| Cerere SLOT [MiStO] | |
|
+13E:>cHo iTR__ vecinuz0r cris andrei zEu|S.W.A.T rIcO glamo daNet Hasles ^^SoRyN3L^^ Razvanelinho [MiStO] 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
[MiStO] Newbie
Numarul mesajelor : 19 Data de inscriere : 09/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Sub caile ferate
| Subiect: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 12:33 pm | |
| Nick pe server:[MiStO] Varsta:16 SteamID:....... ID Yahoo messenger:awp.misto@yahoo.com Experienta amxmodx?:este De cat Timp jucati pe server: 162 de ore Sunteti dispus sa tineti redirecte?(cate):da acte decideti voi:P Motivul pentru care doresti admin:vreau slot sa nu mai intre alti cu nicku meu sa injure si sa dati vina pe mine!!! MULTUMESC ANTICIPAT!!!! | |
|
| |
Razvanelinho Junior Member
Numarul mesajelor : 392 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 12:49 pm | |
| Ce tupeu !
In loc sa te multumesti ca ai ramas pe server , ce faci? cerere de slot . un mare CONTRA | |
|
| |
^^SoRyN3L^^ Junior Member
Numarul mesajelor : 376 Data de inscriere : 28/07/2009 Varsta : 31 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 12:53 pm | |
| | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 12:57 pm | |
| Hmmmm,PRO
E bine sa stim ca e el sa nu mai aveam probleme. | |
|
| |
[MiStO] Newbie
Numarul mesajelor : 19 Data de inscriere : 09/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Sub caile ferate
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 1:03 pm | |
| Ma razvan dute tata si certate pe mes sau unde o vrea ************* nu la cererea mea . Si hasles cred ca asa se rezolva foarte simplu si la prima injuratura si remove slort si ban permanet nu credeti. Cris ms oricum chiar daca nu se ia in considerare!!! Si sorine asa ai zis si cu skull si uitel bn mersi asa ca nu mai da din gura degeaba ca faci curent!!! | |
|
| |
daNet Member
Numarul mesajelor : 438 Data de inscriere : 14/03/2010 Varsta : 30 Localizare : Bm
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 1:20 pm | |
| | |
|
| |
glamo Member
Numarul mesajelor : 447 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 1:34 pm | |
| | |
|
| |
rIcO Junior Member
Numarul mesajelor : 301 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 2:23 pm | |
| Hai sa zicem PRO sa il vedem ce poate, dar tu ai zis ca la prina injuratura remove..sper ca asa va fi :P | |
|
| |
zEu|S.W.A.T Junior Member
Numarul mesajelor : 379 Data de inscriere : 12/02/2010 Varsta : 32 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 2:25 pm | |
| Pro pt slot, daca era vorba de admin nu dadeam pro dupa cearta aia! | |
|
| |
andrei Newbie
Numarul mesajelor : 107 Data de inscriere : 21/02/2010 Varsta : 29 Localizare : piatra-neamt
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 3:09 pm | |
| Contra Da tupeu pe tine Misto | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 3:16 pm | |
| sunt cati-va admini care HABAR NU AU cine e mist0 si dau contra pai stiu cine e sau cu ce nume mai joaca,sau ce a facut pe server???? dar ca sa se bage si ei in seama dau acolo ce o vrea domnu..................macar aici sa faca ceva ca pe server..... oricum tot parerea lu wersusu conteaza scz de offf...da sa mai scriu si yo ceva ....ca sa se oftice niste persoane | |
|
| |
glamo Member
Numarul mesajelor : 447 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 3:18 pm | |
| | |
|
| |
vecinuz0r Junior Member
Numarul mesajelor : 263 Data de inscriere : 04/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Piatra Neamţ
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 3:23 pm | |
| | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 3:26 pm | |
| uite altu care s-a trezit si el pe forum sa posteze baaaaa pt ce ban?stii pt ce sa de ban pe forum?doamneeeeeee toti adminii lu peste vecine am admin pe pro si sunt fost admin pe add mi-am dat cu parerea,am injurat cumva de mama lu vreunu sau? C U L C A T E la loc !!! | |
|
| |
[MiStO] Newbie
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 3:29 pm | |
| Ba admini astea de kkt care nici nu ma cunosc si cand jucam eu pe SRV asta si aveam admin nici nu stiau ce e ala cs!! Si vecine a fost frumos cand ti-am dat pro la cerere ssi mai sunt si alti care miau zis sa le dau pro si asta am facut !! Dar omu uita de unde a plecat.Mai putin cris se vede ca nu si-a luat aiere ca alti admini . Si macar el are dreptate nici nu ma cunoasteti si dati contra aiurea.! Si cris ce sa mai vb de ****** ala de vers ca el ii da mana libera lu sorin sa faca ce vrea cu tine cu mine cu skull... Si sorin ce face imi zice la scara ce sa faci ma daca stiu sa il prostesc pe retardu ala de vers fac ce vreau cu voi! Poftim cultura din partea retardului aluea!!Pisamasi pe *************** lui!!! Cris te rog eu chiar nu iti mai raci gura degeaba. Imi pare rau doar de urmatori uni mai sunt pe SRV alti nu. nubunieeee,Mow3ed,E>cHo,Just*Usetc de restu nu am dc si nu uitati uni admini ca si datorita mie aveti admin!!! | |
|
| |
vecinuz0r Junior Member
Numarul mesajelor : 263 Data de inscriere : 04/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Piatra Neamţ
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 3:30 pm | |
| | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 3:35 pm | |
| @mistoo auzi vecine sa-i dai PRO-ul inapoi Defapt misto-ule, sunt baieti foarte destepti ca te-au citit de la posturile care le-ai facut si cand au vazut un asemenea aurolac, ti-au dat imediat CONTRA (puti de la distanta...) - Citat :
- Si sorin ce face imi zice la scara ce sa faci ma daca stiu sa il prostesc pe retardu ala de vers fac ce vreau cu voi!
Poftim cultura din partea retardului aluea!!Pisamasi pe *************** lui!!! Asta cand ai inventato? in timp ce stateai pe W.C si eliminai prostia? de mine nu-ti pare rau ma? mortii ma-ti de ratat te-am crescut la o tzata si tu... | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 3:36 pm | |
| - [MiStO] a scris:
- Ba admini astea de kkt care nici nu ma cunosc si cand jucam eu pe SRV asta si aveam admin nici nu stiau ce e ala cs!!
Si vecine a fost frumos cand ti-am dat pro la cerere ssi mai sunt si alti care miau zis sa le dau pro si asta am facut !! Dar omu uita de unde a plecat.Mai putin cris se vede ca nu si-a luat aiere ca alti admini . Si macar el are dreptate nici nu ma cunoasteti si dati contra aiurea.! Si cris ce sa mai vb de ****** ala de vers ca el ii da mana libera lu sorin sa faca ce vrea cu tine cu mine cu skull... Si sorin ce face imi zice la scara ce sa faci ma daca stiu sa il prostesc pe retardu ala de vers fac ce vreau cu voi! Poftim cultura din partea retardului aluea!!Pisamasi pe *************** lui!!! Cris te rog eu chiar nu iti mai raci gura degeaba. Imi pare rau doar de urmatori uni mai sunt pe SRV alti nu. nubunieeee,Mow3ed,E>cHo,Just*Usetc de restu nu am dc si nu uitati uni admini ca si datorita mie aveti admin!!! nu ca de acu nu mai fac un post i-am explicat lu wersusu ca am admin pe pro,si cu hasles si razvan pe server nu o sa ma inteleg...asta e clar kiddo nu e asa rau..se mai oftica si el un pic da asta e daca se ajunge la ban pe forum ca postez la sectiunea cs... e clar si mist0 vb si tu mai frumos ca oricum wersusu decide..el e cocosu...nu sorynell sau etc o zi buna tuturor !!!! | |
|
| |
vecinuz0r Junior Member
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 3:52 pm | |
| - cris a scris:
nu ca de acu nu mai fac un post Rog toţi vizitatorii acestui topic să-şi aibă berea pregătită în această seară,pentru ca la meci, sau la oricare alt eveniment, să "udăm" această extraordinar de mult aşteptată afirmaţie ! | |
|
| |
[MiStO] Newbie
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 3:58 pm | |
| iTR ti-am zis ca nu ma intereseaza parerea ta asa ca dute in morti si raniti mati de inaptu puli mele datiasi la muie de retard inputit dute tata unde vezi cu ochii si lasama in rasa mati pe mine nu ma cunosti nu te cunosc asa ca pisamasi pe tot neamu tau !!!!! | |
|
| |
E:>cHo Newbie
Numarul mesajelor : 164 Data de inscriere : 30/01/2010 Varsta : 34 Localizare : I@sI
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 5:07 pm | |
| voi chiar nu mai tineti cont de nici o regula?...de la cerere slot sa ajuns la ...prostie scandal si contraziceri la cereri slot la admins only la discutii libere si toate astea pt prea multa bunatate din partea own... se vor lua masuri drastice. | |
|
| |
Assassin Newbie
Numarul mesajelor : 112 Data de inscriere : 12/06/2010 Varsta : 36 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 5:48 pm | |
| madalin e un tip ok ...si cred ca orice om merita a 2 -a shansa...nu pot comenta mai multe pt ca nu stiu cu ce a greshit....toate cele bune... | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 5:51 pm | |
| Daca: Madalin= skull/woody/king ,a avut mai mult de 2 sanse Madalin= misto ,a avut mai mult de 2 sanse Care din ei? | |
|
| |
Assassin Newbie
Numarul mesajelor : 112 Data de inscriere : 12/06/2010 Varsta : 36 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 5:53 pm | |
| - kiddo a scris:
- Daca:
Madalin= skull/woody/king ,a avut mai mult de 2 sanse Madalin= misto ,a avut mai mult de 2 sanse Care din ei? scuze pt confuzie...de misto vb....schimbai cateva vb cu el...vad ca in final e ok baiatul | |
|
| |
[MiStO] Newbie
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] Sam Iun 12, 2010 6:34 pm | |
| Ms asasin vad ca ai primit pm meu si bafta si tie cu cererea de admin:P | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere SLOT [MiStO] | |
| |
|
| |
| Cerere SLOT [MiStO] | |
|