o dadusera in d'alea gen "unde stai domne", "vin si te tai" minte multa va trebuie ca-n rest n-aveti nimic , salut !
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Caine Empty
MesajSubiect: Re: Caine   Caine EmptyMier Apr 07, 2010 4:11 am

Idem Snakey Caine 823861
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

Caine Empty
MesajSubiect: Re: Caine   Caine EmptyMier Apr 07, 2010 5:53 am

sBn, la asemenea reclamatie nici nu meriti atentia. banul ramane acum 1000 de minute, la urmatorul cuvant gresit pe server SAU pe forum banul devine permanent.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Caine Empty
MesajSubiect: Re: Caine   Caine Empty

Sus In jos

Caine
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Caine
» Caine vS. Versusu
» Caine :x-Administrator(Admin)Cs-Addicted
» Caine Ban aiurea ( Laste de Adminat )

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente