Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Propunere cat si ajutor

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Silviu
Newbie

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 03/07/2010
Varsta : 34
Localizare : Draq mai stie

Propunere cat si ajutor Empty
MesajSubiect: Propunere cat si ajutor   Propunere cat si ajutor EmptySam Iul 03, 2010 4:50 pm

......cu ce sa incep......pot sa fac din resurse free un site sa arate k unu platit......bine mai putin la domeniu dar cred k se poate rezolva si acolo.....as vrea sa va ajut cu un site (nu gata facut de la alte site daca la asta va ganditi...cu reclame enervante si nu mai stiu ce).....un site facut aproape de la 0 special pt aceasta comunitate.....muzica buna chat ...unde iti poti gasi linistea dupa o zi de munk stresanta la o vorba cu niste prieteni sa asculti o muzica si un cs de ce nu...pe scurt o cumunitate care a evoluat ca sa ii spunem asa.......poate va intrebati k o sa cer admin pe sv si nu mai stiu ce......nu...admin pe sv nu am nevoie......decat un rank mai mare pe site ........imi place ideea de "team" ...o comunitate ...o familie....care orce idee este consultata ce ceilalti membri........orcum......daca sunteti de acord cu cele spuse mai sus..........astept un mesaj privat din partea unu moderator sau de la cineva care se ocupa de acest forum site etc......pana atunci numai bine
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

Propunere cat si ajutor Empty
MesajSubiect: Re: Propunere cat si ajutor   Propunere cat si ajutor EmptySam Iul 03, 2010 5:02 pm

fara suparare dar refuz propunerea ta
am tot ce am nevoie Propunere cat si ajutor 656595
Sus In jos

Propunere cat si ajutor
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Un mic ajutor:P
» Ajutor
» va rog un mic ajutor
» ajutor ...
» ajutor pls :D

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente