| INTREBARE [cL] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: INTREBARE [cL] Joi Sept 03, 2009 6:36 pm | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARE [cL] Joi Sept 03, 2009 6:51 pm | |
| Ma frate, nu ca ma bag eu peste serveru` lor da` asa ai venit si pe al nostru, nu jucasei deloc si vroiai admin . Poate nu le-a placut tupeu` tau |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARE [cL] Joi Sept 03, 2009 6:56 pm | |
| frag, despre ce tupeu vb? tu nu ai ce face ? e o simpla cerere si se raspunde cu pro sau contra, nu am obligat pe nimeni sa imi dea admin. vezi ti de treaba ta. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARE [cL] Joi Sept 03, 2009 7:32 pm | |
| nu coae, sincer, e tupeu sa nu zic chiar nesimtire sa ceri admin asa aiurea fara nicio ora cand altu` cere dupa 70 . |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARE [cL] Vin Sept 04, 2009 7:19 am | |
| Fa reclamatia dupa model ! |
|
| |
cL Newbie
Numarul mesajelor : 190 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 45 Localizare : Buc
| Subiect: Re: INTREBARE [cL] Vin Sept 04, 2009 9:05 am | |
| Daca doar crezi este bine nu am dat eu ban: -unii admini sau uitat pe tine si au sustinut ca fol cod silent aim sau ogc | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARE [cL] Vin Sept 04, 2009 9:17 am | |
| si asa se procedeaza? se da ban fara demo, ss, blind? crezi ca mi am cumparat steam ca sa joc codat? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARE [cL] Vin Sept 04, 2009 9:18 am | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARE [cL] Vin Sept 04, 2009 9:19 am | |
| |
|
| |
cL Newbie
Numarul mesajelor : 190 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 45 Localizare : Buc
| Subiect: Re: INTREBARE [cL] Vin Sept 04, 2009 9:31 am | |
| - adminii care au dat ban o sa posteze de ce au luat aceasta masura, iar daca tu te consideri curat fa cerere de unban si spune acolo ip | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARE [cL] Vin Sept 04, 2009 9:35 am | |
| Nu stiu cine ti`a dat tie ban ca eu nu te`am vazut pe server... |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: INTREBARE [cL] Vin Sept 04, 2009 9:42 am | |
| a jucat ieri cand am jucat si eu rider daca le-ai zice la baieti ziua si ora cand ai luat ban nu ar mai fi un mister banul ca s-ar afla imediat cine ti l-a dat | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARE [cL] Vin Sept 04, 2009 9:50 am | |
| am ip dinamic, tot ce conteaza e motivul pentru care am luat ban, nu este frumos asa. rog owneri sa ia masuri, ca sa se evite incitendele de genul asta. nu mai stiu cu exactitate, pe la 9 30. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARE [cL] | |
| |
|
| |
| INTREBARE [cL] | |
|