| Intrebare | |
|
+5danutz ChIrItZa ;x ^^SoRyN3L^^ rIcO BlacKyS 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
BlacKyS Newbie
Numarul mesajelor : 105 Data de inscriere : 08/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Intrebare Lun Aug 16, 2010 11:34 am | |
| Am voie sa ma bag SPEC si sa urmaresc pe cineva? Si sa anunt adminul ca fac asta? Si vreau sa mentionez ca nici nu era sv full am vrut sa urmaresc pe cineva si tot imi dadea kick.Si avea sigur cod dar ce sa aci la admini.
Ultima editare efectuata de catre BlacKyS in Lun Aug 16, 2010 11:38 am, editata de 1 ori | |
|
| |
rIcO Junior Member
Numarul mesajelor : 301 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 11:37 am | |
| dap, doar daca nu este nici un admin pe sv, daca este ii spui lui sa faca asta | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 12:20 pm | |
| tiam dat kick pt ca nu intelegeai de vorba buna tiam zis nu esti admin nai dc sa stai spec sa te uiti pe altu...comunici la admini cn crezi ca e suspect si ei isi fac treaba ca daca u imi zici mie are cod si eu dau ban nu te arde pe u owneru si pe noi admini |
|
| |
^^SoRyN3L^^ Junior Member
Numarul mesajelor : 376 Data de inscriere : 28/07/2009 Varsta : 31 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 12:37 pm | |
| music..dak el vrea sa stea spect..( mai ales k nu era sv full) dak el vrea sa urmareasca pe cnv...ai ceva impotriva? | |
|
| |
BlacKyS Newbie
Numarul mesajelor : 105 Data de inscriere : 08/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 12:39 pm | |
| Tocmai ca nu puteam sa-i spun adminului ca pe el il urmaresc... | |
|
| |
ChIrItZa ;x Newbie
Numarul mesajelor : 115 Data de inscriere : 24/04/2010 Varsta : 27 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| |
| |
rIcO Junior Member
Numarul mesajelor : 301 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 1:24 pm | |
| nu trebuia sa ii dai kick, daca este afk ia kick singur. | |
|
| |
danutz Junior Member
Numarul mesajelor : 213 Data de inscriere : 24/01/2010 Varsta : 29 Localizare : pe strada
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 1:27 pm | |
| poi daka era spec tinea slotu okupat degaba | |
|
| |
rIcO Junior Member
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 1:30 pm | |
| DACA ESTE AFK MAI MULT DE 2 MINUTE ISI IA KICK DE LA SERVER, E ATAT DE GREU DE INTELES? DACA VREA SA STEA SPEC SA URMAREASCA PE CINEVA, ANUNTA UN ADMIN VEZI CA STAU SPECT SI GATA, ARE TOT DRERPUL! nU AM CU CINE SA MA INTELEG FRATEEE... | |
|
| |
ChIrItZa ;x Newbie
Numarul mesajelor : 115 Data de inscriere : 24/04/2010 Varsta : 27 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 1:40 pm | |
| Fara CAPS se poate?? Bine fie ca tine tot eu cu just am gresit.. | |
|
| |
FlorinNNN Newbie
Numarul mesajelor : 96 Data de inscriere : 15/03/2010 Varsta : 31 Localizare : Severin
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 2:00 pm | |
| - BlacKyS a scris:
- Am voie sa ma bag SPEC si sa urmaresc pe cineva? Si sa anunt adminul ca fac asta? Si vreau sa mentionez ca nici nu era sv full am vrut sa urmaresc pe cineva si tot imi dadea kick.Si avea sigur cod dar ce sa aci la admini.
Iti zic eu cum ar gandii si versusu 1.Nu ai voie sa te bagi spect ptr a face demo unui admin/player atat timp cat este on cel putin un admin /ai comanda U+@ mesaj catre admin 2.Unui admin din cate stiu eu,are voie sa ii faca demo sau sa il verifice acela cu gradul mai mare 3.Nu e asa versule:))? | |
|
| |
rIcO Junior Member
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 5:03 pm | |
| - ChIrItZa ;x a scris:
- Fara CAPS se poate?? Bine fie ca tine tot eu cu just am gresit..
Pai ziceti ca vorbesc cu maimute nu cu oameni:"dar de ce asa? dar de ce invers? da de ce nu ?"; aolooo | |
|
| |
BlacKyS Newbie
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 6:24 pm | |
| 1.Nu era full server erau 5 vs. 5 2.Daca ziceam pe u@ vedea si cel care il urmaream 3.El avea cel mai mare grad. | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 6:26 pm | |
| - FlorinNNN a scris:
- BlacKyS a scris:
- Am voie sa ma bag SPEC si sa urmaresc pe cineva? Si sa anunt adminul ca fac asta? Si vreau sa mentionez ca nici nu era sv full am vrut sa urmaresc pe cineva si tot imi dadea kick.Si avea sigur cod dar ce sa aci la admini.
Iti zic eu cum ar gandii si versusu 1.Nu ai voie sa te bagi spect ptr a face demo unui admin/player atat timp cat este on cel putin un admin /ai comanda U+@ mesaj catre admin 2.Unui admin din cate stiu eu,are voie sa ii faca demo sau sa il verifice acela cu gradul mai mare 3.Nu e asa versule:))?
aproximativ...adminii au voie sa se verifice intre ei...nu prea conteaza gradul | |
|
| |
BlacKyS Newbie
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 6:30 pm | |
| Deci am voie sau nu sa stau SPEC daca nu e full sv? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 6:31 pm | |
| in mod normal nu...adminii is pusi ca sa va asigura un joc cat mai placut...nu sa-i vanati...de partea cu vanatul ne ocupam noi | |
|
| |
rIcO Junior Member
| Subiect: Re: Intrebare Lun Aug 16, 2010 8:34 pm | |
| at pt ce mai e pusa sectiunea cereri ban? nu ca sa posteze cineva care a prins un codat, chiar daca nu e admin? poze nu poate face deci trebuie sa stea spect sa faca demo. Daca le luam logic se contrazic toate deci relax :D | |
|
| |
IceGirl Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 761 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 34 Localizare : brasov
| Subiect: Re: Intrebare Mar Aug 17, 2010 5:28 am | |
| 1. in mod normal daca exista un admin online pe server se anunta cu sayteam+@ despre existenta unui codat . acel admin are obligatia de a se asigura daca acel player este sau nu codat 2. daca nu exista nici un admin online pe server atunci se face demo si se posteaza pe forum la cereri ban 3. daca exista un admin online si totusi acel jucator vrea el neaparat sa faca un demo , atunci cere permisiunea adminului prin sayteam+@ sa faca un demo
eu asa vad regulamentul | |
|
| |
| Subiect: Re: Intrebare Mar Aug 17, 2010 6:00 am | |
| uite cine stie | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Intrebare Mar Aug 17, 2010 7:46 am | |
| ma ce n-ai inteles.. codatii ca tine NU AU ce cauta pe server.... | |
|
| |
BlacKyS Newbie
| Subiect: Re: Intrebare Mar Aug 17, 2010 6:55 pm | |
| - IceGirl a scris:
- 1. in mod normal daca exista un admin online pe server se anunta cu sayteam+@ despre existenta unui codat . acel admin are obligatia de a se asigura daca acel player este sau nu codat
2. daca nu exista nici un admin online pe server atunci se face demo si se posteaza pe forum la cereri ban 3. daca exista un admin online si totusi acel jucator vrea el neaparat sa faca un demo , atunci cere permisiunea adminului prin sayteam+@ sa faca un demo
eu asa vad regulamentul Tocmai ca adminul este codatul..cum vrei sal prind daca el este codatul sa ii zic "esti codat , fati poze singur" sau "scoate codu" apoi sa a trezesc cu BAN? | |
|
| |
IceGirl Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 761 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 34 Localizare : brasov
| Subiect: Re: Intrebare Mar Aug 17, 2010 10:43 pm | |
| Nush, probabil nu ai inteles ce vroiam eu sa spun, tu practic ceri voie adminului sa faci un demo. Cine te pune sau te obliga sa-i spui ca ii faci lui demo? Iei un jucator la intamplare :p si oricum nu cred ca acel admin se va gandi ca chiar el este cel vizat :) anyway, ideea este ca ceri voie prin sayteam+@ sa faci demo | |
|
| |
ChIrItZa ;x Newbie
| Subiect: Re: Intrebare Mar Aug 17, 2010 11:17 pm | |
| Si ma rog care ii adminu` ala codat ?Ca eram doar eu si music ...eu nu ?:)) sau music dc joci ma cu cod :))? | |
|
| |
BlacKyS Newbie
| Subiect: Re: Intrebare Mier Aug 18, 2010 9:54 am | |
| 1.Tu esti cel codat am surprins chiar o faza in care tu trageai la picioare si a fost head cu glockul din cate stiu eu glocku are recoilu foarte mic adica nu sare tinta ca la AK-47 daca vrei o sa si postez pe forum acel filmulet de 10 sec. ca doar atat m-ati lasat sa raman pe server ca SPEC. 2.Nu inteleg de ce kick daca nu era sv-ul full si erati contra mea. | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Intrebare Mier Aug 18, 2010 10:01 am | |
| posteaza ma demo-ul(nu filmulet) chiar vrem sa ne uimesti... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebare | |
| |
|
| |
| Intrebare | |
|