| cerere unban | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
maKay Junior Member
Numarul mesajelor : 329 Data de inscriere : 18/04/2009 Varsta : 32 Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu
| Subiect: cerere unban Mar Sept 08, 2009 1:32 pm | |
| Nick-ul cu care ai jucat pe server: maKay Ip-ul tau: 89.47.38.39 Motivul pentru care ai luat ban: a zis adminul ca am aim Ora si data la care ai luat ban: ora 23 ,7 septembrie Dovada: poze nu :| doar mi-a zis mars pe alt servar | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere unban Mar Sept 08, 2009 1:44 pm | |
| cn tia dat ban:| specifica si asta ca ma trezesc cu vina pe mn dupa:)) |
|
| |
maKay Junior Member
Numarul mesajelor : 329 Data de inscriere : 18/04/2009 Varsta : 32 Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu
| Subiect: Re: cerere unban Mar Sept 08, 2009 2:23 pm | |
| COSTELINO MI'A DAT =)))))))))))))))))))AM UITAT SA ZIC | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: cerere unban Mar Sept 08, 2009 2:29 pm | |
| creca banu asta ramane sa vedem ce zice el | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere unban Mar Sept 08, 2009 4:47 pm | |
| mdea sal asteptam pe costelino |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: cerere unban Mar Sept 08, 2009 5:01 pm | |
| asteptatil | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere unban Mar Sept 08, 2009 5:05 pm | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere unban Mar Sept 08, 2009 5:28 pm | |
| intra costelino in 2 3 ani...eu zic ca merita unabn makay...e steam on |
|
| |
maKay Junior Member
| Subiect: Re: cerere unban Joi Sept 10, 2009 7:20 am | |
| wey costelino zi ma ce ti-am facut de mi'ai dat ban ? dak ti-am zis ca nu am cheaturi dc nu mi-ai facut demo ,poze cv? dai asa ban ca tu esti sefu' :| | |
|
| |
costelino Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 247 Data de inscriere : 09/05/2009 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: cerere unban Sam Sept 12, 2009 2:18 pm | |
| Makay noi doi suntem prieteni vechi stii si tu f.bine ca ai in sange chestia cu codul is asta nu se vindeca prea repede eu nu spun ca-l folosesti tot timpul ci numai cand iti vine tie cheful. Banul ramane inca 30 zile poate se trateaza omu intre timp. makay daca nu-ti place ti-am mai spus mai sunt 10000 de servere pe care poti juca mergi acolo | |
|
| |
aWp|ZeuL Junior Member
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 38 Localizare : BuCuReSTi
| Subiect: SaLL 4 aLL Sam Sept 12, 2009 11:34 pm | |
| Baietzi scz k intervin si eu pt acest ban Pentru a Depune si eu ReClamaTie In PoTriVa Lui < mAkAy > PenTRu Ca si pe server-ul nostru avem demo Pt K Poze Nu Le Da Si Da Un RasP. ceva de genu : ( Nu aM CheF Sa DaU PoZe aZi ) !!! Deci Costelinio are mare dreptate !!!
INK o DaTa Scz K aM intervenit ( admin aWp|ZeuL )-=-Pro.
Nu ii Scoateti Banul pana nu se invata fara cod ;) SaLL 2 aLL MeN's !!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: re Sam Sept 12, 2009 11:54 pm | |
| Ji-a Luat SiLent aim :)) ca mi-a zis mie Pe mess Aadmin Pe Pro ;)) |
|
| |
| Subiect: Re: cerere unban Dum Sept 13, 2009 8:38 am | |
| datii ban si la voi | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: cerere unban Lun Sept 14, 2009 10:40 am | |
| are cod ca am jucat cu el nu il foloseste tot timpul.........dar cred ca e justificat sa ramana banat | |
|
| |
maKay Junior Member
| Subiect: Re: cerere unban Vin Sept 18, 2009 5:04 pm | |
| Mai baeti da voi toti sunteti impotriva mea?:| RECUNOSC eu am jucat cu cod o singura data prin iunie cand am luat prima data ban pe addicted !!! COSTELINO stii tu dc am bagat....de atunci l-am sters si nu am mai jucat cu niciun fel de cheaturi.
Fyfy ti-am explicat frumos si cu rabdare ca ai un codat pe server iar tu radeai ca...... ca ala dadea numa headuri.Am vrut pe cale amiabila sa iti demonstrez dar tu nu m-ai ascultat.De aceea ti-am si zis ca,caut pe net silentaim si intru pe sv ca sa vezi ca trag ca ala......Bucuros eu ca am gasit silentu' ..dau repede dublu clik si hopaaaaaaaaa ..a disparut iconul respectiv iar dupa cateva minute m-a scos din steam :| Deci v-ati prins>mi-a furat contul :((.Si cam asta a fost :| .Fyfy da nu prea am inteles de ce vii tu aici de pe alt servar si iti dai cu parerea la cererea mea :-S
Acum va voi spune in special voua adminilor dar si viitorilor admini cum descopera un codat (cu orice fel de cod ;) ) In primul rand se fac poze pentru a vedea daca jucatorul are wall sau aim (se vad niste linii si niste patratele in poze respectiv in cazul wallului cred ca stiti ;)) ). Daca nu ati observat nimic in pozele facute si vedeti in continuare ca jucatorul vizat da prea bine incercati cu incredere urmatoarele metode(100% il veti descoperi dak are) -punetiva in fata unui zid si spunetii jucatorului sa traga langa cap.Daca primiti head ....hopa :)) >SILENT AIM -daca jucatorul are awp punetil sa traga spre voi cu awp-ul fara zoom de la o distanta relativ mare(pentru ca de aproape e posibil si fara cod sa nimeresti si fara zoom).Daca observati ca v-a nimerit inseamna ca are SILENT AIM -Ultima metoda este si cea mai simpla dar pe cat este de simpla pe atat este de greu de explicat adica nu stiu daca veti intelege.In primul rand jucatorul suspectat trebuie sa aiba setat la scrolul mouseului tasta duck sau Ctrl (multi au setat asa) .Cand jucatorul cu aceasta setare invarte de scrol odata si apoi apasa repede butonul Ctrl pe monitor se observa ca soldatul salta ca un cangur =)) .Asta se intampla in mod normal,fara cod.In cazul in care jucatorul are cod aceasta saritura de "cangur"(sau mai degraba ca un caine=) ) nu se executa,codul blocand aceasta operatiune adik nu mai sare .
Stiu ca aceste explicatii suna cam ciudat dar asa poti afla cu siguranta daca un player este codat sau nu !!!!!! ;) asa ca va rog sa bagati la cap si sa acuzati pe drept un jucator .... | |
|
| |
| Subiect: Re: cerere unban Vin Sept 18, 2009 7:01 pm | |
| we makay banul o sa iti fie scos dar daca mai faci probleme creca te machiez | |
|
| |
maKay Junior Member
| Subiect: Re: cerere unban Sam Sept 19, 2009 5:23 am | |
| Ms! Da acum imi trebuie si un steam ca sa pot sa joc :| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere unban | |
| |
|
| |
| cerere unban | |
|