Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !

In jos 
+3
crZZ
O_zy
Snake
7 participanți
AutorMesaj
Snake
Newbie
Snake

Numarul mesajelor : 158
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 31
Localizare : IN CASA!

lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! Empty
MesajSubiect: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptyMier Apr 14, 2010 7:20 pm

Nickul cu care ati jucat: Snake
Numele adminului reclamat: @dan
Data si ora: 10:20 (14/04)
Motiv reclamatie: ban ca lam injurat de morti pe un codat pe care nu vrea nici unu sa ii dea ban
Dovada (Se accepta doar Print la consola):
(ALL) baNn : Cameleon Curat!
(ALL) baNn : Cameleon Curat!
Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language
PrOfFeSsIoNaLkIlLeR is joining the Counter-Terrorist force
* Jucatorii cu ping mai mare de 90 vor primi kick !
(PLAYER) Snake : bann are AIM !!!!
Bine ati venit pe PRO.CS-ADDICTED.RO -- https://cs-addicted.all-up.com // Sectiunea Pro
Type 'amx_help' in the console to see available commands
cameleon is joining the Terrorist force
Time Left: 15:05 min. Next Map: pubmasters_mini_dust
*DEAD* M@F1@ : bann are silent

qN;x#n0*wArm killed boogeyman with ak47
(PLAYER) Snake : AIMU NU SE VEDE
qN;x#n0*wArm killed Blu' with ak47
*DEAD* M@F1@ : ii sare tzinta

(PLAYER) Snake : IN POZE...
Daca ai gasit un codat pe server, poti anuntza un admin -> foloseste say_team, iar mesajul trebuie sa inceapa cu @
(ALL) @dan : GATA terminati
*DEAD* PrOfFeSsIoNaLkIlLeR : snake

*** cameleon killed qN;x#n0*wArm with a headshot from ak47 ***
Bine ati venit pe PRO.CS-ADDICTED.RO -- https://cs-addicted.all-up.com // Sectiunea Pro
*** cameleon killed Snake with a headshot from ak47 ***
cameleon killed PrOfFeSsIoNaLkIlLeR with ak47
*** M@F1@ killed bjk with a headshot from ak47 ***
Mili is joining the Terrorist force
*DEAD* Snake : ?

bjk dropped
bjk has left the game
(Snake) baNn : stiu snake i'am facut pentru siguranta sa nu aiba si wall
M@F1@ killed @dan with ak47
] retry
Commencing connection retry to 89.44.246.166:27015
Connecting to 89.44.246.166:27015...
Connection accepted by 89.44.246.166:27015
* Privileges set

BUILD 4554 SERVER (0 CRC)
Server # 46
Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 180
Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 181
Blu' : de unde stia ca ascolo sus
Snake : FUTUTI MORTII MATII DE CODAT

Snake connected
Pentru cereri admine/slots/unban/reclamatii -- https://cs-addicted.all-up.com //Sectiunea Pro
Mili dropped
Snake is joining the Counter-Terrorist force
Unknown command: hang
Kicked :"Limbaju (banned for 1000 min)"
Connecting to 89.44.246.166:27015...
Connection accepted by 89.44.246.166:27015
* Privileges set

BUILD 4554 SERVER (0 CRC)
Server # 46
Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 180
Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 181
Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language
Snake connected
Snake is joining the Counter-Terrorist force
cameleon (RADIO): Fire in the hole!
cameleon (RADIO): Fire in the hole!
Blu' killed PrOfFeSsIoNaLkIlLeR with m4a1
~=Dau $ FuG=~ is joining the Terrorist force
cameleon killed boogeyman with ak47
M@F1@ killed Snake with ak47
*
Sus In jos
O_zy
Junior Member

Numarul mesajelor : 236
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 35
Localizare : tg-jiu

MesajSubiect: Re: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptyMier Apr 14, 2010 9:30 pm

Sincer si de la mine tot ban primeai pt un seamenea limbaj...dar eu iti dadeam pe 60 de minute:)...nu vad dc lai mai reclamat?? ...ai folosit un limbaj neadegvat ai fost sanctionat ...mi se pare k a procedat apsolit corect din punctul meu de vedere ;) ....si mai terminati cu reclamatiile astea din orice si fara folos k stricati imaginea forumului si nu asta este interesul nostru...:|
Sus In jos
crZZ
Newbie
crZZ

Numarul mesajelor : 181
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptyMier Apr 14, 2010 9:42 pm

Eu va sfatuiesc sa faceti ca mine :) daca jignirea e ushoara.. nu le dati gag AVERTIZATI SI DUPA AIA DACA SE REPETA KICK
Daca injura ... mai tare GAG direct
BAN SE DA LA RETRY DUPA GAG NU SE DA DACA ZICE "MORTI MATI" POC IAM DAT BAN CA DASTA NAVEM JUCATORI PE SERVER.
@dan e baiat bun posibil sa fii dat retry sau sa nu fi fost prima injuratura
dar mai ushor fratilor cu comenzile alea de ban ca vrem sa mai si pastram jucatori nu sa scapam de toti
va jucati doar voi ce facem ?:|
Sus In jos
dzy
Junior Member
dzy

Numarul mesajelor : 271
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 32
Localizare : Harsova

MesajSubiect: Re: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptyMier Apr 14, 2010 9:44 pm

Nu conteaza ca ai injurat un codat ori un player oarecare, limbajul tau lasa cu mult de dorit si nu e prima oara cand observ ca ai un limbaj execrabil.Daca stii ca din 5 cuvinte pe care le scoti pe gura 4 sunt injurii tine`ti gura inchisa:). @dan a procedat cat se poate de corect si o reclamatie de genul acesta nu si are rostul dupa parerea mea :). GG dan.
Sus In jos
hEdoR
Newbie
hEdoR

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 04/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti;X

MesajSubiect: Re: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptyJoi Apr 15, 2010 4:58 am

bine nu e usor sa iei o decizie....DAR NU DAI BAN FRATE.! eu zic ca exista multe poze care trebuie sa le vezi atent sa-ti dai seama ce e acolo..unele sunt modificate..la altele nu se vede aimul..etc.:|
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

MesajSubiect: Re: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptyJoi Apr 15, 2010 3:06 pm

crzz eu ii dadeam banip nu ban sau ban pe viata pt acel limbaj, mai bine servarul gol decat cu infantili dinastia care cred ca daca scriu cuvintele care le ies pe gura sunt ei mareti, doamne cand va aud mor bagami-as toate cele in ia de viata sa nu mai intre toti copii bubosi sa injure ca li se par lor nu stiu ce, cine injura kick si a doua oara ban direct
Sus In jos
crZZ
Newbie
crZZ

Numarul mesajelor : 181
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptyJoi Apr 15, 2010 3:15 pm

da cL dar mai sunt cazuri de se jignesc intre ei se cunosc, nu jignire urata dar ceva de genu : butule
POC IA GAG
mi se pare exagerat....
daca se continua cu jignitu dupa avertisement atunci da kick / ban
dar ma rog... ownerii decid.
Sus In jos
cL
Newbie
cL

MesajSubiect: Re: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptyJoi Apr 15, 2010 3:28 pm

eu unu am alta parere poate este de vina varsta, cand o sa mai cresti o sa iti schimbi parerea si eu imi permit glume cu jigniri dastea cu tino, miki etc dar le facem pe chat sau face to face, cei care vor sa fol jignirile sa le foloseasca pe mess, ala a injurat altfel nu in gluma, a injurat acel codat asta cand putea sa fol chatu, eu am o foarte mare problema cu jignirile si codatii in rest nu ma deranjeaja nimik, chiar cer mult?
Sus In jos
hEdoR
Newbie
hEdoR

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 04/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti;X

MesajSubiect: Re: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptyJoi Apr 15, 2010 4:25 pm

cum face crZZ de obicei..[a uitat sa specifice ]

+PRO pt. ce-a zis cL..:)
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

Numarul mesajelor : 945
Data de inscriere : 15/02/2010
Localizare : In your dreams!

MesajSubiect: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptyJoi Apr 15, 2010 5:29 pm

acelasi lucru iti faceam si eu snake....daca vedeam....iti dateam ban...dar pentru 60 minute bfT...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptyVin Apr 16, 2010 9:35 am

Snake tu nu intelegi un lucru ,ai repetat ca X e codat de nu stiu cate ori ,Ti-am zis sa termini dar nu ai inteles ,ai continuat si cand am vazut ce ai zis ti-am dat direct ban 1000 min si tu zici ca nu meriti !! .
Ai 16 ani si joci ca sa injuri pe servere sau joci pt placerea d a juca???
Si sigur nu e prima oara pe serverul asta si nici ultima nu cred k va fii asa ca invata sa vorbesti civilizat .
Are dreptate cL ,nici eu nu-i suport pe pustii astia care se cred cei mai tari ,injura ,fac ce vor asa ca e mai bine fara ei
Sus In jos
Snake
Newbie
Snake

MesajSubiect: Re: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptyJoi Apr 22, 2010 2:09 pm

ho ba maretilor.... ca asa erati sii voi la 15-16 ani .... nush dc reprosatii... si oricum @dan eu iti ziceam pe @say_team dar nu faceai nimic .......
Sus In jos
cL
Newbie
cL

MesajSubiect: Re: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptySam Apr 24, 2010 2:09 pm

GRESIT NU ERAM ASA LA 15-16 CA DACA ERAM ASA CRAPAM PANA ACUM
Sus In jos
dzy
Junior Member
dzy

Numarul mesajelor : 271
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 32
Localizare : Harsova

MesajSubiect: Re: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptySam Apr 24, 2010 6:12 pm

traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. La revedere:)
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

Numarul mesajelor : 945
Data de inscriere : 15/02/2010
Localizare : In your dreams!

MesajSubiect: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptySam Apr 24, 2010 6:33 pm

dzy i`ar copiezi de la Criss? lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! 493466 lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! 493466 si eu am 15 ani si nu sunt ca tine lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! 424692
Sus In jos
Snake
Newbie
Snake

MesajSubiect: Re: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! EmptyMier Apr 28, 2010 10:41 am

stati ma linistiti ca nici eu nu injur mereu decat cand se umpla paharu si imi fac uni nervi..... in rest nu cred k injur
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !   lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban ! Empty

Sus In jos

lol ptr ca am injurat pe un codat am luat ban !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» injurat de admin
» Scuze ca v-am injurat!!
» Am LuAt BaN ...
» Am Luat Ban
» Am luat BAN (SAS)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente