osoxmandela Newbie
Numarul mesajelor : 11 Data de inscriere : 30/07/2010 Varsta : 31 Localizare : DR.TR.Severin
| Subiect: Re: Cerere UNBAN ShOt* Dum Aug 22, 2010 4:23 pm | |
| daca nu recunoasteti cand e cod sau nu ..si sunteti condusi doar de invidie...nush cum ati putut lua admin nn ...:)))voi vreti sa va mentineti serveru cu juc mediocri si pe astia mai bunicei iii eliminati..chiritza ala mai ales..il vad de fiecare data pe la 2 cu ink unu isi schimba numele si se omoara intre ei pt rank.. | |:|admini:))ma faceti sa rad | |
|
BlacKyS Newbie
Numarul mesajelor : 105 Data de inscriere : 08/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Cerere UNBAN ShOt* Dum Aug 22, 2010 5:25 pm | |
| Ba tie nu tie rusine? Nu te-ai uitat la demo uitate la scarita ce AIM ai mane!!! Doamne mai si suferi pe aici! Recoilu ala e controlat de tine? | |
|
HasisH Newbie
Numarul mesajelor : 28 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: re Dum Aug 22, 2010 9:01 pm | |
| Nu mi se pare a fi ceva..decat pur si simplu bulan.Daca bulan inseamna la voi aim,e clar.Aaa...omu nu joaca de ieri counter,deci nu-i chiar dus cu pluta venind vorba de asta,mS. | |
|
osoxmandela Newbie
Numarul mesajelor : 11 Data de inscriere : 30/07/2010 Varsta : 31 Localizare : DR.TR.Severin
| Subiect: Re: Cerere UNBAN ShOt* Dum Aug 22, 2010 10:33 pm | |
| nu pot sa cred ..BlacKyS abia tiai scos buletinu si vb de coduri :))) de recoil controlat:)))nu cred ce aud frate..in fine ..Vers as vrea sa dai un verdict | |
|
osoxmandela Newbie
| Subiect: Re: Cerere UNBAN ShOt* Dum Aug 22, 2010 10:33 pm | |
| Te rog..si app BlacKyS ai grija la vorbe;) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere UNBAN ShOt* | |
| |
|