Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

melodii preferate si nu numai

In jos 
+37
Caine
nimereala
rbY.
DiLi
zmeuRA
Godric
Razvanelinho
LusytHekiD?!
The Yellow Flash
MinutesT0Midnig
AvE
KILLMENOW
Vladimir01
blue^
Triple_sev
Mascatul
rIcO
vecinuz0r
Chucky
Stavros Jr.
jun1or
cris
enough!
iTR__
Camorra
Hasles
glamo
florin_eroul
andrei
SiLk*
daNet
kiddo
versusu
excellence
mTz^jr.
baNn
IceGirl
41 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
vecinuz0r
Junior Member
vecinuz0r

Numarul mesajelor : 263
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Piatra Neamţ

melodii preferate si nu numai - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iun 30, 2010 1:35 pm

Faina aia baNn melodii preferate si nu numai - Pagina 5 325851
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

Numarul mesajelor : 945
Data de inscriere : 15/02/2010
Varsta : 31
Localizare : In your dreams!

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iun 30, 2010 4:51 pm

vecinuz0r a scris:
Faina aia baNn melodii preferate si nu numai - Pagina 5 325851

asa este..chiar super tare ;x
Sus In jos
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

Numarul mesajelor : 761
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 34
Localizare : brasov

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iun 30, 2010 6:02 pm

Sus In jos
vecinuz0r
Junior Member
vecinuz0r

Numarul mesajelor : 263
Data de inscriere : 04/01/2010
Localizare : Piatra Neamţ

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyVin Iul 09, 2010 3:32 pm

Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iul 14, 2010 5:34 am

Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iul 14, 2010 6:00 am

R.I.P MADALINA MANOLE

Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iul 14, 2010 8:32 am

E poftim! acu' ca a murit si asta te pomenesti ca erati si fani madalina manole da' nu v-ati dat seama pana azi!

D-abia astept sa vad "vai saraca, saracuta, mare artist(a)" ...

SHEEESH!
Sus In jos
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyJoi Iul 15, 2010 10:49 am

melodii cu dedicatie pentru iubitu melodii preferate si nu numai - Pagina 5 87133
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyJoi Iul 15, 2010 11:14 am

excellence a scris:
E poftim! acu' ca a murit si asta te pomenesti ca erati si fani madalina manole da' nu v-ati dat seama pana azi!

D-abia astept sa vad "vai saraca, saracuta, mare artist(a)" ...

SHEEESH!

Nu neaparat fan,eu personal eram unul dintre "copii"care a crescut pe muzica ei.
Nuj ce parere aveti voi,da mie unu chiar imi pare rau..

R>I<P!
Sus In jos
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyJoi Iul 15, 2010 11:14 am

dedicatie ptr nvidia si iTR melodii preferate si nu numai - Pagina 5 639805
Sus In jos
Mascatul
Newbie
Mascatul

Numarul mesajelor : 46
Data de inscriere : 13/07/2010
Varsta : 30
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyJoi Iul 15, 2010 2:30 pm

Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyJoi Iul 15, 2010 11:59 pm

Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyLun Iul 19, 2010 11:51 pm

Last Edit

Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iul 21, 2010 3:28 pm

Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iul 21, 2010 4:07 pm

melodii preferate si nu numai - Pagina 5 522368
Sus In jos
Camorra
Junior Member
Camorra

Numarul mesajelor : 303
Data de inscriere : 20/01/2010
Localizare : Torino

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iul 21, 2010 7:27 pm

@versusu
aci ne potrivim,muzica veche ramane mereu buna pentru cunoscatori :) muzica din zilele noastre nu se poate numii muzica,cu toate ca nu am nimic de reprosat..numai ca pt. cine asculta un pic de muzica buna sau practica vr-un instrument,
minimalul,tecktonic,etc nu este sunt decat o bataie de joc(nu zic ca e urata,dar nici maximul de la viata nu este)

Eu exersez cu percutia si cu bateria,asa ca reggaeul a fost mereu pentru mine o sursa de inspiratie melodii preferate si nu numai - Pagina 5 656595
propun mai jos 2 melodii

ub40:

bob marley:
Sus In jos
Triple_sev
Newbie
Triple_sev

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 35
Localizare : Rm. Valcea

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iul 21, 2010 7:43 pm

camorra tu esti la vreun liceu de arta? sau ai doar prea multe hobby-uri melodii preferate si nu numai - Pagina 5 522368
am batut si eu cam 3 ani intr-o toba amarata, dar instrumentul principal a fost xilofonul....
in fine...a trecut ceva vreme

on: https://www.youtube.com/watch?v=RURL4ga_8AE&feature=related
Sus In jos
Camorra
Junior Member
Camorra

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iul 21, 2010 7:50 pm

ce am invatat pana acum nu am cum sa uit..si am decis sa mai invat.
Anul asta am de ales ori lupte greco-romane ori ma duc la sala
si as vrea sa invat germana fluent..si in vacanta de vara vreau sa ma dau pe flaut dulce sa invat mai bine,apoi sa ma apuc de saxofon..
numai ca nixam lovele ..costa 400 € saxofonul care il vreau eu.oricum pana sa ma apuc de saxofon tre sa invat flautul dulce si bateria

asa ca daca tot am orga aia amarata vreau sa imi dau drumul un pic si la degete melodii preferate si nu numai - Pagina 5 656595 ,daca nu o vand si schimb pe o chitara bas
acum intelegeti de ce nu am atat de mult timp pt. cs
Sus In jos
Triple_sev
Newbie
Triple_sev

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 35
Localizare : Rm. Valcea

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iul 21, 2010 8:25 pm

opinie personala: chitara bas e cel mai bun instrument muzical inventat vreodata.
cred ca ca ar fi grozav daca ai reusi sa canti la asa ceva( cu degetele, dar e bine si cu pana), cu atat mai mult daca inveti singur
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iul 21, 2010 8:37 pm

din muzica care e in zilele noastre ascult doar club
in rest ascult muzica veche melodii preferate si nu numai - Pagina 5 325851
Sus In jos
Mascatul
Newbie
Mascatul

Numarul mesajelor : 46
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iul 21, 2010 8:42 pm

Uite o melodie mai veche si buna melodii preferate si nu numai - Pagina 5 44142 :

Sus In jos
Camorra
Junior Member
Camorra

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyMier Iul 21, 2010 9:28 pm

Triple_sev a scris:
opinie personala: chitara bas e cel mai bun instrument muzical inventat vreodata.
cred ca ca ar fi grozav daca ai reusi sa canti la asa ceva( cu degetele, dar e bine si cu pana), cu atat mai mult daca inveti singur
tata a fost lautar cand era el tanar,mediocru nu era cine stie ce sfant,apoi cand a luat-o pe mama a avut de ales intre ea si muzica..
mama e afoana rau,din cauza ei a aruncat 2 seturi de tobe profesionale o armonie si un bas
oricum..tata a zis ca e tarziu sa ma apuc de bass la anii mei
..in familia lui taicameo mai toti cantau la ceva,cu conservatoare(sau si fara dar exceptional) numai eu am ramas de rasul lumii!
intr-un fel sau altul sunt inrudit cu multe nume mari pe plan local si national... pacat ca s-a pierdut acea ramura melodii preferate si nu numai - Pagina 5 819622

taicamiu cantase cu ei 2 pana sa devina foarte cunoscuti,mitica chirita si leo bossanova..stia si el cateva zeci de ritmuri pe bass

bunicamea e verisoara de gradu 2 cu stefan banica jr..miele bibescu e de pe acolo din neamu lu tata,nu stiu sigur ce..ruda indepartata mi-e si aura urziceanu(ceva de gen de 3 ori verisoara lu verisoara...) dar asta prea putin conteaza..am fost eu fraier ca nu m-am tinut de capu lu tata..deh acu tre sa fac totul singur
daca as fi vrut as fi putut sa invat orice instrument...
Sus In jos
Chucky
Junior Member
Chucky

Numarul mesajelor : 218
Data de inscriere : 25/04/2010
Varsta : 27
Localizare : Campina

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyJoi Iul 22, 2010 7:05 am

Camorra a scris:
Triple_sev a scris:
tata a fost lautar cand era el tanar,mediocru nu era cine stie ce sfant,apoi cand a luat-o pe mama a avut de ales intre ea si muzica..
mama e afoana rau,din cauza ei a aruncat 2 seturi de tobe profesionale o armonie si un bas
oricum..tata a zis ca e tarziu sa ma apuc de bass la anii mei
..in familia lui taicameo mai toti cantau la ceva,cu conservatoare(sau si fara dar exceptional) numai eu am ramas de rasul lumii!
intr-un fel sau altul sunt inrudit cu multe nume mari pe plan local si national... pacat ca s-a pierdut acea ramura melodii preferate si nu numai - Pagina 5 819622

taicamiu cantase cu ei 2 pana sa devina foarte cunoscuti,mitica chirita si leo bossanova..stia si el cateva zeci de ritmuri pe bass

bunicamea e verisoara de gradu 2 cu stefan banica jr..miele bibescu e de pe acolo din neamu lu tata,nu stiu sigur ce..ruda indepartata mi-e si aura urziceanu(ceva de gen de 3 ori verisoara lu verisoara...) dar asta prea putin conteaza..am fost eu fraier ca nu m-am tinut de capu lu tata..deh acu tre sa fac totul singur
daca as fi vrut as fi putut sa invat orice instrument...

adica sunt ruda cu stefan banica jr.?? melodii preferate si nu numai - Pagina 5 528521melodii preferate si nu numai - Pagina 5 528521melodii preferate si nu numai - Pagina 5 528521melodii preferate si nu numai - Pagina 5 528521melodii preferate si nu numai - Pagina 5 528521
Sus In jos
Camorra
Junior Member
Camorra

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptyVin Iul 23, 2010 9:02 pm

chucky esti afon ,sa moara jean !!!

te pupa jean melodii preferate si nu numai - Pagina 5 584723
Sus In jos
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 EmptySam Iul 24, 2010 7:15 am

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: melodii preferate si nu numai   melodii preferate si nu numai - Pagina 5 Empty

Sus In jos

melodii preferate si nu numai
Sus 
Pagina 5 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Pentru skull si nu numai!
» Numai ce m-am logat si srry pt atatea cereri dar ...
» Unban Daca doRiti :> ca numai am nimic sunt Clean
» Cum sa numai apara "You server it's out of date",ambele metode

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente