Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq

In jos 
+2
nimereala
Nasicu
6 participanți
AutorMesaj
Nasicu
Newbie

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 14/10/2010
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti

Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq Empty
MesajSubiect: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq   Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq EmptySam Noi 06, 2010 11:31 am

Nick pe server: Nasicu
Varsta: 25 Batran !
SteamID: Nu am dar caut ! Daca ai...Cautama pe mess la id de mai jos!
ID Yahoo messenger: zoom_uniq
Experienta amxmodx?: Cand eram mai tanar...mai stiu din comenzi! 3 ani pe gaska vechiul militari si 2 ani jumate pe buc.laleagane
De cat Timp jucati pe server: Am ceva timp ! http://www.gametracker.com/player/Nasicu/89.44.246.57:27015/
Sunteti dispus sa tineti redirecte?(cate): Da! 4-5 ?
Motivul pentru care doresti admin: As vrea slot cu comenzi pt schimbat harta si kick ! Sunt in fiecare zi ON de la 9 dim la 9 seara... Joc de la munca! Vreau admin pt ca dimineata nu e nimeni sa schimbe harta ! Aaaa si mai vreau admin sa nu mi se mai faca asa des poze...! Ce draq nici acum nu stiti ca sunt Bun ? Si frumos !

Sus In jos
nimereala
Elite Member
nimereala

Numarul mesajelor : 962
Data de inscriere : 24/09/2010
Varsta : 35
Localizare : Ilfov

MesajSubiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq   Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq EmptySam Noi 06, 2010 11:47 am

unpic cam increzut .. Contra .. fa rost de steam Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq 44142
Sus In jos
nebunieeeEEEeee
Member
nebunieeeEEEeee

Numarul mesajelor : 463
Data de inscriere : 15/11/2009
Varsta : 32
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq   Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq EmptySam Noi 06, 2010 11:59 am

PR0 daca:

1) Iti iei steam.
2) Poate numai esti asa plin de tine.
Sus In jos
zmeuRA
Moderator Divertisment
zmeuRA

Numarul mesajelor : 524
Data de inscriere : 04/10/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucharest

MesajSubiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq   Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq EmptySam Noi 06, 2010 12:13 pm

CONTRA!!!

1.N-ai steam
2.Esti plin de tine...nu avem nevoie de suferinte pe server.

O zi buna.
Sus In jos
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

Numarul mesajelor : 761
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 34
Localizare : brasov

MesajSubiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq   Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq EmptySam Noi 06, 2010 12:36 pm

contra ... fat-frumos Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq 656595
Sus In jos
Nasicu
Newbie

MesajSubiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq   Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq EmptySam Noi 06, 2010 12:54 pm

Sunt glume ! Adica sa mai radem si noi ! Sa ne treaca viata mai usor...dar ce stiti voi! Auzi si u..."Plin de tine" :)))
Daca asa e firea mea..mai glumetz !Asta nu e vot fratilor. Se ia in considerare activitatea pe server si prezenta! Si mai ales ca nu m-a prins nimeni codat adica joc CORECT ! Va multumesc pt VOT oricum..daca se poate considera vot!
Sus In jos
IceGirl
Moderator Divertisment
IceGirl

Numarul mesajelor : 761
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 34
Localizare : brasov

MesajSubiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq   Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq EmptySam Noi 06, 2010 12:58 pm

nu e vorba de vot. fiecare si-a dat cu parerea pro sau contra (pana in prezent)
- slot cu drept de a schimba harta nu este. probabil ca sti diferentele intre slot si admin (gradele de admin). daca nu ... ti se va explica
- redirecte ... ai putea sa ti mult mai multe decat 5 (sa zicem un minim de 50 ar fi mai indicat)

o zi frumoasa in continuare Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq 326305

p.s. chiar daca ai avea admin (sau oricare dintre noi care are admin) nu schimba cu nimic faptul ca poti fi urmarit sau banui de coduri Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq 656595 dreptul de a avea admin nu te absolva de urmarirea pentru folosirea codurilor Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq 44142

wish same beatifull day Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq 522368
Sus In jos
zmeuRA
Moderator Divertisment
zmeuRA

Numarul mesajelor : 524
Data de inscriere : 04/10/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucharest

MesajSubiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq   Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq EmptySam Noi 06, 2010 1:15 pm

Si ca sa mai adaug ceva in plus fata de gagica de mai sus iti voi spune cateva chestii:
*Pro/Contra se da dupa parerea fiecaruia nu urmam un regulament strict..
*Slotul la noi pe server e slot adica poti intra cand vrei pe server chiar daca este full si nimic mai mult.
*Fire glumeata?Mie imi pare a suferinta sincer fara suparare,nu stiu ce vezi tu asa de glumet la tine....o fire glumeata e versusu,u nebunieee,icegirl(uneori),catel etc.

@Rontanel:Pe unele servere slot-ul cuprinde changemap,kick,banp si slay dintre care primele 3 se pot da numai prin vote.
Sus In jos
Nasicu
Newbie

MesajSubiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq   Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq EmptySam Noi 06, 2010 3:00 pm

Nu mai zic nimic...vad ca ma luati drept prost si nebun! Asta e.. ! Dar sa stiti ca exista slot cu comenzi. Pe unele servere se numeste SLOT+IMM ! Daca ati fi citit sus la cerere am si specificat ca am fost admin pe alte serv..Deci stiu care e diferenta intre SLOT si ADMIN...
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq   Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq EmptySam Noi 06, 2010 3:30 pm

baietii te-au inteles gresit,esti chiar comic
intai ia-ti steam
Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq   Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq Empty

Sus In jos

Cred ca a venit timpu sa ceara si Nasicu admin...Doar e bun..Da-l draq
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» nasicu.....ca tot cauta el femeie
» ce draq aveti mah cu mine ?
» Cred ca eu o sa ma retrag :(:
» nu merg redirectele cred
» nici mie nu cred...ca imi merg.. un ss

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente