......cu ce sa incep......pot sa fac din resurse free un site sa arate k unu platit......bine mai putin la domeniu dar cred k se poate rezolva si acolo.....as vrea sa va ajut cu un site (nu gata facut de la alte site daca la asta va ganditi...cu reclame enervante si nu mai stiu ce).....un site facut aproape de la 0 special pt aceasta comunitate.....muzica buna chat ...unde iti poti gasi linistea dupa o zi de munk stresanta la o vorba cu niste prieteni sa asculti o muzica si un cs de ce nu...pe scurt o cumunitate care a evoluat ca sa ii spunem asa.......poate va intrebati k o sa cer admin pe sv si nu mai stiu ce......nu...admin pe sv nu am nevoie......decat un rank mai mare pe site ........imi place ideea de "team" ...o comunitate ...o familie....care orce idee este consultata ce ceilalti membri........orcum......daca sunteti de acord cu cele spuse mai sus..........astept un mesaj privat din partea unu moderator sau de la cineva care se ocupa de acest forum site etc......pana atunci numai bine