Numele dvs. : Camorra
Numele adminului reclamat : >SnK.< CoDaT ?
Motiv reclamatie (o mica explicatie) : intru pe sv..era snow in runda 2 ma duc la awp,sus nici nu apuc bine sa ma duc spre awp si imi iau slay..
intreb politicos cine mi-a dat slay,inteleg ca el mi-a dat il intreb de ce,iar el imi spune ca no awp si ca sunt but
daca stau sa ma gandesc awp e o arma si se joaca free game in limita bunului simt,problema e ca eu nici macar nu impuscasem pe cineva cu awp si el mi-a dat slay..de obicei imi vad de treaba mea si rareori joc cu awp pe snow,asta demonstreaza cat sufera de el...pai cum vine asta nici nu ma duc bine spre awp si imi iau slay?
Frateee! nici nu vroiam sa joc cu awp runda aia..
Chiar sunt curios ce dovezi o sa aduca snk la reclamatie :|... il am martor si pe Man3gusta
- AWP nu am folosit
- urat nu i-am vorbit
- nu mi-am facut dreptate singur
Dovada (Se accepta doar Print la consola) :Nu pot sa fac print la consola,m-am pus spect si am intrat pe forum,cs ul s-a minimizat in bara ,daca il deschid se vede totul negru(problema asta o am de vro 2 saptamani),dar nu mint..uitativa in consola serverului ,daca nu ma credeti
->
snk+imi+da+slay.7z <-
Sanctiunea : scadere un grad,la alta abatere remove admin.. sper sa se ia masuri