Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

>SnK.< CoDaT ? Sufera de el

In jos 
+2
D|v|n
Camorra
6 participanți
AutorMesaj
Camorra
Junior Member
Camorra

Numarul mesajelor : 303
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 30
Localizare : Torino

>SnK.< CoDaT ? Sufera de el Empty
MesajSubiect: >SnK.< CoDaT ? Sufera de el   >SnK.< CoDaT ? Sufera de el EmptyMier Mai 05, 2010 4:26 pm

Numele dvs. : Camorra
Numele adminului reclamat : >SnK.< CoDaT ?

Motiv reclamatie (o mica explicatie) : intru pe sv..era snow in runda 2 ma duc la awp,sus nici nu apuc bine sa ma duc spre awp si imi iau slay..
intreb politicos cine mi-a dat slay,inteleg ca el mi-a dat il intreb de ce,iar el imi spune ca no awp si ca sunt but >SnK.< CoDaT ? Sufera de el 424692
daca stau sa ma gandesc awp e o arma si se joaca free game in limita bunului simt,problema e ca eu nici macar nu impuscasem pe cineva cu awp si el mi-a dat slay..de obicei imi vad de treaba mea si rareori joc cu awp pe snow,asta demonstreaza cat sufera de el...pai cum vine asta nici nu ma duc bine spre awp si imi iau slay?
Frateee! nici nu vroiam sa joc cu awp runda aia..
Chiar sunt curios ce dovezi o sa aduca snk la reclamatie :|... il am martor si pe Man3gusta
- AWP nu am folosit
- urat nu i-am vorbit
- nu mi-am facut dreptate singur

Dovada (Se accepta doar Print la consola) :Nu pot sa fac print la consola,m-am pus spect si am intrat pe forum,cs ul s-a minimizat in bara ,daca il deschid se vede totul negru(problema asta o am de vro 2 saptamani),dar nu mint..uitativa in consola serverului ,daca nu ma credeti
-> snk+imi+da+slay.7z <-
Sanctiunea : scadere un grad,la alta abatere remove admin.. sper sa se ia masuri >SnK.< CoDaT ? Sufera de el 18959
Sus In jos
D|v|n
Newbie
D|v|n

Numarul mesajelor : 144
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 29
Localizare : ==&gt;Ploiesti&lt;==

MesajSubiect: Re: >SnK.< CoDaT ? Sufera de el   >SnK.< CoDaT ? Sufera de el EmptyMier Mai 05, 2010 4:30 pm

Camorra...cam ai dreptate....

Sa vedem ce zice si SNK sj man3gusta....

In privinta.....scaderii de grad..nu cred k este nevoie...

Este la prima abatere!;) >SnK.< CoDaT ? Sufera de el 946346
Sus In jos
santi
Newbie
santi

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: >SnK.< CoDaT ? Sufera de el   >SnK.< CoDaT ? Sufera de el EmptyMier Mai 05, 2010 5:00 pm

vreau as fiu intels....e pentru ultima data cand va spun sa nu mai folositi comenzi aiurea,sa va jigniti intr-e voi, pe cine mai vad aveti cuvantul meu ca va sterg adminu, eu vreau a populez acest server nu sa gonesc playeri de pe el, sper ca am fost inteles.
Sus In jos
Sharcky
Newbie

Numarul mesajelor : 22
Data de inscriere : 16/04/2010
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: >SnK.< CoDaT ? Sufera de el   >SnK.< CoDaT ? Sufera de el EmptyMier Mai 05, 2010 5:19 pm

Santi e deja prea mult, numai lasa de la tine, scadei un grad acum sau daca are slot delete direct sa se calmeze pe viitor, la astfel de abateri de la reguli, sanctionezi admini cu o saptamana suspendare sa vezi cum se calmeaza, nu ca daca se mai intampla, ca se va intampla mereu, propria experienta ;)

Multumesc.
Sus In jos
Snake
Newbie
Snake

Numarul mesajelor : 158
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 31
Localizare : IN CASA!

MesajSubiect: Re: >SnK.< CoDaT ? Sufera de el   >SnK.< CoDaT ? Sufera de el EmptyMier Mai 05, 2010 6:57 pm

amicii mei ..... are dreptate..... plus ca si injura
La avertizat Man3gusta ... si mai da si slay degeaba (ca cik nui voie awp)
Sus In jos
Man3gusta
Newbie
Man3gusta

Numarul mesajelor : 39
Data de inscriere : 04/05/2010
Varsta : 31
Localizare : LA SOACRAMEA IN BECI !! :X

MesajSubiect: Re: >SnK.< CoDaT ? Sufera de el   >SnK.< CoDaT ? Sufera de el EmptyMier Mai 05, 2010 7:35 pm

Da, am fost de fata cand sa intamplat incidentu... si Comorra cam are dreptate snk a injurat lam avertizat .... si Comorra nu juka cu awp .... se ducea sa ia daia armura ..... si ia dat slay ia zis fara awp....
Si din cate imi dau seama e free game... asha ca >SnK.< CoDaT ? Sufera de el 902108 in concluzie :) cum spunea Sharcky sa ramana fara admin sau sanctiune ....las la aprecierea voastra :)
Sus In jos
santi
Newbie
santi

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 48

MesajSubiect: Re: >SnK.< CoDaT ? Sufera de el   >SnK.< CoDaT ? Sufera de el EmptyMier Mai 05, 2010 7:54 pm

snk ..admin sters...indisciplina pe server si no redirecte

TC
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: >SnK.< CoDaT ? Sufera de el   >SnK.< CoDaT ? Sufera de el Empty

Sus In jos

>SnK.< CoDaT ? Sufera de el
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» deci vreu sa stiu si eu c are adminu asta q mn...si sufera d el
» banlist blue^
» Cerere UNBAN ShOt*
» codat
» BAN CODAT!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente