Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Mascota

In jos 
+4
Woody
cris
mascota
iTR__
8 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Mascota Empty
MesajSubiect: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 7:42 am

Numele dvs. : sBn
Numele adminului reclamat : mascota
Motiv reclamatie (o mica explicatie) : intra un player cu nume kottox pe sv dadea cu aim de rupea toti strigau ca e codat iar mascota juca linisit nici spec nu sa pus sa vada daca e sau nu .. k1ng i-a dat kick dar tot intra .. pana si adminii iau spus lu' mascota ca ala are cod....dar el nu ..nu avea nici un stres (probabil ca era in echipa cu el si mai facea si el un frag pe langa ala) . recunosc ca iam spus praf si mai multe si pe calea asta imi cer scz ...dar el imi da mie ban pt 10000 de minute in loc sa ii dea lu ala codat ? fratilor cu admini suferinzi ca el se duce sv de rapa !
Dovada (Se accepta doar Print la consola) : https://2img.net/r/ihimizer/i/fhjkhgkgk.png/

https://2img.net/r/ihimizer/i/hkjhklylyil.png/

https://2img.net/r/ihimizer/i/iioioio.png/

Sanctiunea : nu imi dau cu parerea voi stabiliti daca il sanctionati sau nu insa vreau si eu unban 89.44.207.116 ( ip meu) cred ca am laut ban aiurea cand defapt codatu trb sa ia ! ms
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 8:09 am

Interesant Mascota 656595 , desi presimt ca ramai cu ban Mascota 325851

sbn a scris:
fratilor cu admini suferinzi ca el se duce sv de rapa !

Reclamatiile care contin insulte la adresa adminului reclamat, a altor admini sau a oricari alt jucator de pe server nu vor fi luate in considerare
Reclamatiile formulate pe un ton agresiv, injurios, insultator nu vor fi luate in considerare

Vers a zis clar. Mascota 656595
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 8:10 am

1.Ba sbn esti un nesimtit foarte mare si fi atent ca asta este a 2 oara cand calci pe bec,erau 2 admini spect (dls si king)care se uitau si nu era nevoie si un al 3-lea,care si eu m-am pus spect
2.Este a 2 oara cand vorbesti urat si un admin daca nu vrea sa iti inghita tie jignirile iti da gag apoi daca nu te potolesti ban(ceea ce sa facut)
3.Eu decid daca este un codat sau nu pe server ai inteles?
4.Dc nu ai postat si asta? :Mascota Screenshot005h.th

Uploaded with ImageShack.us
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 8:18 am

Deci : in primu rand nu ma fa nesimtit ! cat despre trb cu gag si ban ..hmm...eu nu am primit gag am primit ban direct asa ca ai dreptul sa taci...cat despre cei 2 admini care erau spec..cred ca erau helperi daca nu ma insel si nu pteau da ban ba chiar tin sa iti reamintesc ca ti-au zis si ei sa ii dai ban ! uitate pe printuri "b0$$ul3" . :-j
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 8:24 am

sbn a scris:
Deci : in primu rand nu ma fa nesimtit ! cat despre trb cu gag si ban ..hmm...eu nu am primit gag am primit ban direct asa ca ai dreptul sa taci...cat despre cei 2 admini care erau spec..cred ca erau helperi daca nu ma insel si nu pteau da ban ba chiar tin sa iti reamintesc ca ti-au zis si ei sa ii dai ban ! uitate pe printuri "b0$$ul3" . :-j

Reclamatiile care contin insulte la adresa adminului reclamat, a altor admini sau a oricari alt jucator de pe server nu vor fi luate in considerare
Reclamatiile formulate pe un ton agresiv, injurios, insultator nu vor fi luate in considerare

Iar incalci regulamentul, si cei doi admini de pe spec, nu erau helperi si nu pot da ban Mascota 656595

Zaup, vino cu
"Banul ramane Mascota 471947 " Mascota 584723
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 8:26 am

ii facuse cineva demo din cei 2 admini spect ca sa-i dea mascota ban?
sbn las-o mai moale...ca si pe mine m-ai injurat cand eram fara admin
iti cam meriti soarta la cum vb la adresa adminilor..........indiferent de situatie
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 1:27 pm

este adevarat ca amandoi mi-au zis sa ii dau ban dar nu aveam dovada,erau amandoi spect si tipau c are cod dar eu am intrebat daca i sau facut poze sau demo si rog sa comfirme amandoi admini ca am zis ca nu dau ban fara dovada
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

Numarul mesajelor : 202
Data de inscriere : 09/04/2010
Varsta : 29
Localizare : bleah

Mascota Empty
MesajSubiect: sal   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 1:34 pm

Mascota nu da ban fara dovada Mascota 71551 sBn tot ramai cu ban Mascota 719521
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 3:18 pm

in fine...nu ma mai agit atat pe subiectu asta :-j .. dar ti se pare normal ca cel codat sa joace linisit in timp ce eu cel care te-am avertizat intr-un fel sau altul ca ala e codat sa stau banat 10000 de minute ?
Sus In jos
dLS^
Junior Member

Numarul mesajelor : 343
Data de inscriere : 08/04/2010
Varsta : 31
Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 3:50 pm

mascota hai sa fim seriosi yo ma uitam pe Kottox ala..lui sbn iam facut poze si nu avea nika..deci yo nu avem nicio legatura cu sBn..tiam zis sai dai bann lui kottox nu lui sBn..acelasi lucru zicea si k1ng
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 4:19 pm

eu i-am dat ban pentru jignirea unui admin,apropo fiti atenti ca sunt cu ochi pe voi,adica sunteti 2 admini spect si nu faceti nici poze si nici demo si vreti ca eu sa dau ban cui vreti voi ca ar avea cod nu?Gata va-ti lins pe bot,cum incalca 1 regulamentu si nu isi face datoria pac pac
Sus In jos
dLS^
Junior Member

Numarul mesajelor : 343
Data de inscriere : 08/04/2010
Varsta : 31
Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 4:28 pm

aha "pac-pac"..mda bn...poi da waa omule daca stiai kottox a primit bann sii...in fine o zis ca are ip dinamic..nu ai vazut la k1ng ca ii dadea kick..si el tio zis sai dai bann..iar tu iai dat lui sbn,...
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 4:29 pm

,bai dls daca nu intelegi despre ce este vorba la ce vorbesti aiurea ,nu tu si cu king mi-ati zis sa ii dau ban lu cotox ala (nu sbn era codat pff) cum sa dau ban unui player cand voi nici macar demo nu ia-ti facut,doamnee bai dls lui sbn i=am dat ban pentru jignirea unui admin ,ba voi sunteti admini sau ce sunteti de habar nu aveti ce se intampla aici pe forum,macar citeste de sus pana jos si iti vei da seama despre ce este vorba......DACA IMI ZICEATI UNUL DINTRE VOI CA ALA A LUAT BAN SI CAND INTRA PE SERVER TREBUIE BANAT INTELEGE-AM SI EU ....dar voi vorbiti alt limbaj fata de uni dintre noi

Ultima editare efectuata de catre mascota in Sam Mai 01, 2010 4:34 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 4:32 pm

asa se intampla cand adminii nu au comanda de ban
da asta e alta poveste.....din enciclopedia cs-addicted
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 4:52 pm

Deja se deviaza de la subiect.
1. sBn, oricati codati ar fi, nu ai dreptul sa insulti adminul.
2. Nu se da ban fara dovada; in acest caz, si restul adminilor prezenti au o oarecare vina: trebuiau sa faca demo si apoi sa zica: ban x. Nu acuz pe nimeni, dar va rog luati aminte pentru viitor.

Pana la urma, eu nu vad sensul reclamatiei. mascota a procedat corect. sBn, gaseste si tu motive serioase pentru a face o reclamatie... nu de alta, dar eu personal sunt satul sa citesc reclamatii de genul: am luat ban ca am injurat, am luat slay ca am dat fb aiurea sau ca am luat gag pt nu stiu ce... Sa fim seriosi oameni buni.
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 5:10 pm

mascota a scris:
,bai dls daca nu intelegi despre ce este vorba la ce vorbesti aiurea ,nu tu si cu king mi-ati zis sa ii dau ban lu cotox ala (nu sbn era codat pff) cum sa dau ban unui player cand voi nici macar demo nu ia-ti facut,doamnee bai dls lui sbn i=am dat ban pentru jignirea unui admin ,ba voi sunteti admini sau ce sunteti de habar nu aveti ce se intampla aici pe forum,macar citeste de sus pana jos si iti vei da seama despre ce este vorba......DACA IMI ZICEATI UNUL DINTRE VOI CA ALA A LUAT BAN SI CAND INTRA PE SERVER TREBUIE BANAT INTELEGE-AM SI EU ....dar voi vorbiti alt limbaj fata de uni dintre noi
Sunt de acord cu tine pana intr-un punct...decand jignirea unui admin se pedepseste cu ban 1000/10000?Eu stiam de 100 sau mai mult,dar nu 1000+ Mascota 902108
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 5:36 pm

kidoo eu nu vreau sa fiu jignit de nimeni am dat ban cat am considerat eu,el a mai luat ban de la mine tot pentru injurii si vad ca nu se potoleste,intr-o discutie cu vers sa discutat asa : DACA ESTI JIGNIT DE CATRE O PERSOANA SI TU NU ACCEPTI ASTA II POTI DA SI PERMANENT,sperc ca ti-am raspuns
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 5:56 pm

nu se va mai repeta...insa doresc unban..iar pe viitor nu vom mai aveam probleme...daca vreti daca nu ..asta e .Inca odata imi cer scz ca te-am insultat ! eram nervos ... sal
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 6:04 pm

SBN ma bucur ca ne-am putut intelege si pe viitor cum zici tu sper sa nu avem iar probleme,totusi vruiam si implicarea unui owner in prostiile astea
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 6:23 pm

sa iti las ip sa imi scoti banu ? Mascota 522368 totusi cred ca e cam mult 10000 de min .... 89.44.207.116 ( ip meu in caz ca te razgandesti ) :P
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptySam Mai 01, 2010 8:02 pm

mascota a scris:
kidoo eu nu vreau sa fiu jignit de nimeni am dat ban cat am considerat eu,el a mai luat ban de la mine tot pentru injurii si vad ca nu se potoleste,intr-o discutie cu vers sa discutat asa : DACA ESTI JIGNIT DE CATRE O PERSOANA SI TU NU ACCEPTI ASTA II POTI DA SI PERMANENT,sperc ca ti-am raspuns
Nu vreau sa intelegi ca ii iau apararea Mascota 656595 .Si eu m-am "intersectat" de cateva ori cu cumatru.Cat despre discutia cu vers eu nu am stiut,cand am vbit cu el pe tema asta mi-a zis 100 min .
Si sbn...numai ownerii au acces la unban Mascota 656595
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota EmptyDum Mai 02, 2010 5:40 pm

mascotule: cand stau doi admini spect care n-au acces ban si zic ca unul are cod... ori ii crezi pe cuvand ori ii ajuti si tu. mai ales daca vezi ca aia tot ii dau kick.
sabina: la cum te comoporti pe server... iti meriti soarta. Dar hai sa facem asa: eu iti scot banul (daca zici si un ip) si la urmatoarea "gafa" de genul asta il pun la loc. Permanent :)
Sus In jos
Continut sponsorizat

Mascota Empty
MesajSubiect: Re: Mascota   Mascota Empty

Sus In jos

Mascota
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Mascota..cel mai GG
» mascota but da?
» mascota
» redirect mascota
» Harti by Mascota

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente