Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Am dat 2 bani !

In jos 
+2
IceGirl
iTR__
6 participanți
AutorMesaj
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

Am dat 2 bani ! Empty
MesajSubiect: Am dat 2 bani !   Am dat 2 bani ! EmptyMar Mai 04, 2010 3:18 pm

Deci astazi ora lalala si data lalala (marti)
am dat doua banuri in care icegirl s-a mirat asa de tare incat mai avea putin si ma strangea de gat.
@Vers/Zaup nu v-am gasit pe mess Am dat 2 bani ! 656595 asa ca o sa postez aici dovezile sa nu apara discutii si eu sa sterg Am dat 2 bani ! 656595

https://2img.net/r/ihimizer/i/bbbbjo.jpg/ - permanent
https://2img.net/r/ihimizer/i/aaalq.jpg/ - ban 30 minute

si inca ceva, se da gag la semnele: _|_ _)_ (__Y__) (-Y-) sau care or mai fi, (cu sens de injuraturi/semne obscene)
Sus In jos
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

Numarul mesajelor : 761
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 34
Localizare : brasov

Am dat 2 bani ! Empty
MesajSubiect: Re: Am dat 2 bani !   Am dat 2 bani ! EmptyMar Mai 04, 2010 3:46 pm

imi pare rau sa te anunt .... ai dat kick cand ti-am zis , si nu cred ca as fi facut cum iti place tie sa exagerezi. ti-am zis frumos ca puteai sa dai gag. in fine .... eu de azi incolo nu ma mai bag in absolut nimic
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

Am dat 2 bani ! Empty
MesajSubiect: Re: Am dat 2 bani !   Am dat 2 bani ! EmptyMar Mai 04, 2010 4:02 pm

iTR__ a scris:
si inca ceva, se da gag la semnele: _|_ _)_ (__Y__) (-Y-) sau care or mai fi, (cu sens de injuraturi/semne obscene)
Regula asta de cand e pusa?Eu nu retin sa il fii auzit pe zauper/vers sa zica asa cv...Nu de alta ,dar prefer sa vad scris de mana lui Am dat 2 bani ! 656595 .
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

Am dat 2 bani ! Empty
MesajSubiect: Re: Am dat 2 bani !   Am dat 2 bani ! EmptyMar Mai 04, 2010 4:37 pm

@icegirl - mie unul nu-mi place sa fiu injurat de mama pe server, cand pot sai pedepsesc Am dat 2 bani ! 656595
@kiddo - imi cer scuze am uitat sa pun "?" (era intrebare Am dat 2 bani ! 656595 )
Sus In jos
@se
Newbie
@se

Numarul mesajelor : 81
Data de inscriere : 31/01/2010
Varsta : 31
Localizare : Piatra Neamt

Am dat 2 bani ! Empty
MesajSubiect: Re: Am dat 2 bani !   Am dat 2 bani ! EmptyMar Mai 04, 2010 4:52 pm

aceiasi pedeapsa cu ban 30 min i-am aplicat-o si eu lui cool...nu am screenshot dar tin sa va zic ca vorbea urat si cand i-am spus sa-si controleze limbajul a inceput sa se dea cocos...gag si imediat schimbare de nume intr-unul vulgar...mai tarziu intra pe servar si ma intreaba ca de ce i-am dat ban...
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

Am dat 2 bani ! Empty
MesajSubiect: Re: Am dat 2 bani !   Am dat 2 bani ! EmptyMar Mai 04, 2010 5:03 pm

asa e,eram pe server
a incercat sa schimbe nick-ul dupa gag(dar nu stie ca nu merge) si chiar i-am dat kick,apoi a intrat cu nick vulgar,apoi @se ban 30 min
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

Am dat 2 bani ! Empty
MesajSubiect: Re: Am dat 2 bani !   Am dat 2 bani ! EmptyMar Mai 04, 2010 5:05 pm

Sunt doar 2 banuri... Ca sa nu mai zic ca unu e de 30 de minute... Voi chiar nu aveti altceva de facut? :|
Sus In jos
Continut sponsorizat

Am dat 2 bani ! Empty
MesajSubiect: Re: Am dat 2 bani !   Am dat 2 bani ! Empty

Sus In jos

Am dat 2 bani !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» [Tutorial] Gestionare Bani La Meciuri Intre Clanuri
» admini care dau bani=admini ratati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente