| Nu mai au ce cauta pe server | |
|
+6hEdoR O_zy Claus pMc Snake dzy 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
dzy Junior Member
Numarul mesajelor : 271 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 32 Localizare : Harsova
| Subiect: Nu mai au ce cauta pe server Lun Mai 03, 2010 9:07 pm | |
| | |
|
| |
Snake Newbie
Numarul mesajelor : 158 Data de inscriere : 07/04/2010 Varsta : 31 Localizare : IN CASA!
| Subiect: Re: Nu mai au ce cauta pe server Lun Mai 03, 2010 9:17 pm | |
| doamne ce guri spurcate aveti =)) nu prea va vad bine.... | |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Nu mai au ce cauta pe server Lun Mai 03, 2010 9:29 pm | |
| Pffff....acum ce explicatie mai primesc ?? Ca admini au ceva cu voi ?? Chiar toti ??!!! Va zic eu ceva : Pe serv nu mai aveti ce cauta incepand de acum de cate ori am sa va prind pe serv stiti ce o sa urmeze .....Daca cineva are ceva de zis sa ma caute pe mess , ptr ca daca las topicul o sa iasa un balamuc mareeeeeee si nam chef de asa ceva acum !! Salut si sper ca mam facut inteles !!! | |
|
| |
Claus Newbie
Numarul mesajelor : 68 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Nu mai au ce cauta pe server Lun Mai 03, 2010 9:41 pm | |
| | |
|
| |
O_zy Junior Member
Numarul mesajelor : 236 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 35 Localizare : tg-jiu
| Subiect: Re: Nu mai au ce cauta pe server Mar Mai 04, 2010 4:40 am | |
| deci eu eram pe srv cu ceva vreme inainte de a se int incidentul...lam rugat pe maru frumos din toata inima mea sa inceteze si el ma lua cu intrebari "dc iai dat ban" "ce ma deranjeaza ala" si etc....dak nici cu frumosu nu mai intelege omu acum eu chiar nu mai stiu cum sa'l mai iau:|...eu am incercat in toate felurile k sa fie bn pt srv...si mi'am dat quit de nervi sa nu fac vre'o prosti...si uite k sa int altceva...acum owneri faceti cum stiti eu am incercat...Bft si Ms!!:) | |
|
| |
hEdoR Newbie
Numarul mesajelor : 194 Data de inscriere : 04/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti;X
| Subiect: Re: Nu mai au ce cauta pe server Mar Mai 04, 2010 5:11 am | |
| Poate au venit de la vreo petrecere =)) Asa si.? ai facut tu ceva dzy de te-au luat asa...nu injura fara rost. | |
|
| |
Claus Newbie
Numarul mesajelor : 68 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Nu mai au ce cauta pe server Mar Mai 04, 2010 5:27 am | |
| - hEdoR a scris:
- Poate au venit de la vreo petrecere =)) Asa si.? ai facut tu ceva dzy de te-au luat asa...nu injura fara rost.
hEdoR... Daca au venit de la o petrecere asta nu ii face cu nimic mai interesanti si nu schimba cu nimic regulile de pe server. dzy nu a facut absolut nimic, au inceput sa-l ia la misto ca e admin si nu stie comenzile daca sunt ei asa de competenti dc nu au admin? ma abtin a da un asemenea raspuns. | |
|
| |
cL Newbie
Numarul mesajelor : 190 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 45 Localizare : Buc
| Subiect: Re: Nu mai au ce cauta pe server Mar Mai 04, 2010 5:35 am | |
| Maru, luci si pamfletu ala de la parter va rog sa cautati alt server ca asta vad ca va deranjeaza, sper sa pricepi marule din prima asta daca am fost vreodata prieteni, ms | |
|
| |
florin_eroul Senior Member
Numarul mesajelor : 664 Data de inscriere : 06/01/2010 Varsta : 29 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Nu mai au ce cauta pe server Mar Mai 04, 2010 5:36 am | |
| | |
|
| |
-Maru- Newbie
Numarul mesajelor : 89 Data de inscriere : 14/11/2009 Varsta : 33 Localizare : bucuresti, militari
| Subiect: Re: Nu mai au ce cauta pe server Mar Mai 04, 2010 6:29 am | |
| | |
|
| |
crZZ Newbie
Numarul mesajelor : 181 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Nu mai au ce cauta pe server Mar Mai 04, 2010 7:11 am | |
| ok ciudat..... dar insa ....sa injure asa din senin nu mi se pare normal... cred ca e ceva ce nu sa spus aici :) | |
|
| |
dzy Junior Member
Numarul mesajelor : 271 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 32 Localizare : Harsova
| Subiect: Re: Nu mai au ce cauta pe server Mar Mai 04, 2010 7:49 am | |
| - hEdoR a scris:
- Poate au venit de la vreo petrecere =)) Asa si.? ai facut tu ceva dzy de te-au luat asa...nu injura fara rost.
Te as ruga sa nu fii subiectiv nu stiu daca esti prieten cu ei sau nu , nu stiu daca ai ceva cu mine sau nu insa de asemenea nu stiu de unde ai tu siguranta ca am facut eu ceva, si daca au venit de la o petrecere ce, am venit si eu de la petreceri si am intrat pe server insa asta nu inseamna ca trebuie sa injur playerii cu atat mai rau sa injur adminii sau sa abuzez de comenzile de admin.Totusi ca sa fie totul clar ii rog pe cei trei crai de la rasarit daca au vreo dovada ca am gresit cu ceva si am provocat scandalul sa posteze , iar daca nu au sa nu va mai dati cu presupusul degeaba :) ms . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu mai au ce cauta pe server | |
| |
|
| |
| Nu mai au ce cauta pe server | |
|