| Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Nasicu Newbie
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 14/10/2010 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq Sam Noi 06, 2010 11:31 am | |
| Nick pe server: Nasicu Varsta: 25 Batran ! SteamID: Nu am dar caut ! Daca ai...Cautama pe mess la id de mai jos! ID Yahoo messenger: zoom_uniq Experienta amxmodx?: Cand eram mai tanar...mai stiu din comenzi! 3 ani pe gaska vechiul militari si 2 ani jumate pe buc.laleagane De cat Timp jucati pe server: Am ceva timp ! http://www.gametracker.com/player/Nasicu/89.44.246.57:27015/Sunteti dispus sa tineti redirecte?(cate): Da! 4-5 ? Motivul pentru care doresti admin: As vrea slot cu comenzi pt schimbat harta si kick ! Sunt in fiecare zi ON de la 9 dim la 9 seara... Joc de la munca! Vreau admin pt ca dimineata nu e nimeni sa schimbe harta ! Aaaa si mai vreau admin sa nu mi se mai faca asa des poze...! Ce draq nici acum nu stiti ca sunt Bun ? Si frumos ! | |
|
| |
nimereala Elite Member
Numarul mesajelor : 962 Data de inscriere : 24/09/2010 Varsta : 35 Localizare : Ilfov
| Subiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq Sam Noi 06, 2010 11:47 am | |
| unpic cam increzut .. Contra .. fa rost de steam | |
|
| |
nebunieeeEEEeee Member
Numarul mesajelor : 463 Data de inscriere : 15/11/2009 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq Sam Noi 06, 2010 11:59 am | |
| PR0 daca: 1) Iti iei steam. 2) Poate numai esti asa plin de tine. | |
|
| |
zmeuRA Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 524 Data de inscriere : 04/10/2010 Varsta : 33 Localizare : Bucharest
| Subiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq Sam Noi 06, 2010 12:13 pm | |
| CONTRA!!!
1.N-ai steam 2.Esti plin de tine...nu avem nevoie de suferinte pe server.
O zi buna. | |
|
| |
IceGirl Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 761 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 34 Localizare : brasov
| Subiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq Sam Noi 06, 2010 12:36 pm | |
| contra ... fat-frumos | |
|
| |
Nasicu Newbie
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 14/10/2010 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq Sam Noi 06, 2010 12:54 pm | |
| Sunt glume ! Adica sa mai radem si noi ! Sa ne treaca viata mai usor...dar ce stiti voi! Auzi si u..."Plin de tine" :))) Daca asa e firea mea..mai glumetz !Asta nu e vot fratilor. Se ia in considerare activitatea pe server si prezenta! Si mai ales ca nu m-a prins nimeni codat adica joc CORECT ! Va multumesc pt VOT oricum..daca se poate considera vot! | |
|
| |
IceGirl Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 761 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 34 Localizare : brasov
| Subiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq Sam Noi 06, 2010 12:58 pm | |
| nu e vorba de vot. fiecare si-a dat cu parerea pro sau contra (pana in prezent) - slot cu drept de a schimba harta nu este. probabil ca sti diferentele intre slot si admin (gradele de admin). daca nu ... ti se va explica - redirecte ... ai putea sa ti mult mai multe decat 5 (sa zicem un minim de 50 ar fi mai indicat) o zi frumoasa in continuare p.s. chiar daca ai avea admin (sau oricare dintre noi care are admin) nu schimba cu nimic faptul ca poti fi urmarit sau banui de coduri dreptul de a avea admin nu te absolva de urmarirea pentru folosirea codurilor wish same beatifull day | |
|
| |
zmeuRA Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 524 Data de inscriere : 04/10/2010 Varsta : 33 Localizare : Bucharest
| Subiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq Sam Noi 06, 2010 1:15 pm | |
| Si ca sa mai adaug ceva in plus fata de gagica de mai sus iti voi spune cateva chestii: *Pro/Contra se da dupa parerea fiecaruia nu urmam un regulament strict.. *Slotul la noi pe server e slot adica poti intra cand vrei pe server chiar daca este full si nimic mai mult. *Fire glumeata?Mie imi pare a suferinta sincer fara suparare,nu stiu ce vezi tu asa de glumet la tine....o fire glumeata e versusu,u nebunieee,icegirl(uneori),catel etc.
@Rontanel:Pe unele servere slot-ul cuprinde changemap,kick,banp si slay dintre care primele 3 se pot da numai prin vote. | |
|
| |
Nasicu Newbie
| Subiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq Sam Noi 06, 2010 3:00 pm | |
| Nu mai zic nimic...vad ca ma luati drept prost si nebun! Asta e.. ! Dar sa stiti ca exista slot cu comenzi. Pe unele servere se numeste SLOT+IMM ! Daca ati fi citit sus la cerere am si specificat ca am fost admin pe alte serv..Deci stiu care e diferenta intre SLOT si ADMIN... | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq Sam Noi 06, 2010 3:30 pm | |
| baietii te-au inteles gresit,esti chiar comic intai ia-ti steam | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq | |
| |
|
| |
| Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq | |
|