Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

bv pMc hal de admini ce ai

In jos 
+7
florin_eroul
hEdoR
cLe :)
Godric
jun1or
O_zy
aWp|ZeuL
11 participanți
AutorMesaj
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

bv pMc hal de admini ce ai  Empty
MesajSubiect: bv pMc hal de admini ce ai    bv pMc hal de admini ce ai  EmptyJoi Sept 23, 2010 7:41 pm

Nickul cu care ati jucat: - aSpiRina nr.1 -
Numele adminului reclamat: nush ca a dat spank
Data si ora: 22 : 40
Motiv reclamatie: mi sa dat spank fara dovada fara nimik doar pt un head cu awp-ul prin perete la nimereala trebuia spank ? nu se mai fac ss nu se mai face demo ???
Dovada (Se accepta doar Print la consola):nush ca a dat spank ca nu ma interesat ce admin a fost pe server pt ca .... ush ca sunt asa de .....

r3sPeCTeLe MeLe 4 alL !!!
Sus In jos
O_zy
Junior Member

Numarul mesajelor : 236
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 35
Localizare : tg-jiu

MesajSubiect: Re: bv pMc hal de admini ce ai    bv pMc hal de admini ce ai  EmptyJoi Sept 23, 2010 8:38 pm

ast sa vedem care a dat spank...dak vrea sa recunoasca
Sus In jos
jun1or
Newbie
jun1or

Numarul mesajelor : 114
Data de inscriere : 10/06/2010
Varsta : 30
Localizare : bucuresti :)

MesajSubiect: Re: bv pMc hal de admini ce ai    bv pMc hal de admini ce ai  EmptyVin Sept 24, 2010 4:13 am

nu va mai ganditi la mn ca eu am slot :"> nam fost eu :D
Sus In jos
Godric
Newbie
Godric

Numarul mesajelor : 95
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 31
Localizare : braila

MesajSubiect: Re: bv pMc hal de admini ce ai    bv pMc hal de admini ce ai  EmptyVin Sept 24, 2010 4:19 am

La ora aia eram adanc in vise....
Sus In jos
Newbie

Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 10/07/2010
Varsta : 34
Localizare : Cluj-Napoca

MesajSubiect: Re:bv pMc hal de admini ce ai   bv pMc hal de admini ce ai  EmptyVin Sept 24, 2010 4:54 am

Nickul cu care ati jucat: Soifon
Numele adminului reclamat: Maria
Data si ora:22:40,23 sept 2010
Motiv reclamatie:2 spank

S-ar putea sa fi fost tot ea bv pMc hal de admini ce ai  134176 eu am intrat mai tarziu pe server bv pMc hal de admini ce ai  325851

Sus In jos
hEdoR
Newbie
hEdoR

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 04/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti;X

MesajSubiect: Re: bv pMc hal de admini ce ai    bv pMc hal de admini ce ai  EmptyVin Sept 24, 2010 5:06 am

da maria cine e si cum are admin.?:)
Sus In jos
jun1or
Newbie
jun1or

Numarul mesajelor : 114
Varsta : 30
Localizare : bucuresti :)

MesajSubiect: Re: bv pMc hal de admini ce ai    bv pMc hal de admini ce ai  EmptyVin Sept 24, 2010 6:01 am

adevarat cn ... e maria ??? aku apar astia ca din burta (gen anjo maria etc nu mai zic ) maria cand unde dc ? nu vad sa fi facut cerere de admin ...

pmc explicatii : bv pMc hal de admini ce ai  946346 bv pMc hal de admini ce ai  946346
Sus In jos
florin_eroul
Senior Member
florin_eroul

Numarul mesajelor : 664
Data de inscriere : 06/01/2010
Varsta : 29
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: bv pMc hal de admini ce ai    bv pMc hal de admini ce ai  EmptyVin Sept 24, 2010 6:10 am

si are si comanda de spank direct lol frate... macar helper sai fi dat.
Sus In jos
dzy
Junior Member
dzy

Numarul mesajelor : 271
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 32
Localizare : Harsova

MesajSubiect: Re: bv pMc hal de admini ce ai    bv pMc hal de admini ce ai  EmptyVin Sept 24, 2010 9:09 am

Parca era vb pmc sa dam admine numai pe forum , sa incepem toti cu helper , si sa respectam niste reguli, nu e prima data cand se intampla treaba asta cu admine date "pe sub mana" , sau spune ca ai dreptul sa dai cui vrei admin pt ca nu te intereseaza de decizia celorlalti si te intelegem:).Asta sa nu banuiesc altceva , ca ai o slabiciune la playerii care joaca cu nume de fete sau chiar sunt fete , ar fi grav. In calitate de moderator as dori si eu o explicatie.
Sus In jos
pMc
Member
pMc

Numarul mesajelor : 424
Data de inscriere : 03/09/2009
Varsta : 37
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: bv pMc hal de admini ce ai    bv pMc hal de admini ce ai  EmptyVin Sept 24, 2010 11:05 am

Dupa cum am zis nu mai dau eu admine miruna face acest lucru , cat despre adminul maria sincer va spun ca habar nu am cine e dar ma int si rezolvam bv pMc hal de admini ce ai  656595
Sus In jos
Vladimir01
Newbie
Vladimir01

Numarul mesajelor : 133
Varsta : 28
Localizare : Buftea

MesajSubiect: Re: bv pMc hal de admini ce ai    bv pMc hal de admini ce ai  EmptyVin Sept 24, 2010 11:20 am

Godric a scris:
La ora aia eram adanc in vise....

si eu tot asta faceam la ora aia:)): aaa deci miruna vino cu explicatiile bv pMc hal de admini ce ai  838518 bv pMc hal de admini ce ai  522368
Sus In jos
Miruna
Newbie
Miruna

Numarul mesajelor : 22
Data de inscriere : 08/03/2010
Varsta : 33
Localizare : Los Angeles

MesajSubiect: Re: bv pMc hal de admini ce ai    bv pMc hal de admini ce ai  EmptyVin Sept 24, 2010 11:43 am

Nu stiu cine e Maria!!!habar nu am!o sa afle pMc oricum ce si cine...
Sus In jos
O_zy
Junior Member

Numarul mesajelor : 236
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 35
Localizare : tg-jiu

MesajSubiect: Re: bv pMc hal de admini ce ai    bv pMc hal de admini ce ai  EmptyVin Sept 24, 2010 12:42 pm

poate e admin dat de miki...:|
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: bv pMc hal de admini ce ai    bv pMc hal de admini ce ai  EmptyVin Sept 24, 2010 4:18 pm

sefilor .... nu vreau explicatii dc cum si cand ar fi avut ea voie sa imi dea mie .....

dar vor veni si alti cu astfel de reclamatii ... si nush dc va pleaca jucatorii de pe server ... :-s si asa ca nu comentez prea multe asta am avut de spus

Va Salut Si Mult r3sPeCT tuturor ... !!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: bv pMc hal de admini ce ai    bv pMc hal de admini ce ai  Empty

Sus In jos

bv pMc hal de admini ce ai
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» admini care dau bani=admini ratati
» Admini
» Admini
» Ptr admini
» Admini

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente