Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

CERE ADMIN KAVRIK 2

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

CERE ADMIN KAVRIK 2 Empty
MesajSubiect: CERE ADMIN KAVRIK 2   CERE ADMIN KAVRIK 2 EmptyMar Sept 01, 2009 9:06 am

Nick pe server:Kavrik
Varsta:18
SteamID:nam dar sunt dispus sami cumpar(peste 1 luna)
ID Yahoo messenger:gros_ionut@yahoo.com
Experienta amxmodx?:eee am cv 1 - 2 ani hai ca mere
De cat Timp jucati pe server:27 ore si un pik CERE ADMIN KAVRIK 2 656595
Sunteti dispus sa tineti redirecte?(cate):da atat timp cat pot(dar nu cand jok cs nus ce are dar sacadeaza)
Motivul pentru care doresti admin:pai sunt multe: 1 dintre ele ar fi sunt prea putini admini(asa mi se pare mie) 2 sunt multi codati 3 admini intra din an in pasti (UNI) 4 jukam cate o dat 2 pe d1 5 stiu un admin care dak il OMOARA CINEVA II DA KICK FARA AI FACE POZE CERE ADMIN KAVRIK 2 785465
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: CERE ADMIN KAVRIK 2   CERE ADMIN KAVRIK 2 EmptyMar Sept 01, 2009 9:10 am

ce repede ai crescut
prin ianuarie aveai 14 ani CERE ADMIN KAVRIK 2 134176
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CERE ADMIN KAVRIK 2   CERE ADMIN KAVRIK 2 EmptyMar Sept 01, 2009 9:12 am

1 la mana, tu esti ala care ai zis si sper sa nu primesc nimic ca spun pe forum : `` frecateas `` unei fete si ti-am gag . si dupa aia ma injurai cu say team si @ .. bun, te recomand ca admin, NU .
2 la mana .. prea putini admini ? =) vers, eu, tranced, parintele, kiddo, mtz, zeu, rider, bullet, lyrics si mai nou hasles si makay .
3 la mana nu ai steam .
4 la mana, ia da tu numele de admini care dau kick fara poze cand sunt omorati daca esti asa Zmeu .

in concluzieeee : CONTRA ~
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: CERE ADMIN KAVRIK 2   CERE ADMIN KAVRIK 2 EmptyMar Sept 01, 2009 9:15 am

Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CERE ADMIN KAVRIK 2   CERE ADMIN KAVRIK 2 EmptyMar Sept 01, 2009 9:30 am

nici jumatate nu zisesem . CERE ADMIN KAVRIK 2 656595
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CERE ADMIN KAVRIK 2   CERE ADMIN KAVRIK 2 EmptyMar Sept 01, 2009 9:41 am

intri pe sv si tragi de admini k sa dea pro :-w ce ii acolo piata :))

C O N T R A ... C O N T R A
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: CERE ADMIN KAVRIK 2   CERE ADMIN KAVRIK 2 EmptyMar Sept 01, 2009 10:00 am

contra CERE ADMIN KAVRIK 2 44142
de cand ai tu impresia ca suntem prea putini admini?eu nush cum sa'i spun lui versusu sa numai bage admini si tu zici ca suntem prea multi CERE ADMIN KAVRIK 2 639805 [just a joke vers :d: ]
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CERE ADMIN KAVRIK 2   CERE ADMIN KAVRIK 2 EmptyMar Sept 01, 2009 10:42 am

contra_
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CERE ADMIN KAVRIK 2   CERE ADMIN KAVRIK 2 EmptyMar Sept 01, 2009 12:37 pm

pro
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CERE ADMIN KAVRIK 2   CERE ADMIN KAVRIK 2 EmptyMar Sept 01, 2009 3:41 pm

contra doamne cica prea putini admin da kick cand te omoara ma tata ce ai tea lovit pasarica adu dovezi si nu mai vb in vant
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: CERE ADMIN KAVRIK 2   CERE ADMIN KAVRIK 2 EmptyMar Sept 01, 2009 5:27 pm

respins
CERE ADMIN KAVRIK 2 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CERE ADMIN KAVRIK 2   CERE ADMIN KAVRIK 2 Empty

Sus In jos

CERE ADMIN KAVRIK 2
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CERE ADMIN KAVRIk
» Cere admin
» [font=Courier New][b]Cerere slot[/b][/font]
» Cerere Admin
» Cere admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente