| Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice Dum Mai 30, 2010 8:52 pm | |
| Întrebare!
Bă,voi știți de ce Mr.iTR PraFF rânde așa?=]]]]] | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice Dum Mai 30, 2010 9:27 pm | |
| Pt ca are capul patrat...de aia rade geometric...chiar si perpendicular uneori | |
|
| |
Razvanelinho Junior Member
Numarul mesajelor : 392 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice Lun Mai 31, 2010 7:33 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice Joi Iun 03, 2010 4:31 pm | |
| Ma din cate stiu eu a loat obiceiu asta de la domnu razvan |
|
| |
Numarul mesajelor : 392 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice Joi Iun 03, 2010 6:28 pm | |
| Eu nu rad asa"=]]" . eu fac asa ^^ | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice Mier Iun 09, 2010 11:47 am | |
| Din gama "esti cam prost hasles" tind sa te anunt ca toti care au postat la topicul asta cu exceptia lui JusT*Us i-am surprins razand asa: "=]]" @razvan, nu numai ca iti arati coarnele (^^) dar mai te hilizesti si asa (=]]) Si hasles... eu nu "rand" asa "=]]" eu rad cu gura, si simbolic cu "=]],=)),:))" comprendi? stiu... eram banat atunci cand ti-a dat in bibilica sa faci postul asta, dar consulta si tu DEX-ul chiar daca sunt chiar daca nu, pe forum HF! (HarFelor) | |
|
| |
| Subiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice Mier Iun 09, 2010 12:38 pm | |
| "Comprendi " . Da Hasles? | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice Mier Iun 09, 2010 12:44 pm | |
| | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice Mier Iun 09, 2010 2:33 pm | |
| Ahahaaaaa,te-ai suparat ma??? Ca sa te linistesti,uite-te putin pe youtube si cauta filmuletu "Am cu ce ba".De fiecare data cand sunt nervos,filmuletu ma calmeaza Have fun | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice | |
| |
|
| |
| Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice | |
|