Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cerere Admin Efect nul

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Cerere Admin Efect nul Empty
MesajSubiect: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptySam Sept 05, 2009 6:13 pm

Nick pe server:Efect nul
Varsta:18
SteamID:nu
ID Yahoo messenger:atentat_irak2008
Experienta amxmodx?:1-2 ani
De cat Timp jucati pe server:171.47
Sunteti dispus sa tineti redirecte?(cate):Cate Pot Kt Mai Multe:P
Motivul pentru care doresti admin:Vreau sa Scap serveru de codati shi Sa Facem Ordine Impruna Cu Ceilalti Admini Va Multumesc Anticipat Cerere Admin Efect nul 326305 Cerere Admin Efect nul 244176
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptySam Sept 05, 2009 8:17 pm

pro~ baiatu' asta chiar are ore
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptySam Sept 05, 2009 10:32 pm

E prima oara cănd îl văd pe servăr azi....Dar îi dau un Pro că a fost băiat cuminte
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 1:49 am

CONTRA are orele de cand era hh pe ip ul asta.
aici dovada first seen februarie
http://www.gametracker.com/server/89.44.246.57:27015/player/Efect%20nul/

si dak va uitati la HISTORICAL DATA si dati pe mounth o sa vedeti ca nu a jucat deloc pe server decat azi.

tranced, hasles fiti mai atenti.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 7:00 am

e adevarat...si mai e un admin care are 100 de ore tot facute asa ca asta...poate se simte el si recunoaste...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 9:28 am

http://www.gametracker.com/server/89.44.246.57:27015/player/Hasles/

e hasles. dar daca versusu a vrut sa i dea admin.....
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 10:02 am

stiu ca hasles are orele facute pe hh
si u rider la fel...
dar nu are rost sa ma cac pe mine
care are ore pe gametracker primeste
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 10:35 am

versusu stii f bn ca am avut destule ore pe addicted pana sa fac cererea.
astia abia au inceput sa joace. tu esti boss ul aici si faci ce vrei.
aaa yrazor cand a facut cerere dc nu a primit ca are aproape 300 de ore?
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 10:47 am

aveam alte reguli atunci
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 11:43 am

vers daca are ore pe alt sv .. eu zic sa te gandesti mai bine ...
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 12:24 pm

Acum nu întleg de ce ne dăm loviţi....eu sunt singur că fiecare dintre noi au majoirtatea orelor făcute pe howhigh....
Eu când am primit admin aveam fix 100 de ore,acum am 126....deci reiese faptul că sunt un jucător activ pe acest servăr

Aşa că să ne vedem lungul nasului!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 12:46 pm

hasles sa taci ca pana sa iei admin nu ai jucat mai deloc si nu i normal sa iei admin cu 2 ore jucate pe server.
nici nu cunosteai playerii de pe server.
e normal sa ai jucate 30 de ore cu admin , dar dak nu primeai admin aveai 5 ore maxim.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 12:51 pm

contra
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 12:54 pm

De unde stii ma tu ca nu cunosteam pe nimeni???Mai bine vedeţi de treaba ta că nu ai nicio treaba cu lumea reală!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 12:59 pm

bah hasles u teai uitat la istoricul tau pe gametracker?
http://www.gametracker.com/server/89.44.246.57:27015/player/Hasles/
pe data de 26 ai intrat prima oara, iar pe 27 ai facut cererea, jet si nu te mai baga in seama cu mine

https://cs-addicted.all-up.com/cereri-admin-f4/cerere-admin-t305.htm
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 1:14 pm

Bă în primu rând lasă gura mai mică şi tupeu că nu rezolvi nimic...eşti cumva inividios?Nu au comentat alti playeri şi comentezi tu un nimeni!!Aşa că ciocu mic şi joc de glezne
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 2:10 pm

daca nu va convine cv nu incepeti sa va certati acu pe forum aveti mess bla bla rezolvativa treburile in alta parte
Sus In jos
mTz^jr.
Junior Member
mTz^jr.

Numarul mesajelor : 395
Data de inscriere : 13/07/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 6:49 pm

Lol frate zici k e chat aici ... Cerere Admin Efect nul 639805 Cerere Admin Efect nul 639805
Eu zic k sunt deja destule opinii pe aici k sa se ia o decizie......eu ma abtin k nush cum sa procedat inainte k srv sa schimbe numele sau care a fost treaba.
eu zic k versusu sa introduca un criteriu dupa care sa decidem dak dam PRO sau CONTRA.....pt k sincer la unii playerii nush ce sa fac
Dak baiatu asta continua sa joace sa faca orele necesare pt srv care e acum eu ii dau PRO......pana atunci CONTRA
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyDum Sept 06, 2009 9:03 pm

dak se ia orele dp HH fac si eu cerere k am jucat cu nick Chivas pe celalalt :P..... da nu e corect fata de ceilalti admini care sau chinuit ;) si au fost activi pe acest srv parerea mea, nu o luati in nume de rau ;))
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul EmptyLun Sept 07, 2009 6:06 am

respins
Cerere Admin Efect nul 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cerere Admin Efect nul   Cerere Admin Efect nul Empty

Sus In jos

Cerere Admin Efect nul
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» adminii serverului EFECT
» Cerere Admin Ad!*
» cerere admin
» Cerere admin
» Cerere Admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente