Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)

In jos 
+9
kiddo
LeVi'S
IceGirl
Hasles
iTR__
baNn
Snake
Stavros Jr.
cris
13 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) Empty
MesajSubiect: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyLun Mai 24, 2010 4:31 pm

1.FC PETROLUL PLOIESTI
echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) DhgY9e

2.STEAUA BUCURESTI
echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) DhAVi
Sus In jos
Stavros Jr.
Senior Member
Stavros Jr.

Numarul mesajelor : 620
Data de inscriere : 25/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Acasa _!_

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyLun Mai 24, 2010 6:20 pm

Steaua echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 87133 echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 87133 echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 87133 echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 87133 echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 87133 echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 87133 echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 87133

echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) Sigla_steaua_bucuresti
Sus In jos
Snake
Newbie
Snake

Numarul mesajelor : 158
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 31
Localizare : IN CASA!

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyLun Mai 24, 2010 7:34 pm

nici una:))
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyLun Mai 24, 2010 8:15 pm

Nici una infara de Fc Da La B**i
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

Numarul mesajelor : 945
Data de inscriere : 15/02/2010
Varsta : 31
Localizare : In your dreams!

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyLun Mai 24, 2010 8:27 pm

echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) Steaua_da10433

STEAUA BUCURESTI
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 4:38 am

echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) Ms_8564suporteri_rapid_torte_fumigene3
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 9:21 am

Eheeeee,crizantemoooo!!Suntem pe aceași undă!!!

RAPID!!!
Sus In jos
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

Numarul mesajelor : 761
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 34
Localizare : brasov

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 10:51 am

echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) Alittihad

echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) Rapidjt
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 11:06 am

3 vs 3 echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 23015 jos cu jiji echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 451129
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 11:32 am

iTR__ a scris:
3 vs 3 echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 23015 jos cu jiji echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 451129

da nici cu coposu nu mi-e rusine............. echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 639805 echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 451129
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 11:44 am

Sus In jos
LeVi'S
Junior Member
LeVi'S

Numarul mesajelor : 251
Data de inscriere : 15/05/2010
Localizare : made in romania

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 12:05 pm

Numai Steaua are valoare!!!! echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 627573 echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 71551 echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 719521
avem echipa avem valoare liga campionilor sa stea in vitrina stelei!!!! lol!
ciobane pleaca din ghencea echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 785465
Sus In jos
Stavros Jr.
Senior Member
Stavros Jr.

Numarul mesajelor : 620
Data de inscriere : 25/02/2010
Localizare : Acasa _!_

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 12:09 pm

Bv LeVi'S ....... echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 719521
Sus In jos
LeVi'S
Junior Member
LeVi'S

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 12:11 pm

pentru suporteriii adevarati:www.fcsteaua.ro echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 326305 echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 823861 echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 23015
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 12:15 pm

RAPID - STEAUA 5 - 1
Sus In jos
LeVi'S
Junior Member
LeVi'S

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 12:18 pm

staua campioana
rapidu de pomana
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU RAPIDDDD lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 18959 echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 692265
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 12:23 pm

"staua"?
echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 493466 tipic stelistilor echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 522368
Sus In jos
LeVi'S
Junior Member
LeVi'S

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 12:29 pm

itr dac imi permiti ti-as sugera sa lasi echipa aia de gunoi si sa vii la campioana STEAUA
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 12:31 pm

cris nu ai avut ce face decat sa deschizi topicul asta?
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 12:47 pm

yo am zis sa posteze cu cine tine fiecare nu m*** steaua dinamo rapid
vezi care a inceput si dai un warn
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 1:21 pm

LeVi'S a scris:
itr dac imi permiti ti-as sugera sa lasi echipa aia de gunoi si sa vii la campioana STEAUA

o sa vin echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 522368 sa le cant: "Pe culoara ros-albastra, se pi** echipa noastra, m*** steaua! m*** steaua! hei! hei! m*** steaua! m*** steaua! hei! hei!" echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 493466

PS - nu prea sufar cu fotbalul, dar imi place sa rad de astia care o fac cum ar fi levi's echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 522368
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

Numarul mesajelor : 202
Data de inscriere : 09/04/2010
Localizare : bleah

MesajSubiect: steaua   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 1:43 pm

Forta steaua!se stiee! sistemu mioritza echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 41488
Sus In jos
Camorra
Junior Member
Camorra

Numarul mesajelor : 303
Data de inscriere : 20/01/2010
Localizare : Torino

MesajSubiect: Steaua   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyMar Mai 25, 2010 1:43 pm

echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 200px-Steaua_Bucuresti

echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) Steagsteauaro echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) Haisteaua echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) Steagcruceinvers
Sus In jos
Chucky
Junior Member
Chucky

Numarul mesajelor : 218
Data de inscriere : 25/04/2010
Varsta : 27
Localizare : Campina

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyVin Mai 28, 2010 7:07 am

echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) Dinamo Hai Dinamo!!!!!!!
si asta o dedicatie pt Camorra echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) Dinamo
Sus In jos
Camorra
Junior Member
Camorra

Numarul mesajelor : 303
Data de inscriere : 20/01/2010
Localizare : Torino

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) EmptyVin Mai 28, 2010 1:24 pm

Chucky..eu nu am jignit pe nimeni,am postat numele +poza decenta a echipei mele favorite si atat!!!
tema topicului e sa spui echipa ta,nu sa injuri sau sa intarati lumea,dar ce sa mai spun tipic tie !!!
De bun simt ai auzit ?
Hai sa nu incepem o cearta chucky..fiecare stie cat de buna e echipa lui si sa si-o tina pt. el..faza cu locu 2 e sub noi chiar nu isi are rostu
Acum urmeaza P.S urile echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 639805

p.s Mai are rost sa spun ca te batea jumate din cartier si de frica ai zis ca esti stelist??? pana cand am venit eu si ti-am salvat pielea ? echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 451129
p.s 2 Nu iti sta bine cand esti marlan
p.s 3 Mai invata si tu cu Paintu' ala ..mama ei de treaba
p.s 4 Til zic pe mess echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) 462222
p.s 5 Lasa lumea sa isi vada de treaba si sa posteze linistiti,daca ai ceva de cearta cu mine ma gasesti tot pe mes !!!
p.s 6 Un warn lu' Chucky??? asa ca sa se invete minte sa dea volumu' mai incet ???
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)   echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti) Empty

Sus In jos

echipe de fotbal iubite(preferabil romanesti)
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CM FOTBAL
» CM FOTBAL 2010
» Accidentare tragica pentru un jucator de fotbal...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente