| IRN( un admin ) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
nimereala Elite Member
Numarul mesajelor : 962 Data de inscriere : 24/09/2010 Varsta : 35 Localizare : Ilfov
| Subiect: IRN( un admin ) Mar Oct 19, 2010 6:09 pm | |
| | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mar Oct 19, 2010 6:18 pm | |
| e zauper nubuleeeee ([TDO]*Cristina) Nimereala : fai demo lu irn E:>cHo killed FaVaGo^Mr R with awp *MORT*zUzU : /resetscore *** CooL killed IoNuTz with a headshot from m4a1 *** *** MzQ- killed E:>cHo with a headshot from ak47 *** FaVaGo^Mr R dropped FaVaGo^Mr R has left the game bGDn. (RADIO): Fire in the hole! bGDn. (RADIO): Fire in the hole! ([TDO]*Cristina) Nimereala : are si wall si acum: 1.erai spectator 2.de ce nu faci demo?nu stii? 3.daca cineva are wall ii faci poze..sau nu stii? 4.daca nu vreti sa va implicati....renuntati frate la admin | |
|
| |
zmeuRA Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 524 Data de inscriere : 04/10/2010 Varsta : 33 Localizare : Bucharest
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mar Oct 19, 2010 6:31 pm | |
| bai IRN asa rau esti ma? .....si eu cand nu am loc dau kick :D : | |
|
| |
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mar Oct 19, 2010 7:05 pm | |
| Daca ai avea macar putina treaba cu amx, ai vedea ca IRN, butu cu wall si cu ce mai vrei tu, are cel mai mare acces pe server... Adica este owner... Adica mai pe scurt, te-ai ars :). Deci... Deja nu vad rostul topicului :) | |
|
| |
nimereala Elite Member
Numarul mesajelor : 962 Data de inscriere : 24/09/2010 Varsta : 35 Localizare : Ilfov
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mar Oct 19, 2010 8:05 pm | |
| - DariuS a scris:
- Daca ai avea macar putina treaba cu amx, ai vedea ca IRN, butu cu wall si cu ce mai vrei tu, are cel mai mare acces pe server... Adica este owner... Adica mai pe scurt, te-ai ars :). Deci... Deja nu vad rostul topicului :)
ma darius tie ti se pare normal sa reactioneze asa? Oo si cu faza ca m-am ars ... cu ce m-am ars?... sper sa se uite si versus sa isi dea cu parerea sa vedem daca a procedat corect zauper:) @ cris : nu e vorba ca stiu sau nu sa fac poze/demo dar m-am gandit ca trebuie sa se ocupe un admin cu gradul mai mare .... | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mar Oct 19, 2010 8:17 pm | |
| dar ti-ai pus intrebarea daca cei 2 admini erau afk? ca erai spectator....doar | |
|
| |
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mar Oct 19, 2010 8:18 pm | |
| Nu inteleg cum poti sa faci reclamatie unui owner... Nu stiu care a fost faza, dar nu cred ca ti-a dat kick aiurea. | |
|
| |
nimereala Elite Member
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mar Oct 19, 2010 8:19 pm | |
| - cris a scris:
- dar ti-ai pus intrebarea daca cei 2 admini erau afk?
ca erai spectator....doar faza e ca nu eram spectator degeaba urmaream un player ..... @darius : nu stiam ce grad are nu aparea nik la admin_who Oo ... si sincer degeaba a dat kick | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mar Oct 19, 2010 8:26 pm | |
| ba frate esti dus..pe cuvant numai folosi admin_who amx_who..si vezi acolo ce grad are fiecare admin,cine are steam,etc | |
|
| |
DariuS Member
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mar Oct 19, 2010 8:33 pm | |
| @cris: nu il jigni :) @nimereala: Vezi prima poza? La irn acolo, scrie steam si la sfarsit, o gramada de litere. La un player normal, apare doar z, la el apare tot alfabetul. Literele alea inseamna ca are acces si cu cat sunt mai multe, cu atat e mai mare accesul. Observi ca are tot alfabetul aproape? Ei bine, inseamna ca are cel mai mare acces.[asta ca o explicatie pentru toti] | |
|
| |
nimereala Elite Member
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mar Oct 19, 2010 8:35 pm | |
| - cris a scris:
- ba frate esti dus..pe cuvant
numai folosi admin_who amx_who..si vezi acolo ce grad are fiecare admin,cine are steam,etc hai ca esti chiar grandios ... in caz ca nu vezi am facut un print cu steamu lui... dar in fine io am postat din alta cauza ... cu toate ca nu stiam ce admin e dar nu mi s-a parut corect ce a facut @darius : ms :) ... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 524 Data de inscriere : 04/10/2010 Varsta : 33 Localizare : Bucharest
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mar Oct 19, 2010 10:43 pm | |
| decat sa stea sa verifice alfabetu...mai bine se uita la randul cu IMM(imunitate) la IRN scrie yes la restu nu...sper ca am fost de ajutor .... nu de alta dar m-am plictisit si nu am ce face | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mier Oct 20, 2010 6:27 am | |
| Stai sa ajung la birou ca-ti explic. | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mier Oct 20, 2010 6:32 am | |
| - excellence a scris:
- Stai sa ajung la birou ca-ti explic.
da explica-i detaliat.....ce inseamna fiecare litera si vezi ca nu am facut postul cu demo degeaba? stiu yo ce zic (hai ca am inceput sa ma laud) | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mier Oct 20, 2010 7:01 am | |
| mama cate discutii paralele, abia acum am apucat sa citesc tot. Sa incepem cu inceputul: kick-urile: - era de_aztec2, eram 24 de oameni pe harta si cate 3-4 crapau la fiecare inceput de runda ca nu aveau loc in spawn (puteti observa ca se plangeau in primul sau al doilea SS). Am zis de 3 ori sa schimbati harta ca nu e loc in spawn si din cei 5 admini care erau pe sv in momentul ala fix tuturor li s-a rupt si se jucau fara grija. Fapt ce m-a enervat terbil si le-am dat kick, poate data viitoare se simt si schimba harta cand mor jucatorii in spawn. Greseala mea: am uitat ca unii nu au comanda de votemap. Deci vers, TE ROG, da-le inapoi comanda aia ca sa poata schimba harta atunci cand e nevoie. Oricum... din adminii de pe server trei puteau schimba. Nu mai dau acum nume. - nu adminii carora le-am dat kick nu erau afk. - da, are dreptate nimereala, nu ma putea vedea la admin_who... si nu avea el de unde sa stie din numarul de litere de pe amx_who cine sunt. Si nu conta asta, ai postat, foarte bine, era mai ok daca discutai pe admin_chat... dar cum te simti tu mai bine. - nu nu aveam wall (se trage prin poarta de pe aztec... ) - si ... inspiratia si chemarea divina te-au facut sa postezi aici si nu la reclamatii pentru ca D-AIA avem sectiunea asta, ca sa NU postezi la reclamatii discutiile dintre admini. Daca postai acolo cred ca turbam. Concluzie: - scuze pentru kick celor care oricum nu puteau schimba harta, da' e numai vina lu' vers ca v-a luat comanda - fiti mai atenti la joc si la server... vi se rupe prea tare de multe ori despre ce se intampla pe server cat timp nu va afecteaza pe voi. @Vers: le pui comanda aia inapoi Si cateva raspunsuri punctuale: - Flappy a scris:
- bai IRN asa rau esti ma? .....si eu cand nu am loc dau kick :D :
Daca te prind te distrug. Eu nu am dat kick ca nu aveam loc, am dat ca nu se simteau sa schimbe harta cand crapau aia. - cris a scris:
3.daca cineva are wall ii faci poze..sau nu stii?
Nu poate sa-mi faca poze. - DariuS a scris:
- Daca ai avea macar putina treaba cu amx, ai vedea ca IRN, butu cu wall si cu ce mai vrei tu, are cel mai mare acces pe server... Adica este owner... Adica mai pe scurt, te-ai ars :). Deci... Deja nu vad rostul topicului :)
Nu s-a ars deloc si topicul e corect facut. Daca vreun admin face asta e corect sa posteze, indiferent ca are acces mai mare sau ma mic. Sper doar ca dupa topicul asta a inteles de ce am procedat asa. - nimereala a scris:
sper sa se uite si versus sa isi dea cu parerea sa vedem daca a procedat corect zauper:)
As vrea sa intelegi ca intr-un context de acest gen nu se pune problema de a fi procedat corect. Nu vreau iar sa fac teoria ownerului, asa cum ziceam mai sus sper doar sa intelegi DE CE am procedat asa si sa nu avem discutii despre corect sau nu. - DariuS a scris:
- Nu inteleg cum poti sa faci reclamatie unui owner... Nu stiu care a fost faza, dar nu cred ca ti-a dat kick aiurea.
Nu avea de unde sa stie ca sunt owner - cris a scris:
- ba frate esti dus..pe cuvant
numai folosi admin_who amx_who..si vezi acolo ce grad are fiecare admin,cine are steam,etc vezi ca e fix invers. admin_who iti arata gradele si amx_who (ce a folosit el pentru ca nu ma vedea la admin_who) iti arata flag-urile de acces. | |
|
| |
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mier Oct 20, 2010 8:18 am | |
| Multumim inca odata pentru o lectie foarte importanta Maestre YODA.Lumina si luptatori jedi stravechi sa fie cu tine. P.S ma asteptam sa scri mai mult si sa folosesti ceva proverbe si alte dastea cu care te mai cunosti u | |
|
| |
Caine Senior Member
Numarul mesajelor : 636 Data de inscriere : 07/09/2010 Varsta : 37 Localizare : piatra neamt
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mier Oct 20, 2010 8:55 am | |
| cris nu vreau sa iti sar in cap! dar lasa omu sa invete! ..! nu toti neam nascut autostiutori...eu te respect ca este de mult pe sv...iti faci trb f bine...! esti mai mereu on...! da hai sa dam si la alti o sansa...sa fiu sincer si eu nu am habar de unele comenzi...dar sincer sa fiu sunt dispus sa invat de la cineva care stie...zaup,vers tu,darica etc...! deci hai sa lasam cearta asta aiurea,ca vad ca intr-e voi mai mereu este cate ceva! va aprindeti prea repede!.....good day\! :>:D<: | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mier Oct 20, 2010 8:57 am | |
| n-am nimic cu nimereala din contra..dar daca era spectator de ce nu face el demo sau ss imi da mie msj privat sa fac yo demo... | |
|
| |
Caine Senior Member
Numarul mesajelor : 636 Data de inscriere : 07/09/2010 Varsta : 37 Localizare : piatra neamt
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mier Oct 20, 2010 9:06 am | |
| da aici ai dreptate!...dar nu stiu ce am senzatie ca intr-e voi e mai mult:) oricum ...nu va mai injectati asa ... ca nu se merita! :D | |
|
| |
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mier Oct 20, 2010 9:12 am | |
| Ma rog, asta e alt subiect, deja discutia deviaza. Da, aici sunt de acord cu cris, nici mie nu-mi place cand se "deleaga" responsabilitatea. Ai vazut ceva... te ocupi. Dar in rest, astept sa apara nimereala, sa citeasca, sa-mi zica daca a inteles sau nu ... si versus sa ne zica ce facem cu amx_votemap In rest ... cine v-a zis ca eu stiu toate comenzile... nush. sunt o suta si ceva ,... plm... | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mier Oct 20, 2010 9:27 am | |
| votemap-ul il are cine trebuie in calitate de owner kick sa intri la joc,in calitate de admin nu | |
|
| |
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mier Oct 20, 2010 10:18 am | |
| - versusu a scris:
- votemap-ul il are cine trebuie
in calitate de owner kick sa intri la joc,in calitate de admin nu Esti copac! Nu am dat kick sa intru la joc, eram in joc, le-am dat kick de nervi ca li se rupea si nu schimbau harta desi le zisesem. si, conform noilor informatii.... Vodafan si Nimereala: AVETI comanda de votemap. O aveti de doua saptamani. Recunosc, nici eu nu stiam... dar voi ar trebuis a observati schimbarile astea. Doar sunt adminele voastre. | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: IRN( un admin ) Mier Oct 20, 2010 10:22 am | |
| tu esti radacina eu am raspuns la ce a crezut nimereala ca s-a intamplat nu la ce ai facut tu
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: IRN( un admin ) | |
| |
|
| |
| IRN( un admin ) | |
|