Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

vand steam uri

In jos 
+7
dLS^
Ionela
cris
versusu
enough!
excellence
utzulake
11 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
utzulake
Newbie

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 21/09/2010
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: vand steam uri    vand steam uri  EmptyMar Sept 21, 2010 2:06 pm

Salutare.

Vand conturi steam .

Am vreo 10 conturi pe care nu le folosesc si doresc sa le vand .

Cer pentru cont cu counter strike 1.6 / counter strike condition zero / condition zero deleted 20 ron
Cer pentru counter strike source / counter strike source beta 20 ron
Cer pentru Cs 1.6 / Halflife /hl blueshift / hl opposing force / deathmatch classic / day of defeat / ricochet /team fortress 30 ron

Nu vreau credit pe telefon .
Plata se face doar cash , fata in fata , unde modificam toate cele necesare si batem palma .

DOAR BUCURESTI

Pentru detalii , poze , etc dati add la halflife_addicted .

Daca cineva din provincie este interesat se poate face plata printr un amic / prieten in care aveti incredere si care sta in Bucuresti .
Daca vreti sa trimiteti prin posta , mai intai primesc banii dupa aceea aveti steam .

Pot da conturile de proba celor din provincie .

PS :

Fiecare cont steam are un email separat ( in caz ca va faceti probleme cu schimbarea email ului ,etc ) .
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyMar Sept 21, 2010 5:21 pm

doar de curiozitate... de ce ti-ai fi cumparat 10 conturi de steam?
Sus In jos
enough!
Junior Member
enough!

Numarul mesajelor : 286
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 36
Localizare : Sibiu

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyMar Sept 21, 2010 8:29 pm

excellence a scris:
doar de curiozitate... de ce ti-ai fi cumparat 10 conturi de steam?

Nu zice nicaieri ca sunt cumparate si in plus "Fiecare cont steam are un email separat ( in caz ca va faceti probleme cu schimbarea email ului ,etc )" ,deci putem presupune ca are si cel putin 10 id-uri de mess .
vand steam uri  493466

Bft la vanzare vand steam uri  522368
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyMar Sept 21, 2010 11:59 pm

De ce am folosi ceva ce u ai folosit inainte?De unde nu stim ca vei intra dupa ceva timp si vei schimba parolele(mail,steam).

Inca ceva daca te gandesti sa faci vrei smecherie din pacate stiu unde stai vand steam uri  656595 ...nu ma face sa ma misc pana la tine vand steam uri  656595 ...
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyMier Sept 22, 2010 4:39 am

dupa ce ti-a dat pass schimbi mail si se linge la bot
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyMier Sept 22, 2010 8:25 am

da scuze am uitat ca poti schimba mailu.....dar poate recupera steamul .. forgot password mai mult ca sigur are tot ce ii trb vand steam uri  656595
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyMier Sept 22, 2010 11:10 am

stiti cum e vorba aia:prost e ala care da,nu ala care cere..... vand steam uri  639805
Sus In jos
enough!
Junior Member
enough!

Numarul mesajelor : 286
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 36
Localizare : Sibiu

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyMier Sept 22, 2010 1:49 pm

Kira a scris:
da scuze am uitat ca poti schimba mailu.....dar poate recupera steamul .. forgot password mai mult ca sigur are tot ce ii trb vand steam uri  656595

Nu cred ca ar face el treaba asta,deoarece eu sunt convins in masura de 90% ca sunt furate....si daca nu au reusit cei pagubiti sa si-l recupereze pana acum nici nu vor reusi.Dar nu e exclusa posibilitatea de a-l fura inapoi vand steam uri  639805
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyMier Sept 22, 2010 6:23 pm

m-am prins!

cred ca utzulake e scurt de la hotzulake vand steam uri  522368
Sus In jos
Ionela
Newbie

Numarul mesajelor : 18
Data de inscriere : 20/09/2010
Varsta : 33
Localizare : Brasov

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyMier Sept 22, 2010 6:28 pm

Te-ai "prins" bine :))
Sus In jos
dLS^
Junior Member

Numarul mesajelor : 343
Data de inscriere : 08/04/2010
Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyJoi Sept 23, 2010 6:19 pm

excellence a scris:
m-am prins!

cred ca utzulake e scurt de la hotzulake vand steam uri  522368

Asa este vand steam uri  493466 vand steam uri  493466 vand steam uri  493466
Sus In jos
utzulake
Newbie

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyVin Sept 24, 2010 1:11 pm

nu le iau inapoi stati linistiti .

are dreptate baiatu :)) sunt furate .
dar am foarte multe si n am ce face cu ele .

fiecare steam e pe un mail diferit .
cand cineva doreste un cont eu il dau cu username+pass ( de la steam ) / username + pass ( de la mail )

poate face ce vrea cu el ..

SI INCA CEVA

Daca cineva vrea sa cumpere , ne intalnim fata in fata , suna un tovaras de al lui care e acasa , verifica el steam u si cumparatorul imi da banii ;) .

ati facut numai offtopic .. :|

pentru 20/30 ron nu cred ca cineva se risca sa dea tepe , sa fie vazut la fata , si sa stie din ce zona este .

multumesc .

kira m a ameninti sau mi se pare ?

@ steam urile le vand pentru cei care au nevoie de unul la pretz mic .. si pentru cei care vor sa incerce alte jocuri in afara de cs 1.6
Sus In jos
r3b3l_ang3l
Newbie

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 04/08/2010
Localizare : vl

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyVin Sept 24, 2010 1:53 pm

mai bine iei cu 5 euro ..de la sursa sigura....
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyVin Sept 24, 2010 2:03 pm

Nu te amenint ...tiam zis doar in caz de faci vreo smecherie vin la tine la poarta vand steam uri  522368
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyLun Sept 27, 2010 7:01 am

adica te ameninta daca faci vreo smecherie. ce-i neclar? vand steam uri  639805
Sus In jos
utzulake
Newbie

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyLun Sept 27, 2010 1:37 pm

se vede ca toata lumea se baga in seama si se vorbeste ca pe tarla .
vine cu amenintari parintesti de parca ar fi tata :)

puteti inchide topicu ;)

fiecare face un ban de buzunar cum poate si asta e .
toata lumea a facut offtopic .

topic closed .

multumesc
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyLun Sept 27, 2010 1:50 pm

utzulake a scris:

fiecare face un ban de buzunar cum poate si asta e .
multumesc

Vrea cineva niste oglinzi de BMW? PROASPETE!

Intr-o alta nota: mare sef al Steam-urilor, nu te supara, ne amuzam si noi. Vorba aia, radem glumim, tufem platim! vand steam uri  656595
Acum noah, daca vrei o parere sincera, serioasa si personala: nu-mi plac baietii care se 'tdeletnicesc cu furat (de steamuri sau orice altceva) si nu as cumpara vreodata un steam (sau altceva) furat, pe principii de buna convietuire sociala vand steam uri  325851
Daca nici asta nu te convinge mai exista si teoria reversului si buna practica ortodoxa care de asemenea ar fi o stavila.
Noroc ca nu sunt o persoana religioasa deci mai mult nu pot dezvolta pe acest principiu ... dar ceva in lirica populara (romaneasca dar iata, nu numai) ne invata ca: "you always get what you give"

Elaborat, nu? vand steam uri  656595
Sus In jos
utzulake
Newbie

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyLun Sept 27, 2010 3:17 pm

pentru unu cu avatar de retardat , ai dreptate .

topic closed .

mersi
Sus In jos
rIcO
Junior Member
rIcO

Numarul mesajelor : 301
Data de inscriere : 30/05/2010
Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyLun Sept 27, 2010 3:24 pm

Amiceeeeeeee ala e maestru yodaaaaaaa, te retardeaza pe tine doar intinzand degetul vand steam uri  493466
Ia vezi cum vorbesti ca pe tine nu te'a injurat nimeni >:P
on: mai bine iau cu 5 euro= ~ 20 lei un steam nou decat sa dau banii pe al tau :D
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyLun Sept 27, 2010 4:19 pm

Asa e cu copiii astia... Daca nu inteleg ceva[si fac pariu ca nu a inteles nimic din ce a zis yoda], injura... Ca na, asta e arma incultului si cea mai rapida scapare.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyLun Sept 27, 2010 5:32 pm

asa face el de obicei vand steam uri  522368 .... e mic
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyMar Sept 28, 2010 6:18 am

utzulake a scris:
pentru unu cu avatar de retardat , ai dreptate .

topic closed .

mersi

mestere vezi ca maestru yoda e din buc ca si tine.....
ti-a vorbit frumos .....vorbeste-i frumos
si asta cu steamuri-le...lasa-ne pe noi...ca nu cumparam gogosi...vinde-le in alta parte

last edit:de fapt hai ca stiu unde sa le vinzi.....dute la Base....ca sigur le ia ...........
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 18/12/2009
Localizare : bucuresti

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyMar Sept 28, 2010 7:51 am

ba frate, scz k ma bag, dar, ce treaba aveti voi cu omu'?e topic pt vanzare/cumparare... fiecare posteaza ce are... ce poate... nu inteleg dc ati inceput sa va certati. vand steam uri  86461
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Localizare : Piatra neamt

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyMar Sept 28, 2010 7:56 am

zauper a facut o gluma si ala i-a bagat carnea in frigider
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  EmptyMar Sept 28, 2010 9:19 am

@Lucyano:

In primul rand nu se cearta nimeni, eu pur si simplu ma amuzam, omu' meu aici de fata s-a cam oparit. Asta e, fiecare cum stie mai bine.
In al doilea rand, teoretic, fie topic de vanzare cumparare sau nu ... ca o comunitate respectabila ce ne dorim ar fi nu ar trebui sa incurajam/toleram acest gen de vanzare-cumparare. Nu suntem Targul Obor unde vand baietii sambata tot ce salta in timpul saptamanii. Deci, da, daca vrei parerea mea nu as tolera vanzarea de furaciuni pe forum.
In al treilea rand... as vrea sa vad cum ai reactiona daca te-ar "usura" un baiat de steam intr-o zi. Sunt curios daca dupa aia ai zice "nu-i bai, e topic de vanzare-cumparare" sau ti-ar veni sa ii zici vreo doua.

@utzulake:

Asa cum ziceam mai sus, in mod normal si civilizat as fi inchis topicul din prima si te-ai fi ales si cu un ban pe forum. Da' m-am gandit sa fiu mai de treaba si te-am lasat in pace, daca vrea cineva sa cumpere, treaba lui... eu doar glumeam. Dupa care ti-am explicat de ce glumeam intr-un mod cat se poate de concis si civilizat. Deci, te rog, fara catalogari ofensatoare... sau forta n-o sa fie cu tine.

(Come to the dark side... we have cookies)
Sus In jos
Continut sponsorizat

vand steam uri  Empty
MesajSubiect: Re: vand steam uri    vand steam uri  Empty

Sus In jos

vand steam uri
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» vand steam
» Vand!
» Vand si eu
» vand Rover
» Vand Nokia N97

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente