Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

INTREBARE [cL]

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

INTREBARE [cL] Empty
MesajSubiect: INTREBARE [cL]   INTREBARE [cL] EmptyJoi Sept 03, 2009 6:36 pm

Imi explica si mie cineva de ce am primit ban? cred ca a fost cL cel care mi a dat, nu sunt sigur. INTREBARE [cL] 229293 INTREBARE [cL] 882945 INTREBARE [cL] 882945
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

INTREBARE [cL] Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARE [cL]   INTREBARE [cL] EmptyJoi Sept 03, 2009 6:51 pm

Ma frate, nu ca ma bag eu peste serveru` lor da` asa ai venit si pe al nostru, nu jucasei deloc si vroiai admin . Poate nu le-a placut tupeu` tau INTREBARE [cL] 44142
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

INTREBARE [cL] Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARE [cL]   INTREBARE [cL] EmptyJoi Sept 03, 2009 6:56 pm

frag, despre ce tupeu vb? tu nu ai ce face ? e o simpla cerere si se raspunde cu pro sau contra, nu am obligat pe nimeni sa imi dea admin. vezi ti de treaba ta.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

INTREBARE [cL] Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARE [cL]   INTREBARE [cL] EmptyJoi Sept 03, 2009 7:32 pm

nu coae, sincer, e tupeu sa nu zic chiar nesimtire sa ceri admin asa aiurea fara nicio ora cand altu` cere dupa 70 .
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

INTREBARE [cL] Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARE [cL]   INTREBARE [cL] EmptyVin Sept 04, 2009 7:19 am

Fa reclamatia dupa model !
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

INTREBARE [cL] Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARE [cL]   INTREBARE [cL] EmptyVin Sept 04, 2009 9:05 am

Daca doar crezi este bine nu am dat eu ban:
-unii admini sau uitat pe tine si au sustinut ca fol cod silent aim sau ogc
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

INTREBARE [cL] Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARE [cL]   INTREBARE [cL] EmptyVin Sept 04, 2009 9:17 am

si asa se procedeaza? se da ban fara demo, ss, blind?
crezi ca mi am cumparat steam ca sa joc codat?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

INTREBARE [cL] Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARE [cL]   INTREBARE [cL] EmptyVin Sept 04, 2009 9:18 am

Cu ce nick ai jucat ?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

INTREBARE [cL] Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARE [cL]   INTREBARE [cL] EmptyVin Sept 04, 2009 9:19 am

rider
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

INTREBARE [cL] Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARE [cL]   INTREBARE [cL] EmptyVin Sept 04, 2009 9:31 am

- adminii care au dat ban o sa posteze de ce au luat aceasta masura, iar daca tu te consideri curat fa cerere de unban si spune acolo ip
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

INTREBARE [cL] Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARE [cL]   INTREBARE [cL] EmptyVin Sept 04, 2009 9:35 am

Nu stiu cine ti`a dat tie ban ca eu nu te`am vazut pe server...
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

INTREBARE [cL] Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARE [cL]   INTREBARE [cL] EmptyVin Sept 04, 2009 9:42 am

a jucat ieri cand am jucat si eu
rider daca le-ai zice la baieti ziua si ora cand ai luat ban nu ar mai fi un mister banul ca s-ar afla imediat cine ti l-a dat
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

INTREBARE [cL] Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARE [cL]   INTREBARE [cL] EmptyVin Sept 04, 2009 9:50 am

am ip dinamic, tot ce conteaza e motivul pentru care am luat ban, nu este frumos asa.
rog owneri sa ia masuri, ca sa se evite incitendele de genul asta. nu mai stiu cu exactitate, pe la 9 30.
Sus In jos
Continut sponsorizat

INTREBARE [cL] Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARE [cL]   INTREBARE [cL] Empty

Sus In jos

INTREBARE [cL]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Intrebare :-/:
» Intrebare
» o INtrebare
» intrebare!
» Intrebare

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente