Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

maru admin de pgl...

In jos 
+5
@dan
baNn
jun1or
dzy
Freel 01
9 participanți
AutorMesaj
Freel 01
Newbie
Freel 01

Numarul mesajelor : 91
Data de inscriere : 09/05/2010
Varsta : 33
Localizare : Harsova

maru admin de pgl... Empty
MesajSubiect: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyDum Sept 12, 2010 5:13 pm

http://www.postimage.org/image.php?v=TsHcfk0

spank dat degeaba....

-FrL# : pui botu la chestii dastea ...hai ma ce naibi ...hai la hva ..sa bem un bebelush=))

alli connected
*MORT*@dan : /resetscore
Luci de la 3 (RADIO): Fire in the hole!
*MORT*@dan : dak vin iti fac 2 fratiori:))
CaS died
italianul_1 died
*MORT*Cruce : uite-l pe om
[TRuST]*aAa* PLAYER-XxX dropped
*MORT*aPPLEEE : dan mai zi o vb urata si iti dau ban
alli (89.43.167.12) (VALVE_ID_LAN) Joined (Romania).
* Uppdrag ej slutf'o'rt! Straff = Slay!
* Uppdrag ej slutf'o'rt! Straff = Slay!
Bine ati venit pe PRO.CS-ADDICTED.COM -- https://cs-addicted.all-up.com // Sectiunea Pro
Luci de la 3 killed Cruce with m4a1
@dan : marule

Cruce : si aia pazesc apa..sa nu fuga

@dan : ai admin tata\\a\

aPPLEEE : da

*-tigana-* killed Luci de la 3 with ak47
@dan : bv

CaS killed Alexino with ak47
aPPLEEE : probleme?

*** aPPLEEE killed Sp4z with a headshot from deagle ***

*** PiNeAppLE killed *-tigana-* with a headshot from m4a1 ***
PiNeAppLE (RADIO): Fire in the hole!
-FrL# : =)))

Pentru cereri admine/slots/unban/reclamatii - https://cs-addicted.all-up.com//Sectiunea pro
PiNeAppLE (RADIO): Fire in the hole!
@dan : da

Alexino dropped
Alexino has left the game
[TRuST]*aAa* PLAYER-XxX connected
CaS killed @dan with ak47
*MORT*Alexino : /hp
*** kiddo killed italianul_1 with a headshot from m4a1 ***
*** aPPLEEE killed kiddo with a headshot from deagle ***
kiddo (RADIO): Fire in the hole!
aPPLEEE killed -FrL# with ak47
Acum joci pe PRO.CS-ADDICTED.COM | Bagati la FAV acest server
aPPLEEE : spuneti off

~=PiTt BuLL=~ killed PiNeAppLE with m4a1
470M dropped
@dan : stii ka nu trebuia sa mai ai

[TRuST]*aAa* PLAYER-XxX (92.81.166.125) (VALVE_ID_LAN) Joined (Romania).
aPPLEEE : ca team banat eu cand aveai admin da acuma

*MORT*@dan : nu
*DEAD* @dan : da esti un pericol public

Bine ati venit pe PRO.CS-ADDICTED.COM -- https://cs-addicted.all-up.com // Sectiunea Pro
[TRuST]*aAa* PLAYER-XxX is joining the Terrorist force
alli is joining the Counter-Terrorist force
@dan : :)

aPPLEEE : stiu

italianul_1 killed Luci de la 3 with ak47
-FrL# : gata ma...ai bai marule..ce ai patit...

@dan : :))

-FrL# : cu mne se certa ...

@dan : freel taci

aPPLEEE killed PiNeAppLE with ak47
*** Sp4z killed aPPLEEE with a headshot from m4a1 ***
Cruce killed alli with ak47
Requesting tempdecal.wad from server
470M connected
-FrL# : nu cu tne..

Daca ai gasit un codat pe server, poti anuntza un admin -> foloseste say_team, iar mesajul trebuie sa inceapa cu @
Cruce killed @dan with ak47
470M is joining the Terrorist force
*** ~=PiTt BuLL=~ killed kiddo with a headshot from ak47 ***
*** Cruce killed Sp4z with a head

aPPLEEE : am boala pe el

-FrL# : se bate cu mne nu cu tne:)):>

470M has left the game
aPPLEEE : ca e lingerica

470M (79.211.8.217) (STEAM_0:1:3738694) Joined (Germany).
*MORT*@dan : ce boala ai ma sifilis?
-FrL# : :))

** Jucatorul 470M a fost deconectat din cauza pingului mult prea mare
Pentru cereri admine/slots/unban/reclamatii -- https://cs-addicted.all-up.com //Sectiunea Pro
@dan overflowed
@dan has left the game
*MORT*PiNeAppLE : /resetscore
*MORT*@dan : Sunt un codat jegos,pisati-va pe mine !!!
SEREGA dropped
-FrL# : diaree:))

Sus In jos
Freel 01
Newbie
Freel 01

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyDum Sept 12, 2010 5:23 pm

acest lucru se intampla ff frecvent pe server...rog sa se ia masuri...
Sus In jos
dzy
Junior Member
dzy

Numarul mesajelor : 271
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyDum Sept 12, 2010 6:07 pm

=)))) maru reloaded :>:))))
Sus In jos
jun1or
Newbie
jun1or

Numarul mesajelor : 114
Data de inscriere : 10/06/2010
Varsta : 30
Localizare : bucuresti :)

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyDum Sept 12, 2010 6:26 pm

bn ia facut :)

eu va dadeam vro 20 de slayuri +40 de kickuri +spank +censure +ban :>

crek era fericit
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

Numarul mesajelor : 945
Data de inscriere : 15/02/2010
Varsta : 31
Localizare : In your dreams!

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyDum Sept 12, 2010 7:12 pm

jun1or a scris:
bn ia facut :)

eu va dadeam vro 20 de slayuri +40 de kickuri +spank +censure +ban :>

crek era fericit

ce fericit este jun1or cand spune maru admin de pgl... 493466 maru admin de pgl... 493466

On: App Maru nu are nici`o vina ! dupa cum se vede eram si eu pe server si stiu ce sa intamplat ! si dan "injura" si maru si-a facut treaba... Murdara chestia cu spank maru admin de pgl... 823861 Merita un gag ; cel mai rau caz ban pe 30 min ! Asteptam pe maru sa dea si el o mica explicatie maru admin de pgl... 656595
Sus In jos
dzy
Junior Member
dzy

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyDum Sept 12, 2010 7:27 pm

stai.. tu ii faci reclamatie ca i a dat lu altu spank=))? acum m am prins de faza , lasa l ma nene pe el sa faca reclamatia ce te bagi supozitorule..
Sus In jos
@dan
Newbie

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 12/09/2010
Varsta : 36
Localizare : ma_uit_din_satelit

MesajSubiect: mda sa va zicc ..   maru admin de pgl... EmptyDum Sept 12, 2010 8:04 pm

Nu vroiam sa mai fac cont pe forum deci o spun pe scurt:
1. A-ti bagat pt 2-3 redirecte care nici pe alea nu le tin niste IDIOTI ,incapabili si impotenti Puricosi de pustani
2. treaba cu maru e veche ,oricum ii era frica ca il fac si a scapat de un adversar adik IO ,oricum esti prea prost pt timpurile noastre si ti-o dau pe la bot stii asta
3. deci freel ms pt colaborare, oricum trec la noapte pe la LEANCA sa i dau .p.l.a... adik multa hrana.
4.Maru ai invatat engleza koae ?:::>>ai trecut in engleza numele proasta serverului kre esti*(sa-ti trag la ciok pana dai afara)
P.S> sa nu inghiti ca mori"___::))))) mancatia's coliva
5. nu faceam asa ceva daka nu eram obligat , apropo alca, miki admineii astia invatati-i si voi comenzi ,chestii ca se duce draq serveru nu ca n-ar fii pe drum. si luati masuri ca a-ti dat de nevoie admine da v-ati cam grabit!!
6.Dzy sa te Fut in kur :))))
Sus In jos
dzy
Junior Member
dzy

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyDum Sept 12, 2010 8:17 pm

Pmc dai redirecte la o gramada de copii incapabili, ce asteptari ai tu de la un mucos de 12 ani care probabil mai doarme cu maicasa in pat si sta toata ziua cautand comenzi de admin si se amuza extraordinar de tare cand da un ban ,slap,spank etc. Ati incercat sa faceti din acest server un server in care nu se injura , dar nici la plm sa dai gag nu mi se pare corect,sau sa zic mortii lui de mouse , si sa sara lumea pe server ca e si miruna si poate aude aceasta injuratura groteasca.Nu am nimic cu miruna ,pmc,miki dar nu o mai duceti mult in stilul acesta.Se vede cu ochiul liber ca nu este administrat de un om cu experienta cum era tino , cL ,miki intra cand poate ,pmc scoate adminele si baga adminele intr`o veselie , numai mie mi a scos de 4 ori adminu:)).Repet luati`o ca pe o avertizare despre cum a ajuns serverul nu o luati ca si cand uite ce a mai zis si prostu asta hai sa ne intoarcem sa mai dam niste ban uri sau sa fim noi niste admini capabili.Eu personal am intrat pe server cand mi a zis @dan de el ,dar diferenta dintre cum era serverul atunci si cum este acum este diferenta dintre un bugatti si o dacie sincer.Ma rog stiu deja postul lui pmc, nu`ti convine pleaca insa daca o sa zici asa de fiecare data nu ajungi nicaieri. Imi pare rau ca am vrut sa ajut serverul atunci cand am colaborat cu miki , si se indrepta spre o directie buna serverul insa cand dai admini la cel care ridica mana si spune eu tin 213098131 de redirecte si probabil abia stie sa isi cumpere arme nu mai zic de adminat atunci e grav. La fel si cu regulile de admin , la fel si cu suspendarile adminilor nu s a tinut cont, la fel si cu probele de admin nu s a tinut cont de ele si lista poate continua.Ce v`a zis baiatu asta mai sus e adevaru , si iar repet lasand la o parte ironia , limbajul si extragand doar esentialul.

P.S. imi cer scuze pt off da trebuia , e primu off ca lumea al meu si sunt mandru de el :">
P.S.2 POATE DE DATA ASTA NU MAI STERGI POSTU SI IL IEI IN SERIOS !
Sus In jos
jun1or
Newbie
jun1or

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyLun Sept 13, 2010 4:59 am

dzy a scris:
Pmc dai redirecte la o gramada de copii incapabili, ce asteptari ai tu de la un mucos de 12 ani care probabil mai doarme cu maicasa in pat si sta toata ziua cautand comenzi de admin si se amuza extraordinar de tare cand da un ban ,slap,spank etc. Ati incercat sa faceti din acest server un server in care nu se injura , dar nici la plm sa dai gag nu mi se pare corect,sau sa zic mortii lui de mouse , si sa sara lumea pe server ca e si miruna si poate aude aceasta injuratura groteasca.Nu am nimic cu miruna ,pmc,miki dar nu o mai duceti mult in stilul acesta.Se vede cu ochiul liber ca nu este administrat de un om cu experienta cum era tino , cL ,miki intra cand poate ,pmc scoate adminele si baga adminele intr`o veselie , numai mie mi a scos de 4 ori adminu:)).Repet luati`o ca pe o avertizare despre cum a ajuns serverul nu o luati ca si cand uite ce a mai zis si prostu asta hai sa ne intoarcem sa mai dam niste ban uri sau sa fim noi niste admini capabili.Eu personal am intrat pe server cand mi a zis @dan de el ,dar diferenta dintre cum era serverul atunci si cum este acum este diferenta dintre un bugatti si o dacie sincer.Ma rog stiu deja postul lui pmc, nu`ti convine pleaca insa daca o sa zici asa de fiecare data nu ajungi nicaieri. Imi pare rau ca am vrut sa ajut serverul atunci cand am colaborat cu miki , si se indrepta spre o directie buna serverul insa cand dai admini la cel care ridica mana si spune eu tin 213098131 de redirecte si probabil abia stie sa isi cumpere arme nu mai zic de adminat atunci e grav. La fel si cu regulile de admin , la fel si cu suspendarile adminilor nu s a tinut cont, la fel si cu probele de admin nu s a tinut cont de ele si lista poate continua.Ce v`a zis baiatu asta mai sus e adevaru , si iar repet lasand la o parte ironia , limbajul si extragand doar esentialul.

cam are dreptate :-$ ....

off: 1 dzy tu ce faceai dak teinjura ala
2 dane mai bn nai mai intra pe srv ... parerea mea pt pc tau nu pt mine :))
Sus In jos
GoL@N
Junior Member
GoL@N

Numarul mesajelor : 281
Data de inscriere : 02/05/2010
Varsta : 48
Localizare : Pe pamant!

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyLun Sept 13, 2010 9:26 am

maru admin de pgl... 51481
Sus In jos
pMc
Member
pMc

Numarul mesajelor : 424
Data de inscriere : 03/09/2009
Varsta : 37
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyLun Sept 13, 2010 11:01 am

Mda serv a cam luato pe o cale gresita dar am remediat azi pb , o sa fac si o lista cu admini , pastrati un limbaj adecvat pe forum !!! maru admin de pgl... 656595
Sus In jos
jun1or
Newbie
jun1or

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyLun Sept 13, 2010 1:36 pm

maru admin de pgl... 741151 maru admin de pgl... 741151 pmc face legea maru admin de pgl... 741151 maru admin de pgl... 741151
Sus In jos
hEdoR
Newbie
hEdoR

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 04/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti;X

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyLun Sept 13, 2010 2:39 pm

Freel tu esti avocat sau cum ? ca asta nu inteleg...
Sus In jos
Freel 01
Newbie
Freel 01

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyLun Sept 13, 2010 5:59 pm

deci in primu rand ma bag ptr ca asta se intampla zilnic pe server...si odata cu reclamatia asta poate vor inceta cu kick,ban,spank -uri aiurea...

dar ce sa sti tu ...tu dai din an in paste pe server ...si mai ai si tupeu sa vi si sa te bagi in seama...
Sus In jos
hEdoR
Newbie
hEdoR

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 04/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti;X

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyMar Sept 14, 2010 4:52 am

auza-l ma :)) uite pmc mai dai si pe-aici cand spui aviz amatorilor de cearta. vezi ca intru zilnic , prietene , in comparatie cu tine , se poate adeveri asta.
Sus In jos
Itachi.
Newbie
Itachi.

Numarul mesajelor : 48
Data de inscriere : 04/06/2010
Varsta : 37
Localizare : B

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... EmptyMar Sept 14, 2010 6:08 am

dane te prind pe sv nici o grija .... pt toate vorbele date pe forum + de asta pe sv vam lasat sa faceti misto sa jigniti cat de cat si tot eu sunt cel reclamat?
BUN data viitoare stiu ce am de facut...aM INcercat sa las jocul cat de cat mai liber dar tu si cu prietenul tau care impreuna faceti 1 singur ati inceput sa radeti de mn :-@... hai ca va iau frumos imediat ce intrati
O sa fiu cu ochii pe voi maru admin de pgl... 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: maru admin de pgl...   maru admin de pgl... Empty

Sus In jos

maru admin de pgl...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» -Maru-
» -Maru-
» maru....:)
» -Maru-
» -Maru-2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente