Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatie - Chiritza

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
BlacKyS
Newbie

Numarul mesajelor : 105
Data de inscriere : 08/08/2010
Varsta : 28
Localizare : Ploiesti

Reclamatie - Chiritza Empty
MesajSubiect: Reclamatie - Chiritza   Reclamatie - Chiritza EmptyJoi Aug 26, 2010 9:36 am

Vreau sa il reclam pe Chiritza ca ma tot ameninta ca imi da ban si nu ii pasa daca fac cerere unban sau nu.Cine e ownerul ? Chiritza? Daca are V.I.P face ce vrea ? Chiar in halu asta si felul cum vorbeste pe server este unul deplorabil!
Vreau ca sa i se scoata V.I.P-ul cine e de acord sa zica PRO cine nu sa zica CONTRA . M-am saturat sa imi ceara niste poze pe care nu le am m-am uitat de 5x in folder cstrike!
Sus In jos
FlorinNNN
Newbie

Numarul mesajelor : 96
Data de inscriere : 15/03/2010
Varsta : 31
Localizare : Severin

MesajSubiect: Re: Reclamatie - Chiritza   Reclamatie - Chiritza EmptyJoi Aug 26, 2010 9:50 am

BlacKyS a scris:
Vreau sa il reclam pe Chiritza ca ma tot ameninta ca imi da ban si nu ii pasa daca fac cerere unban sau nu.Cine e ownerul ? Chiritza? Daca are V.I.P face ce vrea ? Chiar in halu asta si felul cum vorbeste pe server este unul deplorabil!
Vreau ca sa i se scoata V.I.P-ul cine e de acord sa zica PRO cine nu sa zica CONTRA . M-am saturat sa imi ceara niste poze pe care nu le am m-am uitat de 5x in folder cstrike!

deja la tn se umple paharu trece peste (domina prostia la tn baiatule)
Uitate in primu rand cum se face o RECLAMATIE(modelu)
Pentru V.I.P-ul ala a platit banii ,nu cred ca il scoate prin pro si contra ,ce motiv ai tu acolo e unul prostesc ,ti-a facut ceva?doar te ameninta atat tot ,daca iti da ban fara motiv atunci faci RECLAMATIE
Sus In jos
BlacKyS
Newbie

MesajSubiect: Re: Reclamatie - Chiritza   Reclamatie - Chiritza EmptyJoi Aug 26, 2010 9:51 am

Florin modelul e pt server...
A avut si fratemiu V.I.P stiu cia cu bani
Si din cate vad ii ti partea luativa de mana si suferiti amandoi Reclamatie - Chiritza 493466
Sus In jos
FlorinNNN
Newbie

Numarul mesajelor : 96
Data de inscriere : 15/03/2010
Varsta : 31
Localizare : Severin

MesajSubiect: Re: Reclamatie - Chiritza   Reclamatie - Chiritza EmptyJoi Aug 26, 2010 10:06 am

BlacKyS a scris:
Florin modelul e pt server...
A avut si fratemiu V.I.P stiu cia cu bani
Si din cate vad ii ti partea luativa de mana si suferiti amandoi Reclamatie - Chiritza 493466

ba copil cu jumate de creier
oare crezi ca ma intereseaza pe mn sau pe vreu user inregistrat pe acest forum ca a avut fractu v.i.p ca la platit sau la luat prin milogeala.
Nu ma iau de mana cu nimeni,nu tin partea nimanui
Eu iti zic adevaru total .Tare in gura pe forum pe sv odata nu te-am vazut ,comentarii peste comentarii unde e un topic deschis si tu la el cu post fara a stii despre ce e vorba .Asta inseamna ca nu ai creier,nu gandesti
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: Reclamatie - Chiritza   Reclamatie - Chiritza EmptyJoi Aug 26, 2010 10:41 am

Faci reclamatie doar pentru actiuni luate asupra ta aiurea[si nu pt un gag].
Topicul mi se pare prostesc si lipsit de sens. :)
Sus In jos
BlacKyS
Newbie

MesajSubiect: Re: Reclamatie - Chiritza   Reclamatie - Chiritza EmptyJoi Aug 26, 2010 12:34 pm

da Darius cum e sa se trezeasca unu ca e vip sa te injure sa te ameninte cu ban si sa zica cai pasa in ... de ce zic altii....
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: Reclamatie - Chiritza   Reclamatie - Chiritza EmptyJoi Aug 26, 2010 12:40 pm

Ai astfel de probleme, vorbesti cu ownerii, nu faci un post aiurea. Si oricum, pe baza topicului asta, el tot nu o sa pateasca nimic, nici remove, nici nimic. Poate doar o mustrare ceva gen: ai grija la limbaj pe server. Si atat. :)
Sus In jos
ChIrItZa ;x
Newbie

Numarul mesajelor : 115
Data de inscriere : 24/04/2010
Varsta : 27
Localizare : Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: Re: Reclamatie - Chiritza   Reclamatie - Chiritza EmptyDum Aug 29, 2010 8:31 pm

BlacKyS a scris:
da Darius cum e sa se trezeasca unu ca e vip sa te injure sa te ameninte cu ban si sa zica cai pasa in ... de ce zic altii....
]
Fost vip viitor..... o sa vezi atunci :)) Reclamatie - Chiritza 451129
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie - Chiritza   Reclamatie - Chiritza Empty

Sus In jos

Reclamatie - Chiritza
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Chiritza
» Reclamatrie ChIrItZa ;x
» crere slot ChIrItZa
» Reclamatia Skull si Chiritza
» stavos+chiritza+kent

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente