Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatie Assassin

In jos 
+6
LeVi'S
iTR__
vecinuz0r
rIcO
dLS^
Antoniu
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

Reclamatie Assassin - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Assassin   Reclamatie Assassin - Pagina 2 EmptyMar Iun 29, 2010 7:50 pm

Sja, si tu cand erai admin mai greseai... Si nu-mi aduc aminte sa fi facut cineva atata postul ca sa te reclame... Deci serios acuma, nu tin cu nimeni, dar sa fim rationali. Si asasin, nu da slay doar ca zic altii sa dai... Esti om si tu tre sa gandesti cand dai slay. Si pe langa asta, slay se da cand mai sunt 10 secunde si nu are timp sa puna bmb[in caz de nevoie si nu este o regula, deci sa nu va aud pe aici ca de unde am scos si regula asta].
Sus In jos
Antoniu
Newbie
Antoniu

Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 23/06/2010
Varsta : 30
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Reclamatie Assassin   Reclamatie Assassin - Pagina 2 EmptyMar Iun 29, 2010 8:28 pm

Am facut reclamatia ca sa nu mai repete greseala.
Sus In jos
HasisH
Newbie
HasisH

Numarul mesajelor : 28
Data de inscriere : 30/05/2010
Varsta : 31
Localizare : Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: Re: Reclamatie Assassin   Reclamatie Assassin - Pagina 2 EmptyMar Iun 29, 2010 9:02 pm

Antoniu a scris:
Am facut reclamatia ca sa nu mai repete greseala.
prietene ....nu am facut greseala cand ti-am dat ban.....sper ca ai inteles ce am avut de zis......si eu mi-am inteles greseala.....;)
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: Reclamatie Assassin   Reclamatie Assassin - Pagina 2 EmptyMar Iun 29, 2010 10:38 pm

Antoniu a scris:
pt. ca am injurat trebuia sa-mi dai gag ,
Daca tin bine minte tu dadeai ban cand ti-se scula tie Reclamatie Assassin - Pagina 2 656595 .
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Reclamatie Assassin   Reclamatie Assassin - Pagina 2 EmptyMier Iun 30, 2010 6:42 am

@Assassin ... sa nu zici ca nu vezi aici... e mai bine sa vb de pe contul lui hash Reclamatie Assassin - Pagina 2 424692

In rest ... sincer n-am avut rabdare cu toata discutia, sper ca v-ati lamurit intre voi.
@Assassin: NU mai dai ban asa usor. Si in nici un caz nu dai mai mult de 30 de minute pentru faze d-astea.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie Assassin   Reclamatie Assassin - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Reclamatie Assassin
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Banuri Assassin
» RECLAMATIE!!!
» reclamatie.
» Reclamatie - rbY.
» Reclamatie mrs

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente