| MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! | |
|
+5zEu|S.W.A.T daNet The Yellow Flash versusu zEu|Manole 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
zEu|Manole Newbie
Numarul mesajelor : 87 Data de inscriere : 12/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Iasi
| Subiect: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 6:48 pm | |
| DIN CAUZA OWNERILOR...CARE CER REDIRECTE CACALAU....SERVERUL SA DUS PE ****....LA ORA 9 SEARA...ORA DE VARF....2V2...PLAYERI....
VREI SA ADUCI SERVERUL IN TOP VERS? CU CE? CU REDIRECTE? BAGATI **** IN ELE REDIRECTE...
CU JUCATORI DE TOP RIDICI SERVERUL...NU CU BANANE...DE JUCATORI...ADUSI DE REDIRECTE...
SA-MI BAG PL IN ELE...REDIRECTE...
SI IN ADMINII CARE HABAR NU AU...AM VZ IERI UNU...[INDIGO] PARCA....SAI BAG PULI IN GAT... SI LA TOTI DE TZEAPA LUI...
PACAT...CA SA AJUNS IN ASA HAL SERVERUL...CHIAR ERA FRUMOS....CU NEBUNIEEEE....DARIUS....SLEMY...SORYN....ETC...TOTI BAIETII BUNI...
GL & HF & SI PULI IN CUR...LA TOTI MUISTII DE PE ADICTED....RESTUL...STIMA...SI RESPECT... | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 6:49 pm | |
| | |
|
| |
The Yellow Flash Newbie
Numarul mesajelor : 134 Data de inscriere : 19/08/2010 Varsta : 74 Localizare : hell
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 6:52 pm | |
| Pacat ca ce ai spus e adevarat | |
|
| |
zEu|Manole Newbie
Numarul mesajelor : 87 Data de inscriere : 12/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 6:54 pm | |
| SA-MI SUGI ****....DIN CAUZA TA....TREBUIA SA RAMAI IN ITALIA....SI BOU DE ZAUPER SE OCUPA MAI BINE CA TINE...
LABARILOR...PTUUU SAMI BAG ****....CA MAM SI ENERVAT....BASCALIE DE OWNER...MARE BOU MAI ESTI | |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 6:58 pm | |
| mie imi place ca cenzurezi ps:glamo stai cuminte | |
|
| |
The Yellow Flash Newbie
Numarul mesajelor : 134 Data de inscriere : 19/08/2010 Varsta : 74 Localizare : hell
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 7:07 pm | |
| Foarte cuminte sunt dar daca tu preferi sa fie serverul aproape gol, cu niste playeri de rahat, din cauza redirectelor, e problema ta | |
|
| |
daNet Member
Numarul mesajelor : 438 Data de inscriere : 14/03/2010 Varsta : 30 Localizare : Bm
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 7:08 pm | |
| - zEu|Manole a scris:
- SA-MI SUGI ****....DIN CAUZA TA....TREBUIA SA RAMAI IN ITALIA....SI BOU DE ZAUPER SE OCUPA MAI BINE CA TINE...
LABARILOR...PTUUU SAMI BAG ****....CA MAM SI ENERVAT....BASCALIE DE OWNER...MARE BOU MAI ESTI ai cv avatar :>:D<: | |
|
| |
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 7:15 pm | |
| - The Yellow Flash a scris:
- Foarte cuminte sunt dar daca tu preferi sa fie serverul aproape gol, cu niste playeri de rahat, din cauza redirectelor, e problema ta
stii ca facuse print cris cand a scris zauper ca pe server au ramas numai petarde si buti sau ce a mai zis el acolo? mai bn joc cu petardele alea acolo...mai omor mai sunt omorat...dar stiu ca nu isi arata nimeni talentele de mahar in fata mea(asta e parerea mea de but) in concluzie: cine vrea sa joace si sa se distreze este bine venit...cine nu sa se duca in ***** masii salut | |
|
| |
The Yellow Flash Newbie
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 7:17 pm | |
| Nu e vorba de zeitati, e vorba de playeri care frecventeaza des serverul, si care raman fideli. | |
|
| |
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 7:19 pm | |
| stii de ce e revoltat domnul cioban? era cu swat pe server si au facut ei o gluma "hai sa dam ban la tot serverul"...remove si salut | |
|
| |
The Yellow Flash Newbie
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 7:23 pm | |
| FAIL =) Anyway, my point is: cu admini gen skull, care plateste pt admin cand nu are o treaba, se duce dracu' serverul | |
|
| |
zEu|S.W.A.T Junior Member
Numarul mesajelor : 379 Data de inscriere : 12/02/2010 Varsta : 32 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 7:26 pm | |
| Daca as face un sondaj despre zauper ca e de 3 ori mai bun decat tine ca owner, iti zic ca toti ar confirma ca DA daca au avea curajul...din cauza ca le e teama sa nu isi ia remove sau sa apara certuri...aleg NU! dar la modul cel mai serios, nu in gluma! | |
|
| |
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 7:29 pm | |
| corect...este mai bun...nimic de spus...dar stii de ce este mai bun?pt ca incearca sa va multumeasca pe toti...cand am facut asta eram si eu bun dar acum sunt o mizerie | |
|
| |
| |
| |
Stavros Jr. Senior Member
Numarul mesajelor : 620 Data de inscriere : 25/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Acasa _!_
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 7:38 pm | |
| | |
|
| |
rIcO Junior Member
Numarul mesajelor : 301 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Joi Aug 19, 2010 7:53 pm | |
| Nu mai bine va tineti voi guritzele si lasati oamenii sa faca ce vor? Datorita lor ( ownerilor) sunteti aici si nu aveti dreptul sa ii contestati. De unde stiti voi ca scopul lui vers nu este sa duca serverul de rapa? e treaba lui sa faca ce vrea cu el ca el baga bani, nu va convine ... usa e deschisa ... Au si ei destula minte sa vada cand nu e bine si cand e bine, so relax, take it easyyy \:D/ | |
|
| |
BlacKyS Newbie
Numarul mesajelor : 105 Data de inscriere : 08/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Vin Aug 20, 2010 8:16 am | |
| Ma voi stiti de ce nu mai este versusu bun ? Pentru ca nu va mai pupa in c** cu tot ce doriti voi ! A fost bun atunci cand v-a dat admine , a fost bun atunci cand era de treaba dar pana cand sa o tina asa? Pe cati sa mai ierte , pe cati sa mai primeasca spuneti voi.Daca ar fii dupa voi pun pariu ca toti ar fii cu ideea "hai sa tinem redirecte" . Si cu adminu platit care va e problema? Platiti voi Host-ul ceva ? Cei care platesc adminu sa-si vada de treaba lor si voi de treaba voastra.De ce vi se pare Zapeur mai bun? Pentru ca va ia la 2 metri? Asa ar trebuii sa faca . Si iti spun eu versusu ca daca nu ii controlai la redirecte le dadeai admin moka si faceau ce vroiau ei erai cel mai bun admin din lume dupa parerea lor. Acum incepeti si plictisitima. | |
|
| |
dLS^ Junior Member
Numarul mesajelor : 343 Data de inscriere : 08/04/2010 Varsta : 31 Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Vin Aug 20, 2010 9:10 am | |
| Nu inteleg ce aveti voi cu serverul lui VerS. .Asta e,cum a ajuns a fost sa fie,nu poti sa dai timpul inapoi.Daca nu v-a convenit ceva de ce nu ati plecat de la bun inceput,cum au facut si altii. EX:mascota,eu rby. intr-un timp,hasles,etc. Dar nu si-au exprimat parerile despre server asa cum faceti voi ca va bagati ***** in si mai stiu eu ce.Usile sunt deschise,drumul este liber pentru oricine.Sincer mie chiar imi mai place serverul asta,ma mai intalnesc cu vechi prieteni mai colaborez cu ei,dar nu imi bag nimic in serverul asta.Sunt destule servere dar nah,ce sa faci. MULTUMESC!! | |
|
| |
zEu|Manole Newbie
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Vin Aug 20, 2010 6:46 pm | |
| FUTUVAN CUR DE PUPINCURISTI.....SE BAGA SI PIZDELE ASTEA...GEN DLS...CU COMMENTURI DE CACAT... DUTE BA ****....K ESTI RATAT...CA SI VERS...CA SI TOTI CARE IL PUPA IN CUR...
SAI SUGETI ****...LUI VERS...POATE VA DA VIP...SAU MACAR MODERATOR...
UN REDIRECT IN CUR...SA-I BAG LUI VERS...SI IN REST....ASTA ESTE...NU VA MAI PUPATI IN CUR...
ZICETI PE FATA...DLS BAT LA PARIU K AI O PARERE DE CACAT DESPRE SERVER...LASA CURVAREALA
ZAUPER...CAT DE CAT.....A MAI FACUT TREABA....BRAVO LUI...POATE K NU PUS ACCENT ASA MARE PE REDIRECTE...
VERS...VORBE DE CACAT...DE COPCHIL..MAS CACA IN EL SERVER...DAR DE DRAGU LA CE A FOST ODADTA....MA PIS..IN EL...SI ATAT | |
|
| |
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! Vin Aug 20, 2010 6:54 pm | |
| voi toti astia care injurati,va stresati pe aici,si ce mai faceti voi...realizati ca aveti probleme?daca nu realizati inseamna ca aveti probleme si mai mari care fumeaza sa isi aprinda o tigara,luati o bere sau un suc si relaxati-va...intrati pe forum si incepeti sa cititi aceste topicuri scandaloase...dupa ce ati facut asta intrati in baie si uitati-va in oglinda...stiti ce veti spune? DOAMNE CE PENIBIL SUNT! JALNIC!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! | |
| |
|
| |
| MAM SATURAT DE SEVERUL ASTA DE CACAT !!! | |
|