iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Am dat 2 bani ! Mar Mai 04, 2010 3:18 pm | |
| Deci astazi ora lalala si data lalala (marti) am dat doua banuri in care icegirl s-a mirat asa de tare incat mai avea putin si ma strangea de gat. @Vers/Zaup nu v-am gasit pe mess asa ca o sa postez aici dovezile sa nu apara discutii si eu sa sterg https://2img.net/r/ihimizer/i/bbbbjo.jpg/ - permanent https://2img.net/r/ihimizer/i/aaalq.jpg/ - ban 30 minute si inca ceva, se da gag la semnele: _|_ _)_ (__Y__) (-Y-) sau care or mai fi, (cu sens de injuraturi/semne obscene) | |
|
IceGirl Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 761 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 34 Localizare : brasov
| Subiect: Re: Am dat 2 bani ! Mar Mai 04, 2010 3:46 pm | |
| imi pare rau sa te anunt .... ai dat kick cand ti-am zis , si nu cred ca as fi facut cum iti place tie sa exagerezi. ti-am zis frumos ca puteai sa dai gag. in fine .... eu de azi incolo nu ma mai bag in absolut nimic | |
|
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Am dat 2 bani ! Mar Mai 04, 2010 4:02 pm | |
| - iTR__ a scris:
- si inca ceva, se da gag la semnele: _|_ _)_ (__Y__) (-Y-) sau care or mai fi, (cu sens de injuraturi/semne obscene)
Regula asta de cand e pusa?Eu nu retin sa il fii auzit pe zauper/vers sa zica asa cv...Nu de alta ,dar prefer sa vad scris de mana lui . | |
|
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Am dat 2 bani ! Mar Mai 04, 2010 4:37 pm | |
| @icegirl - mie unul nu-mi place sa fiu injurat de mama pe server, cand pot sai pedepsesc @kiddo - imi cer scuze am uitat sa pun "?" (era intrebare ) | |
|
@se Newbie
Numarul mesajelor : 81 Data de inscriere : 31/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Am dat 2 bani ! Mar Mai 04, 2010 4:52 pm | |
| aceiasi pedeapsa cu ban 30 min i-am aplicat-o si eu lui cool...nu am screenshot dar tin sa va zic ca vorbea urat si cand i-am spus sa-si controleze limbajul a inceput sa se dea cocos...gag si imediat schimbare de nume intr-unul vulgar...mai tarziu intra pe servar si ma intreaba ca de ce i-am dat ban... | |
|
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Am dat 2 bani ! Mar Mai 04, 2010 5:03 pm | |
| asa e,eram pe server a incercat sa schimbe nick-ul dupa gag(dar nu stie ca nu merge) si chiar i-am dat kick,apoi a intrat cu nick vulgar,apoi @se ban 30 min | |
|
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Am dat 2 bani ! Mar Mai 04, 2010 5:05 pm | |
| Sunt doar 2 banuri... Ca sa nu mai zic ca unu e de 30 de minute... Voi chiar nu aveti altceva de facut? :| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Am dat 2 bani ! | |
| |
|