| Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati Mier Iun 16, 2010 8:06 am | |
| 1)Este un player cu numele gen: "DaU FiN PrEa DiViN" cam asa ceva... (il stie si kiddo) ma jigneste/injura/enerveaza pe server etc, are ceva cu mine nu stiu de ce a fost aseara pe server, si daca mi se mai adreseaza pe server ii dau timeout sa-i fie clar, care il cunoaste sa-l anunte 2)sBn - deasemenea ma scoate din sarite, daca il intrebi ceva zice "probleme?" da fututi morti mati ai ajuns tu sa-mi raspunzi mie in figuri si lui sBn sau sufeR(isi mai pune numele), daca il avertizezi ca la urmatoare injuratura gag/kick zice "fac reclamatie" du-te dracu si fai, daca mai vb urat cu mine il tin numai in gag si ban 30 minute, sa-i fie clar, deasemenea care il cunoastea sa-l anunte 3) Sunt niste draci de copchii pe server ca deodata ii auzi "fututi dumnezeu ma-ti, cristosu paraistasu etc" gen: Darck si nu mai stiu cum, ?tranca , si care mai sunt mai... adaugati si voi daca stiti, cu astia ce sa fac? daca le dau gag dau retry si tac un timp, apoi iar incep sa-si bage si sa-si scoata, sa le dau numai gag? ar fi nedrept pentru altii ca i-ar convenii oricui sa injure pe toti si sa dea retry, Si inca ceva, mai sunt dobitoci care ii apuca cateodata, fututi morti matii de admin x are cod y nu stiu ce face, la belitii astia ce sa le dau? doar nu gag k isi baga **** in mortii lu mama | |
|
| |
glamo Member
Numarul mesajelor : 447 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati Mier Iun 16, 2010 8:10 am | |
| De asta zic ca mai bine se da ban direct, fara avertismente, ca dupa aia vad ca nu luam masuri si incep sa-si permita.Ban, fuckoff, timeout, etc. | |
|
| |
rIcO Junior Member
Numarul mesajelor : 301 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania
| Subiect: Re: Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati Mier Iun 16, 2010 8:10 am | |
| Sunt perfect de acord cu Itr aici... Sunt si asemenea specimene iar sBn are multe impresii fata de admini si nu stiu de ce ... O sa vedem pe viitor ce sa intampla si o sa luam masurile necerare. Pana atunci .. HF! | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati Mier Iun 16, 2010 8:11 am | |
| Ar fi ceva... dar intai sa fim asigurati de peste 16 playeri zilnic pe server, atunci poti sa incepi sa-i cureti + ca daca imi aduc eu colegele se umple imediat ca alea cheama tot orasu... dar flodeaza | |
|
| |
rIcO Junior Member
Numarul mesajelor : 301 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania
| Subiect: Re: Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati Mier Iun 16, 2010 8:45 am | |
| Adule frate ..pana acum mi'am facut 2 prietene din colegele tale =)) Mah eu spun ca suntem pe drumul cel bun ... azi la ora 11 era sv full nu aveam unde sa intru 22/24...si inca mai este Sa speram ca o tinem tot asa:D | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati Mier Iun 16, 2010 9:42 am | |
| Totusi hai sa nu ne batem joc de ei...Sa dam ban fara motiv.La o adica,daca face reclamatie tot voi picati vinovati. Ma,stiti regula...nuj de ce faceti tragedii...A injurat,a luat gag,continuua,ban! | |
|
| |
rIcO Junior Member
| Subiect: Re: Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati Mier Iun 16, 2010 9:51 am | |
| Pai si eu ce zic? de ex ?tranca nu trebuia sa mai fie pe sv de mult. daca ia gag pe ?tranca isi da retry si intra cu POPa sau invers. La urmatoarea abatere nici ca mai scapa... | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati Mier Iun 16, 2010 9:53 am | |
| Asta e regula da, dar daca injura i-a gag, da retry tace, apoi iar ma injura iar sa-i dau gag? ?tranca ala sau POPA mai are nick, azi a injurat iar de vreo 5 ori cat am fost eu pe server Cel mai bine, bagati plug-in'ul de la kiddo cu destroy/fuckoff ca astia asa merita | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati Mier Iun 16, 2010 9:54 am | |
| eu tot nu inteleg de ce sunt "unii" care au mereu probleme cu aceste "specimene" ... si altii care n-aua vut niciodata probleme. sBn, are mult tupeu, intr-adevar, dar e mereu civilizat cand sunt pe server, si daca o ia pe laturi il linistesc destul de usor.
De ce nu incercati/reusiti si voi? | |
|
| |
rIcO Junior Member
| Subiect: Re: Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati Mier Iun 16, 2010 10:19 am | |
| Da zaup ca pe tine te stiu da frica ca vorba aia esti owner... dar vine un admin mai nou e ex ..zice a asta e fraier ce poate sa imi faca? imi da ban ii fac reclamatie si tot el pica de prost. Nu zic, eu nu am avut probleme ca i'am linistit rpd dar cu altii isi permit.. | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati Mier Iun 16, 2010 11:16 am | |
| Bine...o solutie destul de simpla : Injura->Gag.Da retry gag iar.In caz ca se linisteste...totul ok si peste o harta sua 2 injura iar->ban direct 30-200min.In caz ca nu se linisteste dupa gag si tot da retry sau injura pe admin chat tot la fel | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati Mier Iun 16, 2010 11:25 am | |
| multam asa mai zik si eu | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati Mier Iun 16, 2010 11:36 am | |
| era doar o propunere...ramane sa fie si ownerul de acord | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati | |
| |
|
| |
| Dau fin si pe masa... + sBn & alti ratati | |
|