| Cerere - BlacKyS Upgrade | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
BlacKyS Newbie
Numarul mesajelor : 105 Data de inscriere : 08/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Cerere - BlacKyS Upgrade Mar Sept 07, 2010 9:45 am | |
| Cerere Upgrade Nick pe server: BlacKyS Varsta: 14 ani si 7 luni SteamID: OFF ID Yahoo messenger: Il stiti Experienta amxmodx?: 6 ani (Cunosc cap coada puteti face test) De cat Timp jucati pe server: AiciSunteti dispus sa tineti redirecte?(cate): 50-100 Motivul pentru care doresti admin: Sa am si eu comenzi | |
|
| |
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Cerere - BlacKyS Upgrade Mar Sept 07, 2010 9:48 am | |
| NU SE FACE CERERE DE UPGRADE!! VEI PRIMI ATUNCI CAND OWNERII VOR DECIDE CA MERITI! :). O zi buna. | |
|
| |
BlacKyS Newbie
Numarul mesajelor : 105 Data de inscriere : 08/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Cerere - BlacKyS Upgrade Mar Sept 07, 2010 9:49 am | |
| Am vorbit cu Vers si a zis ca pot | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Cerere - BlacKyS Upgrade Mar Sept 07, 2010 9:52 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cerere - BlacKyS Upgrade Mar Sept 07, 2010 9:57 am | |
| |
|
| |
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Cerere - BlacKyS Upgrade Mar Sept 07, 2010 10:22 am | |
| Destul de usor.. Contra :). La ce ii trebuie comenzi? A luat slot doar ca sa nu mai fie problema ca a intrat nu stiu cine cu numele lui. Atat. | |
|
| |
BlacKyS Newbie
| Subiect: Re: Cerere - BlacKyS Upgrade Mar Sept 07, 2010 10:25 am | |
| Mda dar sunt multi care injura pe la 12 noapte sunt multi codati la 2 noaptea suntem 4 contra 4 pe inferno...Si m-am cam saturat intru se joaca Dust apoi sunt putini baga snow se umple iar dust si tot asa apoi baga bycastor in rest un awp_dust care a fost doar odata de cand am intrat eu care cred ca a bagato Darius.M-am cam plictisit de Dust.Un inferno nu a mai fost ...si asta vorbesc intre orele 21 si 1 - 2 dimineata. | |
|
| |
FlorinNNN Newbie
Numarul mesajelor : 96 Data de inscriere : 15/03/2010 Varsta : 31 Localizare : Severin
| Subiect: Re: Cerere - BlacKyS Upgrade Mar Sept 07, 2010 10:51 am | |
| - BlacKyS a scris:
- Mda dar sunt multi care injura pe la 12 noapte sunt multi codati la 2 noaptea suntem 4 contra 4 pe inferno...Si m-am cam saturat intru se joaca Dust apoi sunt putini baga snow se umple iar dust si tot asa apoi baga bycastor in rest un awp_dust care a fost doar odata de cand am intrat eu care cred ca a bagato Darius.M-am cam plictisit de Dust.Un inferno nu a mai fost ...si asta vorbesc intre orele 21 si 1 - 2 dimineata.
Vezi ca mintii de morii De la 12 noaptea sunt prezent tot timpu pe server pana la 3/4 si niciodata nu te-am vazut si la 2 noaptea daca se joaca 2vs2 e CEAS.Dupa 12 nu se mai joaca hartii marii inferno sau ce zici tu,sunt numai hartii mici Deci CONTRA | |
|
| |
BlacKyS Newbie
| Subiect: Re: Cerere - BlacKyS Upgrade Mar Sept 07, 2010 10:57 am | |
| Florin minti tu stai ca am martori a fost intro seara si MiluK tu nai fost nu ai fost in fiecare seara asa ca ..laso balta...decat sa ma cert sa fac off topic..daca tu ai fost ieri seara...pe la 12 noaptea... | |
|
| |
FlorinNNN Newbie
Numarul mesajelor : 96 Data de inscriere : 15/03/2010 Varsta : 31 Localizare : Severin
| Subiect: Re: Cerere - BlacKyS Upgrade Mar Sept 07, 2010 11:04 am | |
| - BlacKyS a scris:
- Florin minti tu stai ca am martori a fost intro seara si MiluK tu nai fost nu ai fost in fiecare seara asa ca ..laso balta...decat sa ma cert sa fac off topic..daca tu ai fost ieri seara...pe la 12 noaptea...
parerea mea tot nu se schimba TOT CONTRA AI | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Cerere - BlacKyS Upgrade Mar Sept 07, 2010 11:06 am | |
| n-ai sa vezi. contra. singurul motiv pentru care ai primit slotul e ca sa nu mai zici ca intra cris cu numele tau. in rest... n-ai nici o treaba, toti care te omoara sunt codati, vorbesti urat, esti haos pe server. | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Cerere - BlacKyS Upgrade Mar Sept 07, 2010 11:42 am | |
| - FlorinNNN a scris:
- BlacKyS a scris:
- Mda dar sunt multi care injura pe la 12 noapte sunt multi codati la 2 noaptea suntem 4 contra 4 pe inferno...Si m-am cam saturat intru se joaca Dust apoi sunt putini baga snow se umple iar dust si tot asa apoi baga bycastor in rest un awp_dust care a fost doar odata de cand am intrat eu care cred ca a bagato Darius.M-am cam plictisit de Dust.Un inferno nu a mai fost ...si asta vorbesc intre orele 21 si 1 - 2 dimineata.
Vezi ca mintii de morii De la 12 noaptea sunt prezent tot timpu pe server pana la 3/4 si niciodata nu te-am vazut si la 2 noaptea daca se joaca 2vs2 e CEAS.Dupa 12 nu se mai joaca hartii marii inferno sau ce zici tu,sunt numai hartii mici Deci CONTRA am jucat pe la 3 serverul full intr-o seara | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere - BlacKyS Upgrade | |
| |
|
| |
| Cerere - BlacKyS Upgrade | |
|