| reclatie glamo | |
|
+6Stavros Jr. danutz iTR__ glamo rIcO cris 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 1:30 pm | |
| nick:unul admin reclamat:glamo motiv:nici yo nu stiu....da gag apoi 3 kickuri..............lol pt admini praf dovezi: de o jumatate de ora se striga ca e unu cu wall si el nimic(poate confirma si rby) nu au treaba cu adminatu sactiune:REMOVE | |
|
| |
rIcO Junior Member
Numarul mesajelor : 301 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 1:34 pm | |
| Eram pe sv ... m'am uitat pe Deejay ca ala era coadatu si si'a luat ban ca nu a dat pozele, a iesit.. Nu am fost atent pt ce ti'a dat gag glamo ... | |
|
| |
glamo Member
Numarul mesajelor : 447 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 1:35 pm | |
| | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 1:38 pm | |
| PAI DEEJAY JUCA DE 1 H FRATE CU 3 ADMINI ON il intreaba rby pe glamo daca vede wall si el ii zice ca lasa asa????????????????? sta spect si ii strig si eu si rby ca sunt codati si el si nerv..........pauza,liniste,...nerv poate nu era on, da el? a trebuit sa intre itr sa se mai rezolve ceva puneti frate 10 admini buni si gata.....nu toti copiii care habar nu au sa tina mousul in mana BA GLAMO NU IMI ZICI TU MIE CA SUNT LIBER PE ALT SERVER,CLAR......TU NU FACI NICI 100 ORE PE SERVERU ASTA..... ASA GURA MICA SI VEZI-TI DE OILE TALE
Ultima editare efectuata de catre cris in Joi Iun 17, 2010 1:40 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
glamo Member
Numarul mesajelor : 447 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 1:40 pm | |
| Sa nu zic ceva care sa te jigneasca...EU nu m-am uitat pe Deejay, intelegi? A zis ca se uita nerv, si gata, nu avea rost sa ne uitam amandoi, Doamne fereste! | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 1:42 pm | |
| ce e ma alea subliniate de tine? ba tu te uiti ca esti praf ca admin? alea sunt motive de kick-uri ma? in continuare cer REMOVE......sufera de admin habar nu are de el | |
|
| |
rIcO Junior Member
Numarul mesajelor : 301 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 1:43 pm | |
| CE a facut itr cand a intrat ma ? ca tot eu l'am banat pe deejay cu pozele facute de mine! Eram 2 admini glamo se certa cu tn eu cu ghostt si mai ma uitam si pe deejay. Cand am hotarat sa ii fac poze s'a schimbat mapa si am zis ca fac pe urmatoarea. i'am facut, nu le'a prezentat BAN. | |
|
| |
glamo Member
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 1:54 pm | |
| Am habar de adminat mai mult decat ai habar tu de cs in cei 30 de ani ai tai, sau cat ai.Astept decizia ownerilor, nu se poate cu tine, sal. | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| ia fi atent cat a jucat deejay codat pina sa ii dai ban 2396 DeeJay 132 2.2 1 2,2 ore a tropait pe server degeaba ma ca stiu ca nu se vor lua masuri...poate wersusu
Ultima editare efectuata de catre cris in Joi Iun 17, 2010 1:55 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Ce sa fac? adica ce puteam sa fac? ma uitam la voi cum va vanati si cum va faceati de ras | |
|
| |
rIcO Junior Member
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 1:55 pm | |
| Nu cred ca s'a facut nimeni de ras.. | |
|
| |
danutz Junior Member
Numarul mesajelor : 213 Data de inscriere : 24/01/2010 Varsta : 29 Localizare : pe strada
| Subiect: Re:reclamatie glamo Joi Iun 17, 2010 2:02 pm | |
| Glamo hai ca de dat gag i-ai dat dar pe ce motiv i-ai dat kick ,tie ti-ar conveni sa faca cu tn un admin asa Sunt sigur ca nu ti-ar conveni omule | |
|
| |
Stavros Jr. Senior Member
Numarul mesajelor : 620 Data de inscriere : 25/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Acasa _!_
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 2:04 pm | |
| mda...eram si io pe sv...am vz ce is sa intamplat lu "unul" Din cate vad admini astea mai noi...is "varza" ...... | |
|
| |
glamo Member
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 2:07 pm | |
| Stavros, m-am uitat la reclamatiile tale anterioare, ar trebuii sa taci.Eu am actionat cum am crezut, Zaup/Vers decid daca e corect sau nu. | |
|
| |
Stavros Jr. Senior Member
Numarul mesajelor : 620 Data de inscriere : 25/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Acasa _!_
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 2:09 pm | |
| bai OMULE...io nu am zis numai de tine....de toti admini astea mai noi ... EDIT: VB FRUMOS!! Ca nu esti la tine pe camp aici, clar? | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 2:10 pm | |
| IO CRED CA AR TREBUI REMOVE LU GLAMO ,HASISH, NERV,.........................NU AU TREABA CU ADMINATU DA NU DECID YO..............cu toate ca mi pun in cap...dar asta e adevaru | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 2:18 pm | |
| Deci: @glamo - greseala ta a fost ca i-ai dat kick pe motiv de "oftica" mai mult, gag-->retry-->i ar gag , in timp ce tu ai dat kick pana i-a dat nerv ban @nerv - daca nu stiai despre ce e vorba, nu trebuia sa dai ban, de multe ori intru pe server si imi zice un admin cu grad mai mic "dai ban lu x dai ban lu y" pana nu vad sau nu ma anunta ca are dovada gen demo/ss nu aplic comanda @cris - pentru un amarat de gag sa faci reclamatie... nu e frum, de ce consideri ca nu merita admin astia noi??(nerv,glamo,hasis) asa invata, mie mi se par mai buni decat andrey care e destul de vechi sau chiar geutzu ,levi, woken astias paraleli Zic sa nu va mai prostiti degeaba | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 2:25 pm | |
| ai dreptate itr...omu din greseli invata dar nu imi spune mie un pusti de 14 ani sa ies de pe server...sa se uite si el cate ore am,apoi sa deschida gura...el nu le face pina la sfarsitul anului am mai zis din fata pc-ului toti se cred zei | |
|
| |
vecinuz0r Junior Member
Numarul mesajelor : 263 Data de inscriere : 04/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Piatra Neamţ
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 2:27 pm | |
| cris, mai dă-te-n spanac. Termină cu vânătoarea de admini . Vezi poate ai de frecat vesela cu prietenii tăi. | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 2:27 pm | |
| Warm stavros si cris!
Motiv aiurea,certuri aiurea. A procedat corect...Cris,iar lasi de dorit! | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 2:31 pm | |
| - cris a scris:
- ai dreptate itr...omu din greseli invata
dar nu imi spune mie un pusti de 14 ani sa ies de pe server...sa se uite si el cate ore am,apoi sa deschida gura...el nu le face pina la sfarsitul anului am mai zis din fata pc-ului toti se cred zei Se uita usor aici ca ai fost admin eu nu am primit gag dupa o zi de cand luasem remove de la skull...
Ultima editare efectuata de catre iTR__ in Joi Iun 17, 2010 2:34 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
glamo Member
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 2:32 pm | |
| Da nu ma intereseaza vechimea lui, orele sau cu cine e prieten.Regulile sunt aceleasi pt toti, a jignit => a luat gag. | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 2:39 pm | |
| vecine ia-te de mana cu retardatu de skull si arunca-te in fata trenului cred ca scapam de un rebut....care face umbra pamantului degeaba hasles din partea ta nici nu ma asteptam la altceva....ca tu tot un zeu esti | |
|
| |
rIcO Junior Member
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 2:41 pm | |
| Bai frate eu nu inteleg! Parca aveam niste reguli. FRATE AI JIGNIT ADMINUL? GAG FARA NICI O DICUTIE! si nu cred a a avut cineva vreo problema cu mine si cu modul in care adminez pana cand s'a trezit cris sa imi puna la indoiala capacitatea de a admina. te intreb si eu: TU DE CE NU AI FOST IN STARE SA ITI PASTREZI ADMINUL DACA ESTI ATAT DE CORECT SI DACA PROCEDEZI CUM TREBUIE MEREU ? FARA ADMINI NOI ? CUM VRETI SA DEZVOLTATI COMUNITATEA? VRETI SA PLEC? OK,DOAR CAND MI'O ZICE UN OWNER SAU MAJORITATEA COMUNITATII VA FI DE ACORD CU PELCAREA MEA NU CA ZICE CRIS. | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: reclatie glamo Joi Iun 17, 2010 2:45 pm | |
| @cris - reclamatie aiurea, din 2 motive: 1. rolul tau de player pe server e sa te joci. daca e un codat anunti conform procedurii si un admin se uita ... sau nu, decide daca are cod... sau nu. Din moment ce se uita un admin... tu iti vezi mai depate de jocul tau, nu decizi tu CARE admin trebuie sa se uite. 2. nu insulti adminii, nu ameninti adminii, nu le spui adminilor sa taca . Daca sunt pe server si mai vad chestii d-astea eu dau ban, nu kick. @stavros - +1 warn pentru impertinenta si offtopic. @vecinu: corecta remarca despre vanatoarea de admini, incorecta "continuarea" -> +1 warn. Per total, cu maxima sinceritate, daca nu va puteti comporta civilizat si integra in comunitate/pe server va rog cu stima si respect sa va gasiti alt loc de amuzament. Totodata, nu-mi fortati mana la ban pe forum. Sunt FOARTE aproape!!! - iTR__ a scris:
- Se uita usor aici ca ai fost admin
eu nu am primit gag dupa o zi de cand luasem remove de la skull... Nici tu nici cris n-ati primit remove degeaba. Mai bine ziceti sarumana ca e loc pentru voi pe server si va comportati civilizat. Nu tolerez comportamente bolnave pe motiv de "am avut admin". Si skull, si misto au avut admin. @vers: completeaza/corecteaza tu, ca tot are cris atata incredere in tine. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: reclatie glamo | |
| |
|
| |
| reclatie glamo | |
|