Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice Empty
MesajSubiect: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice   Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice EmptyDum Mai 30, 2010 8:52 pm

Întrebare!

Bă,voi știți de ce Mr.iTR PraFF rânde așa?=]]]]]
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice Empty
MesajSubiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice   Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice EmptyDum Mai 30, 2010 9:27 pm

Pt ca are capul patrat...de aia rade geometric...chiar si perpendicular uneori
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 31
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice   Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice EmptyLun Mai 31, 2010 7:33 am

Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice 639805
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice   Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice EmptyJoi Iun 03, 2010 4:31 pm

Ma din cate stiu eu a loat obiceiu asta de la domnu razvan Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice 639805
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

MesajSubiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice   Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice EmptyJoi Iun 03, 2010 6:28 pm

Eu nu rad asa"=]]" . Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice 902108 eu fac asa ^^
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

MesajSubiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice   Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice EmptyMier Iun 09, 2010 11:47 am

Din gama "esti cam prost hasles" tind sa te anunt ca toti care au postat la topicul asta cu exceptia lui JusT*Us i-am surprins razand asa: "=]]"

@razvan, nu numai ca iti arati coarnele (^^) dar mai te hilizesti si asa (=]])

Si hasles... eu nu "rand" asa "=]]" eu rad cu gura, si simbolic cu "=]],=)),:))" comprendi? stiu... eram banat atunci cand ti-a dat in bibilica sa faci postul asta, dar consulta si tu DEX-ul chiar daca sunt chiar daca nu, pe forum

HF! (HarFelor) Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice 584723
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

MesajSubiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice   Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice EmptyMier Iun 09, 2010 12:38 pm

"Comprendi " . Da Hasles?Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice 493466
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

MesajSubiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice   Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice EmptyMier Iun 09, 2010 12:44 pm

Corinţã? ai comentat?
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice   Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice EmptyMier Iun 09, 2010 2:33 pm

Ahahaaaaa,te-ai suparat ma??? Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice 819622
Ca sa te linistesti,uite-te putin pe youtube si cauta filmuletu "Am cu ce ba".De fiecare data cand sunt nervos,filmuletu ma calmeaza Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice 719521

Have fun Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice 78263
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice   Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice Empty

Sus In jos

Tot din gama Am cu ce,kiddo cu hasles vă încântă încă odată cu glumele lor malefice
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Hasles si kiddo
» haSLes si taica-sau & Forumularul lui haSLes
» Reclamatie HaSlEs
» Kiddo :)
» Mascota..cel mai GG

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente