Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Camorra
Junior Member
Camorra

Numarul mesajelor : 303
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 30
Localizare : Torino

cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !! Empty
MesajSubiect: cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !!   cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !! EmptyMier Iun 30, 2010 4:03 pm

Va rog sa aveti un pic de rabdare,cred ca o sa fie un avatar mai dificil cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !! 819622

Titlu: Cerere avatar
Text: Jos,langa papion sa se vada in umbra,centrat scris Camorra cu caractere ca in filmul Godfather

Poza: cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !! 5238

As vrea ca avatarul sa fie o animatie si sa iasa in relief(si moaca mea si scrisul cu Camorra).
la minutul 3:06 - 3:08 gasiti ceea ce vreau eu sa zic
https://www.youtube.com/watch?v=Pc-Ylg-NOv0&feature=channel

Dimensiuni: depinde ce dimensiuni o sa permita forumul cand va fi avatarul gata
aici este discutia: https://cs-addicted.all-up.com/propuneri-f7/propunere-pt-avatar-t3258.htm de preferat dimensiuni maxime

p.s daca,credeti ca e prea dificil puteti sa nu adaugati partea cu scrisul,.. important e sa fie animatie cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !! 522368 cu acel efect
va raman dator si eu cu un desen..daca va ajuta cu ceva sa stiti ca efectul respectiv apare si la meniul filmului twilight-new moon.
sper ca am fost precis si nu am gresit cu detaliile cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !! 554984
Sus In jos
Camorra
Junior Member
Camorra

MesajSubiect: Re: cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !!   cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !! EmptyJoi Iul 01, 2010 10:51 am

se poate cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !! 522368 ?
scz de dublu post
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !!   cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !! EmptyJoi Iul 01, 2010 10:56 am

nu mi-e clar cum/unde exact vrei scrisul... dar animatia nu am nici cea mai vaga idee cum se poate face

sorry
Sus In jos
Camorra
Junior Member
Camorra

MesajSubiect: Re: cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !!   cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !! EmptyJoi Iul 01, 2010 12:18 pm

eu am o idee cat de cat cum s-ar putea face,dar nu am instrumentele necesare,o sa revin in cel mai scurt timp cu o explicatie
sau daca nu o sa incerc eu sa fac imaginile care sa compuna avatarul,iar unul dintre voi sa faca animatia.
cred ca o sa fie o provocare si pt. mine si pt. voi,sa speram ca o sa iasa bine.
oricum va multumesc
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !!   cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !! Empty

Sus In jos

cerere avatar,nu stiu unde sa apelez :( help !!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere avatar
» cerere BernardUrsulTravestit Avatar
» cerere avatar
» cerere avatar
» Cerere avatar (:

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente