Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Unban Max

In jos 
+2
DariuS
iTR__
6 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Unban Max Empty
MesajSubiect: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 11:37 am

Nick-ul cu care ai jucat pe server: [Max]
Ip-ul tau: 192.168.1.64 (Insa am ip routabil)
Motivul pentru care ai luat ban: Sincer nu stiu pentru ce am luat ban.Poze nu mi s-au facut , dar nici macar nu se punea problema sa fiu "suspect" pentru ca nici macar nu jucam bine :)) .De injurat nu am injurat ... ceea ce am facut a fost sa joc cum stiu mai bine.
Ora si data la care ai luat ban: 14:25 / 24.04.2010
Dovada: Nu inteleg sensul cuvantului dovada ... ? Dovada la ce? Ca am luat ban? Ar trebui sa apar pe lista de banati.Puteam sa fac print-uri la consola , insa iesisem din cs si nu stiam ca trebuie facut.In fine ...

Inainte de a fi banat m-a intrebat Darius (sau ceva de genul) ce fac ...? Si daca nu cumva am fost banat in urma cu 3-4 zile ? Intrebarea n-am luat-o in seama pe moment pentru ca eram atent la joc ... Probabil asta a determinat banarea mea.Eu de marti am inceput sa joc pe server si din prima zi am fost verificat de catre cris.Si am iesit curat.Miercuri iar am fost verificat de icegirl , trecand "testul" si de data aia.

P.S. Stiu ca nu e locul potrivit insa am sa-i zic ceva adminului cris cu ocazia asta:
-cuvantul "ampula" conform dex-ului este fie 1. Organ de mers al echinodermelor. , fie 2. Fiolă, flacon. ,fie 3. Globul de sticlă al unui bec.Deci , daca nu posedai aceasta informatie inainte de a-mi da gag , joi (pe la 4) , te rog ca de acum inainte sa iei in consideratie ceea ce am scris.
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 12:06 pm

Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 12:07 pm

Pai normal ca nu ai luat in seama. Acu cateva zile IceGirl ti-a facut poze si nu le-ai prezentat[verifica topicul cerere ban] si acu ca te-am vazut pe server, te-am banat.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 12:26 pm

Atunci o rog pe icegirl sa de-a un raspuns cat mai rapid , pentru ca i-am prezentat pozele (Cu intarziere , deoarce merge greu calculatorul daca tin si cs-ul si mess-ul deschis ... si ma disconecteaza cand intru pe mess.Insa pozele i le-am dat)

Uitati conversatia de pe mess:
[MaX]: Bonjour mademoiselle ...
[MaX]: M-o deconectat de pe sv?
[MaX]: Esti cam scurta in vorba ...
Icegirl Alexandra: pai si ce ar trebui sa fac ?
[MaX]: Un prim pas ar fi raspunsul la salut ... si dupa daca binevoiesti ... poti sa-mi oferi informatii aditionale daca ti le cer
[MaX]: Un verdict?
Icegirl Alexandra: salu
Icegirl Alexandra: scz
Icegirl Alexandra: e ok
[MaX]: Stiam
Icegirl Alexandra: spor la joc
[MaX]: multam

Astea sunt pozele care mi le-a facut: (Si priviti data si ora atat la mine cat si la ea , pentru concordanta)

Unban Max 4547428109_c1da62e2fc_o

Unban Max 4547429077_d914fc2917_o

Unban Max 4548065130_df9a6c618d_o

Si poza de la ea :

Unban Max Maxej
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 12:39 pm

Scuze pentru dublu post insa nu mai puteam edita mesajul ... asa ca a trebuit sa dau un reply cu , conversatia dintre mine si icegirl de de pe mess , avand ora si data:

[MaX] (22.04.2010 17:58:48): Bonjour mademoiselle ...
[MaX] (22.04.2010 17:59:08): M-o deconectat de pe sv?
[MaX] (22.04.2010 18:00:36): Esti cam scurta in vorba ...
Icegirl Alexandra (22.04.2010 18:01:26): pai si ce ar trebui sa fac ?
[MaX] (22.04.2010 18:01:53): Un prim pas ar fi raspunsul la salut ... si dupa daca binevoiesti ... poti sa-mi oferi informatii aditionale daca ti le cer
[MaX] (22.04.2010 18:01:57): Un verdict?
Icegirl Alexandra (22.04.2010 18:02:08): salu
Icegirl Alexandra (22.04.2010 18:02:09): scz
Icegirl Alexandra (22.04.2010 18:02:29): e ok
[MaX] (22.04.2010 18:02:32): Stiam
Icegirl Alexandra (22.04.2010 18:02:32): spor la joc
[MaX] (22.04.2010 18:02:34): multam

Conform convorbirii , nici macar 2 minute nu au trecut de cand mi-a facut poze(Si daca va uitati mai atetnt si analizati logic ... arata ca ar fi trecut o ora ... insa nu am mai setat ceasul calculatorului de cand s-a dat cu o ora inapoi) .Si un sfat pentru admini: Daca faceti poze asteptati 5 minute sa vi le dea.Daca jucatorul caruia i s-au facut pozele nu respecta cerintele , sa i se dea ban.Pentru ca mie de ex ... (Am spus si mai sus) imi i-a ceva timp pana sa intru pe mess.Aaaaa si inca ceva ... daca jucatorul este disconectat de pe sv dupa ce i-ati facut poze , nu va grabiti sa dati ban , ci asteptati pozele.
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 2:52 pm

SI ce cauta cuvantul ala in chat?
1.vorbeai cu cineva pe chat despre ceva asemanator?
2.tu normal ai vrut sa scrii :"de-ampula....am tras"asa ca nu o da cotita ca nu tine
-cuvantul "ampula" conform dex-ului este fie 1. Organ de mers al echinodermelor. , fie 2. Fiolă, flacon. ,fie 3. Globul de sticlă al unui bec.(referitor la punctul 1)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 3:06 pm

Ti se pare cunoscut ? :) Vroiam sa-ti fac reclamatie , dar am zis ca nu merita pentru un gag.Deci am zis "Ampula mamei ei de treaba" ... ca si cum as fi zis "cainele mamei ei de treaba" sau "telefonul mamei ei de treaba" ... Am incadrat pur si simplu un cuvant intr-o expresie.Nu cred ca este interzis sa vorbesc cuvinte fara noima pe server.Pot sa vorbesc si singur , atata timp cat nu incalc regulamentul.Nu ai cum sa-mi interzici sa zic ce vreau , atata timp cat nu fac spam , ori injur , ori fac publicitate.

Unban Max 4543304280_b8c62d6254_o
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 3:34 pm

ampula mamei ei de treaba?
si pe urma ai venit cu explicatie?
lasa-ma cu de astea
spune ca ai meritat gagu si lasa-ma cu dex-ul
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 3:46 pm

Da ... am venit cu explicatie ca , tocmai , sa nu primesc gag.Eu zic ca ar fi frumos sa-ti ceri scuze pentru ca :

1) Ai incercat sa modifici continutul mesajul transmis de mine la momentul respectiv , dar am venit eu cu dovada.
2) Eu am dovada in poza , tu nu ai decat cuvinte + autoritatea de admin.
3) Am dreptul sa vorbesc ce vreau atata timp cat respect regulamentul.
4) Mai ai pretentia si sa "ma dau batut" , dupa ce tu ai gresit.

In fine ... gestul tau de atunci este unul scuzabil.Poate nu stiai sensul cuvantului.Dar atitudinea ta , cam lasa de dorit ... referindu-ma aici la ultimele tale cuvine "spune ca ai meritat gag-ul si lasa-ma cu dex-ul".Sincer ma asteptam la ceva mai bun din partea unui admin.
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 3:54 pm

Ati cam derivat...dati-va pm-uri daca vrei sa continuati,.Din cate am inteles max ai ip dinamic..deci topicul poate fii inchis.
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 3:58 pm

ce mesaj modificat?
ai gresit cand ai zis ce ai zis si pe urma ai incercat s-o dregi dar nu ti-a reusit
DACA TU IMI FACI O PROPOZIE DIN:FLACONUL DIN STICLA DE LA BEC SI MAMA EI DE TREABA
AI NOTA 10+ LA ROMANA
DA CRED CA FACI ROMANA CU AIA CARE VINDE SEMINTE PE STADION
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 4:11 pm

kiddo a scris:
Ati cam derivat...dati-va pm-uri daca vrei sa continuati,.Din cate am inteles max ai ip dinamic..deci topicul poate fii inchis.

Tin la onoare , si vreau sa se rezolva problema pe o cale conform regulamentului.Daca nu mai respecta cerinta Post-ul , cer sa fie mutat.

cris a scris:
ce mesaj modificat?
ai gresit cand ai zis ce ai zis si pe urma ai incercat s-o dregi dar nu ti-a reusit
DACA TU IMI FACI O PROPOZIE DIN:FLACONUL DIN STICLA DE LA BEC SI MAMA EI DE TREABA
AI NOTA 10+ LA ROMANA
DA CRED CA FACI ROMANA CU AIA CARE VINDE SEMINTE PE STADION

In primul rand nu am incercat sa "dreg" nimic.In al doilea rand intr-un mesaj anterior ai spus ca defapt eu as fi zis "de-ampula ... am tras".Ok , sa presupunem ca tu ai dreptate.Cu ce dovada vii? Una mai plauzibila ca a mea?

Repet pentru a - 2 - a oara.Pot vorbi ce vreau , daca nu incalc regulamentul.Si n-are nicio relevanta cu cine am facut eu romana.Nu cred ca viata ta depinde de asta.Si culmea , nu vad de ce mi-ai critica modul in care construiesc o propozitie ... doar daca nu cumva esti cel ce m-a invatat romana si vrea sa ma dojeneasca pentru greseala facuta.

P.S. Nu mananc seminte , si mai important ... nu-mi place fotbalul.
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 4:20 pm

Unban Max 471947
deja devine enervant.........
Sus In jos
@se
Newbie
@se

Numarul mesajelor : 81
Data de inscriere : 31/01/2010
Varsta : 31
Localizare : Piatra Neamt

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 5:51 pm

tin sa precizez ca max e framiu si nu prea cred eu ca el foloseste coduri :))
asa...referitor la "ampula"...deobicei el foloseste anumite cuvinte incat starneste hazul printre cei cu care vorbeste...
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 6:46 pm

Ok, nu are cod, o fi uitat IceGirl sa precizeze ulterior ca a dat pozele mai tarziu in postul respectiv. Dar totusi, deja deviaza prea mult.

Cris a procedat corect.[nu este obligat sa stie toate cuvintele din DEX(adevaru e ca pe strada, acel cuvant are cu totul si cu totul alta semnificatie;ca sa nu mai punem in evidenta ca suna urat)]

Sfat: A nu se mai folosi cuvinte cu inteles ambiguu pe server[fiecare intelege altceva din el si prin urmare apar gag-uri si reclamatii].

Vers/Zaup, va rog inchideti topicul, "reputatia" lui max a fost "curatata" si are ip dinamic.

Multumesc.
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max EmptySam Apr 24, 2010 7:37 pm

asa ziceam si eu
Unban Max 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

Unban Max Empty
MesajSubiect: Re: Unban Max   Unban Max Empty

Sus In jos

Unban Max
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Unban iTR
» UNBAN ......sorry
» Unban
» Unban
» Unban

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente