Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

cerere admin dau.de.pica.netu

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
daudepicanetu
Newbie

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 25/05/2010
Varsta : 31
Localizare : deva

cerere admin dau.de.pica.netu Empty
MesajSubiect: cerere admin dau.de.pica.netu   cerere admin dau.de.pica.netu EmptyMar Mai 25, 2010 6:41 pm

Nick pe server:dau.de.pica.netu
Varsta:17
SteamID:mafiotukenzo
ID Yahoo messenger:guster.nebun
Experienta amxmodx?:DA
De cat Timp jucati pe server: http://www.gametracker.com/server_info/89.44.246.57:27015/top_players/
Sunteti dispus sa tineti redirecte?(cate):nu am pc bun am 512 rami:(
Motivul pentru care doresti admin:sa ajut sv imi place fff mult va multumesc ANTICIPAT:)
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

Numarul mesajelor : 379
Data de inscriere : 12/02/2010
Varsta : 32
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: cerere admin dau.de.pica.netu   cerere admin dau.de.pica.netu EmptyMar Mai 25, 2010 6:47 pm

cerere admin dau.de.pica.netu 424692 Ai doar 4 ore si faci cerere de admin!? cerere admin dau.de.pica.netu 424692...ai gasit un sv pe placul tau si gata cerere de admin... Contra!
Sus In jos
costelino
Owner Cs-Addicted
costelino

Numarul mesajelor : 247
Data de inscriere : 09/05/2009
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: cerere admin dau.de.pica.netu   cerere admin dau.de.pica.netu EmptyMar Mai 25, 2010 6:50 pm

ma baiatule mi-ai pus linkul ala ce sa vad la el nu te vad acolo sti cum sa dai copy unui link pe numele tau si sa-l trimiti sa vedem care si cum fara sa te caut eu? si la 512 de ram 3 redirecte tot ti le bag.
in al doilea rand asta e likul care trebuia sa-l pui
http://www.gametracker.com/server_info/89.44.246.57:27015/top_players/?query=dau.de.pica.netu&Search=Search
ai 4.15 ore mai joaca si revino cu cererea. cerere admin dau.de.pica.netu 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cerere admin dau.de.pica.netu   cerere admin dau.de.pica.netu Empty

Sus In jos

cerere admin dau.de.pica.netu
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» dau.de.pica.netu cod?!
» netu vietii (rds)
» Cerere Admin
» cerere admin.
» cerere admin :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente