| forum | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
zEu|S.W.A.T Junior Member
Numarul mesajelor : 379 Data de inscriere : 12/02/2010 Varsta : 32 Localizare : Iasi
| Subiect: forum Mar Aug 03, 2010 4:50 pm | |
| Si un cimitir ar fi mai vesel...ce se intampla de 2 saptamani incoace? inainte citeam o data la 5 ore cate 5-6 mesaje....acum ati amutit toti ...si nu ca ar trebui sa comentati ceva, numai ca inainte deschideati un subiect despre orice rahat, oricat de mic, si va dadeati cu parerea! | |
|
| |
enough! Junior Member
Numarul mesajelor : 286 Data de inscriere : 11/02/2010 Varsta : 36 Localizare : Sibiu
| |
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: forum Mar Aug 03, 2010 5:20 pm | |
| bv ma glumetule....... asta e si pe forum cum e si pe server.....LINISTEEEEE sa vina vers acasa si sa o ia de la cap...cred yo..e parerea mea | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: forum Mar Aug 03, 2010 5:49 pm | |
| scz de dublu post swat nu mai e nimic de comentat...atata timp cat noi (playerii)suntem niste buti,petarde si cretini in schimb ne vb pe la spate pe admins_only(am aflat) | |
|
| |
dLS^ Junior Member
Numarul mesajelor : 343 Data de inscriere : 08/04/2010 Varsta : 31 Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)
| Subiect: Re: forum Mar Aug 03, 2010 6:03 pm | |
| Asta e Cris..ce sa facem..Noi jucam ca niste simplii playeri,iar ei joaca cu adminul lor.Nu e normal. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 379 Data de inscriere : 12/02/2010 Varsta : 32 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: forum Mar Aug 03, 2010 6:07 pm | |
| Sa vb despre mine cat or vrea, nu ma intereseaza... | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: forum Mar Aug 03, 2010 6:08 pm | |
| uite ca fapt divers la cereri ban lu wonder ii s-a raspuns la mine nu.de ce?ca asa vrea zauper sau are ceva cu mine...putea sa se uite la acele 2 demouri si sa spuna ala are cod e banat, ala nu..dar probabil e deranjul prea mare dar in fine.....multe nu mai sunt in regula pe server da asteptam sa se intoarca versusu | |
|
| |
dLS^ Junior Member
Numarul mesajelor : 343 Data de inscriere : 08/04/2010 Varsta : 31 Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)
| |
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: forum Mier Aug 04, 2010 3:09 pm | |
| Cris... in primul rand ma bucur nespus ca ai din nou un tel in viata (sa se intoarca versus) si mai cu seama ca acel tel nu ma mai implica pe mine. E o zi frumoasa.
In al doilea rand, vei constata cu reala stupoare ca nici demo-urile postate de wonder nu s-au finalizat toate in ban ... si in afara de asta, de raspuns i-am raspuns O DATA dupa al doilea post.
In al treilea rand... CORECT, nu am nici cea mai mica urma de incredere in ceea ce priveste capacitatea ta de a evalua un jucator bun versus un codat.
In al patrulea rand ... generalizarea este prima si cea mai mare greseala de logica pe care o poti face. mai cu seama atunci cand o confunzi cu inductia sau cand vrei sa spui ceva si nu ti-e foarte clar cum. Sa-mi spui exact la care cuvant te-am pierdut si explic.
Si... in al cincilea rand... da... multe petarde avem... e momentul sa pocnim cateva. Ca mai e unu' - altu' in fruntea lor... asta e alta poveste. Fiecare dupa posibilitati. Te miri ca se goleste serverul? Am spus-o si o repet: serverul se goleste din cauza ca jucatorii pe care-i avem ies de pe server cum intra unul care le rupe capul, fara sa aiba cod. Si asta pentru ca admini CA TINE (si cu tine in frunte) au banat de-a lungul timpului jucatorii buni de pe server si am ramas cu "tipaii" de "coood, coood". Crezi ca mi-e frica/rusine s-o exprim public?
Altceva? | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: forum Mier Aug 04, 2010 3:49 pm | |
| Tu inca iti mai bati capul? | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: forum Joi Aug 05, 2010 10:08 am | |
| normal ca ti-e frica sa te exprimi public astfel nu inteleg cum la tine playerii sunt buti,petarde ,prosti pe admins_only sau vrei poza? te-ai uitat la demourile alea?asa de curiozitate... nu mai te crede tu ala bunu ca nu esti...iti zic yo......pina sa incepi sa administrezi tu serveru...toate erau ok acu .....te-ai uitat la rank? ca de povestile tale luate de prin tot felul de forumuri m-am saturat bine ca nu mai scrii....o pagina..ca ma lua somnu"
Ultima editare efectuata de catre cris in Joi Aug 05, 2010 10:11 am, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: forum Joi Aug 05, 2010 10:10 am | |
| Pai pune poza sa ne convingem toti ca e adevarat ceea ce se spune despre unii pe admins only | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: forum Joi Aug 05, 2010 10:14 am | |
| - zEu|S.W.A.T a scris:
- Pai pune poza sa ne convingem toti ca e adevarat ceea ce se spune despre unii pe admins only
nu a dat nume...a zis la general..dar cred ca si el intra in categoria aia si app noi playerii astia cretini,petarde,buti am facut serveru sa mearga....asa ca mai bine ti-ai cere scuze,cand ti-am zis ca nu esti facut sa fii owner..te-ai suparat | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: forum Joi Aug 05, 2010 1:05 pm | |
| pai asta am zis si mai sus ... Edit: iar tu swat, puteai sa-mi zici ca am uitat sa-ti dau access la admin only si vedeai cu ochii tai tot postul | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: forum | |
| |
|
| |
| forum | |
|