| Unban Max | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Unban Max Sam Apr 24, 2010 11:37 am | |
| Nick-ul cu care ai jucat pe server: [Max] Ip-ul tau: 192.168.1.64 (Insa am ip routabil) Motivul pentru care ai luat ban: Sincer nu stiu pentru ce am luat ban.Poze nu mi s-au facut , dar nici macar nu se punea problema sa fiu "suspect" pentru ca nici macar nu jucam bine :)) .De injurat nu am injurat ... ceea ce am facut a fost sa joc cum stiu mai bine. Ora si data la care ai luat ban: 14:25 / 24.04.2010 Dovada: Nu inteleg sensul cuvantului dovada ... ? Dovada la ce? Ca am luat ban? Ar trebui sa apar pe lista de banati.Puteam sa fac print-uri la consola , insa iesisem din cs si nu stiam ca trebuie facut.In fine ...
Inainte de a fi banat m-a intrebat Darius (sau ceva de genul) ce fac ...? Si daca nu cumva am fost banat in urma cu 3-4 zile ? Intrebarea n-am luat-o in seama pe moment pentru ca eram atent la joc ... Probabil asta a determinat banarea mea.Eu de marti am inceput sa joc pe server si din prima zi am fost verificat de catre cris.Si am iesit curat.Miercuri iar am fost verificat de icegirl , trecand "testul" si de data aia.
P.S. Stiu ca nu e locul potrivit insa am sa-i zic ceva adminului cris cu ocazia asta: -cuvantul "ampula" conform dex-ului este fie 1. Organ de mers al echinodermelor. , fie 2. Fiolă, flacon. ,fie 3. Globul de sticlă al unui bec.Deci , daca nu posedai aceasta informatie inainte de a-mi da gag , joi (pe la 4) , te rog ca de acum inainte sa iei in consideratie ceea ce am scris. |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 12:06 pm | |
| | |
|
| |
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 12:07 pm | |
| Pai normal ca nu ai luat in seama. Acu cateva zile IceGirl ti-a facut poze si nu le-ai prezentat[verifica topicul cerere ban] si acu ca te-am vazut pe server, te-am banat. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 12:26 pm | |
| Atunci o rog pe icegirl sa de-a un raspuns cat mai rapid , pentru ca i-am prezentat pozele (Cu intarziere , deoarce merge greu calculatorul daca tin si cs-ul si mess-ul deschis ... si ma disconecteaza cand intru pe mess.Insa pozele i le-am dat) Uitati conversatia de pe mess: [MaX]: Bonjour mademoiselle ... [MaX]: M-o deconectat de pe sv? [MaX]: Esti cam scurta in vorba ... Icegirl Alexandra: pai si ce ar trebui sa fac ? [MaX]: Un prim pas ar fi raspunsul la salut ... si dupa daca binevoiesti ... poti sa-mi oferi informatii aditionale daca ti le cer [MaX]: Un verdict? Icegirl Alexandra: salu Icegirl Alexandra: scz Icegirl Alexandra: e ok [MaX]: Stiam Icegirl Alexandra: spor la joc [MaX]: multam Astea sunt pozele care mi le-a facut: (Si priviti data si ora atat la mine cat si la ea , pentru concordanta) Si poza de la ea : |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 12:39 pm | |
| Scuze pentru dublu post insa nu mai puteam edita mesajul ... asa ca a trebuit sa dau un reply cu , conversatia dintre mine si icegirl de de pe mess , avand ora si data:
[MaX] (22.04.2010 17:58:48): Bonjour mademoiselle ... [MaX] (22.04.2010 17:59:08): M-o deconectat de pe sv? [MaX] (22.04.2010 18:00:36): Esti cam scurta in vorba ... Icegirl Alexandra (22.04.2010 18:01:26): pai si ce ar trebui sa fac ? [MaX] (22.04.2010 18:01:53): Un prim pas ar fi raspunsul la salut ... si dupa daca binevoiesti ... poti sa-mi oferi informatii aditionale daca ti le cer [MaX] (22.04.2010 18:01:57): Un verdict? Icegirl Alexandra (22.04.2010 18:02:08): salu Icegirl Alexandra (22.04.2010 18:02:09): scz Icegirl Alexandra (22.04.2010 18:02:29): e ok [MaX] (22.04.2010 18:02:32): Stiam Icegirl Alexandra (22.04.2010 18:02:32): spor la joc [MaX] (22.04.2010 18:02:34): multam
Conform convorbirii , nici macar 2 minute nu au trecut de cand mi-a facut poze(Si daca va uitati mai atetnt si analizati logic ... arata ca ar fi trecut o ora ... insa nu am mai setat ceasul calculatorului de cand s-a dat cu o ora inapoi) .Si un sfat pentru admini: Daca faceti poze asteptati 5 minute sa vi le dea.Daca jucatorul caruia i s-au facut pozele nu respecta cerintele , sa i se dea ban.Pentru ca mie de ex ... (Am spus si mai sus) imi i-a ceva timp pana sa intru pe mess.Aaaaa si inca ceva ... daca jucatorul este disconectat de pe sv dupa ce i-ati facut poze , nu va grabiti sa dati ban , ci asteptati pozele. |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 2:52 pm | |
| SI ce cauta cuvantul ala in chat? 1.vorbeai cu cineva pe chat despre ceva asemanator? 2.tu normal ai vrut sa scrii :"de-ampula....am tras"asa ca nu o da cotita ca nu tine -cuvantul "ampula" conform dex-ului este fie 1. Organ de mers al echinodermelor. , fie 2. Fiolă, flacon. ,fie 3. Globul de sticlă al unui bec.(referitor la punctul 1) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 3:06 pm | |
| Ti se pare cunoscut ? :) Vroiam sa-ti fac reclamatie , dar am zis ca nu merita pentru un gag.Deci am zis "Ampula mamei ei de treaba" ... ca si cum as fi zis "cainele mamei ei de treaba" sau "telefonul mamei ei de treaba" ... Am incadrat pur si simplu un cuvant intr-o expresie.Nu cred ca este interzis sa vorbesc cuvinte fara noima pe server.Pot sa vorbesc si singur , atata timp cat nu incalc regulamentul.Nu ai cum sa-mi interzici sa zic ce vreau , atata timp cat nu fac spam , ori injur , ori fac publicitate. |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 3:34 pm | |
| ampula mamei ei de treaba? si pe urma ai venit cu explicatie? lasa-ma cu de astea spune ca ai meritat gagu si lasa-ma cu dex-ul | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 3:46 pm | |
| Da ... am venit cu explicatie ca , tocmai , sa nu primesc gag.Eu zic ca ar fi frumos sa-ti ceri scuze pentru ca :
1) Ai incercat sa modifici continutul mesajul transmis de mine la momentul respectiv , dar am venit eu cu dovada. 2) Eu am dovada in poza , tu nu ai decat cuvinte + autoritatea de admin. 3) Am dreptul sa vorbesc ce vreau atata timp cat respect regulamentul. 4) Mai ai pretentia si sa "ma dau batut" , dupa ce tu ai gresit.
In fine ... gestul tau de atunci este unul scuzabil.Poate nu stiai sensul cuvantului.Dar atitudinea ta , cam lasa de dorit ... referindu-ma aici la ultimele tale cuvine "spune ca ai meritat gag-ul si lasa-ma cu dex-ul".Sincer ma asteptam la ceva mai bun din partea unui admin. |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 3:54 pm | |
| Ati cam derivat...dati-va pm-uri daca vrei sa continuati,.Din cate am inteles max ai ip dinamic..deci topicul poate fii inchis. | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 3:58 pm | |
| ce mesaj modificat? ai gresit cand ai zis ce ai zis si pe urma ai incercat s-o dregi dar nu ti-a reusit DACA TU IMI FACI O PROPOZIE DIN:FLACONUL DIN STICLA DE LA BEC SI MAMA EI DE TREABA AI NOTA 10+ LA ROMANA DA CRED CA FACI ROMANA CU AIA CARE VINDE SEMINTE PE STADION | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 4:11 pm | |
| - kiddo a scris:
- Ati cam derivat...dati-va pm-uri daca vrei sa continuati,.Din cate am inteles max ai ip dinamic..deci topicul poate fii inchis.
Tin la onoare , si vreau sa se rezolva problema pe o cale conform regulamentului.Daca nu mai respecta cerinta Post-ul , cer sa fie mutat. - cris a scris:
- ce mesaj modificat?
ai gresit cand ai zis ce ai zis si pe urma ai incercat s-o dregi dar nu ti-a reusit DACA TU IMI FACI O PROPOZIE DIN:FLACONUL DIN STICLA DE LA BEC SI MAMA EI DE TREABA AI NOTA 10+ LA ROMANA DA CRED CA FACI ROMANA CU AIA CARE VINDE SEMINTE PE STADION In primul rand nu am incercat sa "dreg" nimic.In al doilea rand intr-un mesaj anterior ai spus ca defapt eu as fi zis "de-ampula ... am tras".Ok , sa presupunem ca tu ai dreptate.Cu ce dovada vii? Una mai plauzibila ca a mea? Repet pentru a - 2 - a oara.Pot vorbi ce vreau , daca nu incalc regulamentul.Si n-are nicio relevanta cu cine am facut eu romana.Nu cred ca viata ta depinde de asta.Si culmea , nu vad de ce mi-ai critica modul in care construiesc o propozitie ... doar daca nu cumva esti cel ce m-a invatat romana si vrea sa ma dojeneasca pentru greseala facuta. P.S. Nu mananc seminte , si mai important ... nu-mi place fotbalul. |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 4:20 pm | |
| deja devine enervant......... | |
|
| |
@se Newbie
Numarul mesajelor : 81 Data de inscriere : 31/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 5:51 pm | |
| tin sa precizez ca max e framiu si nu prea cred eu ca el foloseste coduri :)) asa...referitor la "ampula"...deobicei el foloseste anumite cuvinte incat starneste hazul printre cei cu care vorbeste... | |
|
| |
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 6:46 pm | |
| Ok, nu are cod, o fi uitat IceGirl sa precizeze ulterior ca a dat pozele mai tarziu in postul respectiv. Dar totusi, deja deviaza prea mult.
Cris a procedat corect.[nu este obligat sa stie toate cuvintele din DEX(adevaru e ca pe strada, acel cuvant are cu totul si cu totul alta semnificatie;ca sa nu mai punem in evidenta ca suna urat)]
Sfat: A nu se mai folosi cuvinte cu inteles ambiguu pe server[fiecare intelege altceva din el si prin urmare apar gag-uri si reclamatii].
Vers/Zaup, va rog inchideti topicul, "reputatia" lui max a fost "curatata" si are ip dinamic.
Multumesc. | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Unban Max Sam Apr 24, 2010 7:37 pm | |
| asa ziceam si eu | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Unban Max | |
| |
|
| |
| Unban Max | |
|